Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 1-1,5 μήνα είχα στείλει ένα βιογραφικό στα lidl. Μέσα στο σαιτ τους γράφουν ότι μετά την επεξεργασία της αίτησης, στέλνουν ένα μέιλ με μια θετική ή αρνητική απάντηση. Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα. Και βλέπω ότι δημοσιεύουν ξανά και ξανά την ίδια αγγελία για την οποία είχα κάνει κ εγώ αίτηση. Άρα τι να υποθέσω; προφανώς αυτό το ότι σε ειδοποιούν αν τους κάνεις ή όχι είναι μουφα έτσι; 😋

Δημοσ.

ελενξε μηπως εχει παει στα spam ! εμενα μου ειχαν απαντησει περιπου 7 ημερες (εργασιμες) μετα, και τις 2 φορες, την μια αρνητικα την αλλη θετικα αναφεροντας καταστημα και ωρα συνεντευξης

Δημοσ.

2 φορές μου απάντησαν αρνητικά. Την πρώτη ενα μήνα μετά την αίτηση και την δεύτερη μια εβδομάδα μετά.

Κοίταξε στα σπαμ μαιλ σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tzeni a. είπε

Πριν από 1-1,5 μήνα είχα στείλει ένα βιογραφικό στα lidl. Μέσα στο σαιτ τους γράφουν ότι μετά την επεξεργασία της αίτησης, στέλνουν ένα μέιλ με μια θετική ή αρνητική απάντηση. Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα. Και βλέπω ότι δημοσιεύουν ξανά και ξανά την ίδια αγγελία για την οποία είχα κάνει κ εγώ αίτηση. Άρα τι να υποθέσω; προφανώς αυτό το ότι σε ειδοποιούν αν τους κάνεις ή όχι είναι μουφα έτσι; 😋

μάλλον ενημερώνουν μόνο αν είναι να πας για συνεντευξη

Δημοσ.

Δείξε επιμονή και ξαναστείλε το βιογραφικό σου ,γράψτους ότι το ξαναστέλνεις γιατί δεν είχες απάντηση την πρώτη φορά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Δείξε επιμονή και ξαναστείλε το βιογραφικό σου ,γράψτους ότι το ξαναστέλνεις γιατί δεν είχες απάντηση την πρώτη φορά

Το είχα δοκιμάσει αλλά μου έβγαζε ένα παραθυράκι που μου έλεγε ότι έχουν λάβει ήδη μια αίτηση από μένα για τη συγκεκριμένη θέση. Καθώς για να στείλεις το βιογραφικό σου σε αναγκάζουν να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό πρώτα.. 

Δημοσ.

Εμένα με είχαν καλέσει τελικά, αλλά είχε περάσει καιρός, δε θυμάμαι πόσο, κοντά στο μήνα. Μιλάμε πάντα για δουλειά σε κατάστημα, όχι σε κεντρικά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, plomaskost είπε

Γιατί κάποιος να δουλέψει στα lidl;

Γαλέρα από τις καλές

Εγώ έχω ακούσει καλά λόγια από τους εποχιακούς, δηλαδή αυτούς που παίρνουν για 4 μήνες το καλοκαίρι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...