Dimitris19257 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2019 στις 8:20 ΜΜ, papoys1 είπε Τα διαβάζω και μου φαίνονται παράξενα. Υγραεριοκίνητος 6 χρόνια με 149.000 χιλιόμετρα στο υγραέριο και συνολικά 276.000 στο κοντέρ. Τα γράφω όχι για τίποτε άλλο αλλά για να δείτε ότι δεν είμαι χτεσινός στο υγραέριο.Αυτοκίνητο opel vectra 1600 16βάλβιδο απλό με τους 100 ίππους Παίρνει μπροστά με βενζίνη φυσικά και μόλις γυρίσει καίει μόνο υγραέριο.Σε Εθνική - ανοιχτό δρόμο 7,5 λίτρα στα 100, μικτό κύκλο 8,5 άντε 9 λίτρα στα 100 αν κατέβω 1 - 2 φορές κέντρο.. Και είμαι από αυτούς που ξέρουν πως μετράνε.Αφήνω τη δεξαμενή να αδειάσει και να σφυρίξει γεμίζω μηδενίζω το κοντέρ και όταν ξανασφυρίξει κάνω τον υπολογισμό.Μόνο έτσι είναι ασφαλής η μέτρηση με υγραέριο.Όλα τα άλλα είναι μετρήσεις της πλάκας. Οδήγημα.... Εθνική 90-100 εντός πόλης στροφές το ανώτερο 3.000 σε καμιά προσπέραση. Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Dimitris19257
NT1G Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Έλα ντε. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να ξέρουμε πόσο έχει περίπου το 1 λίτρο βενζίνης.. 😑 1
ROG-X Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Dimitris19257 είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Μεσα στη πολη 13+ λιτρα να περιμενεις τα 100χλμ. Εκτος πολης γυρω στα 8 με 9 λιτρα μεχρι 120 χλμ. Γενικα μακρια απο το αμαξι εκτος εαν εχεις γκομενα την κορη του βενζινα της γειτονιάς. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από ROG-X 2
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Dimitris19257 είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Την επομενη φορά που θα περάσεις απο βενζινάδικο, κοιτα την ταμπέλα με τις τιμές βενζίνης. είναι τιμή ανα λιτρο (εστω 2 ευρω). Αν λοιπον εχει μεση κατανάλωση 8,5 λίτρα στα 100 χιλιομετρα, τοτε για κάθε 100 χιλιομετρα θα καιει 8,5 λιτρα, δηλαδη θα σου κοστίζει 8,5 *2 = 17 ευρω Στην πράξη τώρα τα νουμερα δεν ειναι ποτε αυτά που λεει στο εργοστασίακό manual. Αν το νουμερο που σου λεει ειναι η μέτρηση που λεει οταν το οδηγέί αυτός ειναι πιο κοντά στην πραγματικότητα αλλα και πάλι μπορει να διαφέρει από το δικό σου τροπο οδηγησης (ποσο "βαρυ" ποδι εχεις). Οταν πχ ο πατέρας μου οδηγουσε το δικό μου αμαξι (ο πατερας μου ειχε πολύ πιο ελαφρύ ποδι) η μεση καταναλωση ήταν 30% κάτω απο τη μεση δική μου. Ωραίο το αμαξάκι, αλλα αυτό το 2000cc εχει πολύ ακριβά τέλη ,τεκμήριο και καταναλωση. Το καλύπτει η τσέπη και η φορολογική σου δηλωση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Dimitris19257 είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Το αλλο με τον Τοτο το ξερει ???????? 2
G.bar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Dimitris19257 είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Golf 2000cc 250hp είσαι άνετα πάνω απο 15L/100khm. Λόγω ηλικιας και τις βόλτες σου θα θες να κάνεις και τα άλογα θα θες να δαμασεις + τις ζημιές που θα βγάλει, γιατι 250 δεν είναι απο την μάνα του άρα είναι σκαλισμένο, θα ζεις για να πληρώνεις ένα αμάξι. Πάρε κάτι πιο οικονομικό να μπορείς να βολτάρεις άνετα και να κανεις και κανένα ταξιδάκι χωρις να σκεφτεσαι τον βενζινα. Εχω πετάξει τόσα λεφτα σε βενζίνες και συνεργεία όταν ήμουν και εγω πιτσιρικάς που μόνο για κοπανημα κεφαλιού σε τοίχο είναι τωρα που τα σκέφτομαι. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει τέτοιο μοντέλο ;ΜΕ τόσα άλογα μαμα; Φιλος οι ίπποι δεν δουλεύουν τζάμπα,θέλουν φαί.Αν ρωτάς τόσο απλά πράγματα μήπως ένα τόσο δυνατό αμάξι δεν κάνει για εσένα;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε άμα το γουστάρεις το αμάξι και θέλεις και άλογα να κάνεις την κ@υλα σου, πάρτο. Μην ακούς τα παππουδίστικα και τα καρμοίρικα που άρχισαν οι άλλοι.
torq Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 αν αρχίσετε να αναρωτιεστε για ένα αμάξι πόσο καίει, μάλλον δεν είναι για εσας. Κοιτάξτε για κάτι οικονομικότερο ώστε να μπορείτε να το χαίρεστε και όχι να σκέφτεστε την κάθε βόλτα.
dimos15 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Dimitris19257 είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Αν καιει πολυ με την βενζινη βαλτου πετρελαιο
bromiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Dimitris19257 είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι πιτσιρικάς και θέλω να αγοράσω ένα golf gti 250hp 2000cc θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πρώτον οι ίπποι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση;Και δεύτερον ο κύριος που το πουλάει λέει ότι έχει μέση κατανάλωση 8.5L/100khm ,αυτό σε ευρώ πως μεταφράζεται;;; Βρε Δημητράκη αγόρι μου, θέλεις το συγκεκριμένο δίλιτρο για να κάνεις το κομμάτι σου σε καμία χαζογκόμενα, θέλεις και να μην καίει… Καταλαβαίνεις ότι είναι δυο πράγματα τελείως αντίθετα… Σε αυτή την ζωή τα γούστα πληρώνονται…
NT1G Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, bromiaris είπε Βρε Δημητράκη αγόρι μου, θέλεις το συγκεκριμένο δίλιτρο για να κάνεις το κομμάτι σου σε καμία χαζογκόμενα, θέλεις και να μην καίει… Καταλαβαίνεις ότι είναι δυο πράγματα τελείως αντίθετα… Σε αυτή την ζωή τα γούστα πληρώνονται… Ξέρει η χαζογκόμενα από golf gti; 1
teddy71 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Tα 200ιππα θέλουν και ικανότητες για να τιθασευουν...δεν είναι αυτοκίνητα για άτομα χωρίς οδηγική εμπειρία και ικανότητα... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, teddy71 είπε Tα 200ιππα θέλουν και ικανότητες για να τιθασευουν...δεν είναι αυτοκίνητα για άτομα χωρίς οδηγική εμπειρία και ικανότητα... Απολτως σωστα !Αν οδηγεις βεβαια το αυτοκινητο στα ορια του . Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ ζήλια βλέπω που ο μικρός θα πάρει 200 άλογα. Καθήστε με τις οικογενειακές μαούνες των 100 ίππων γιατί έτσι τα έφερε η ζωή και μην εμποδίζετε τον μικρό να χαρεί τη δικιά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα