gnr4tw Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλησπέρα όπως ανέφερα στον τίτλο..θα ήθελα να τσεκάρω αν μπορώ να κάνω overclock την κάρτα γραφικών μου..Αρχικά δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το overclocking,γιαυτό και είπα να στείλω εδώ μπας και μπορέσετε να με βοηθήσετε.Αυτά σε πρώτη φάση,αν χρειάζεται να δώσω κάποια στοιχεία του pc μου..ας μου πει κάποιος να τα γράψω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, gnr4tw είπε Καλησπέρα όπως ανέφερα στον τίτλο..θα ήθελα να τσεκάρω αν μπορώ να κάνω overclock την κάρτα γραφικών μου..Αρχικά δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το overclocking,γιαυτό και είπα να στείλω εδώ μπας και μπορέσετε να με βοηθήσετε.Αυτά σε πρώτη φάση,αν χρειάζεται να δώσω κάποια στοιχεία του pc μου..ας μου πει κάποιος να τα γράψω εδώ. ναι γραψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnr4tw Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Λοιπόν έχω CPU:amd ryzen 5 1400 gpu: Palit geforce gtx1050 Ti 4gb stormX ram:8gb ddr4 Motherboard:Gigabyte A320M-DS2 και το psu το ανεβαζω σε φωτο γιατι δεν ήξερα τι να πρωτογραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1. Αλλάζεις τροφοδοτικό...ΧΤΕΣ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2. Τι νομίζεις ότι θα επιτύχεις με το OC στην κάρτα γραφικών; Πάραπάνω θερμοκρασίες και άντε 1-5 fps . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnr4tw Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 @skoulas Δεν ήξερα ότι είναι τόσο κακό το τροφοδοτικό..Έχεις να μου προτείνεις κάποιο? @Xristaras12 Δεν γνωρίζω πολλά γιαυτό και ρώτησα ..αλλά αν μου λες για διαφορά 1-5 fps δεν ξέρω αν αξίζει καν τον κόπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα