Tzeni a. Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Πριν από 1-1,5 μήνα είχα στείλει ένα βιογραφικό στα lidl. Μέσα στο σαιτ τους γράφουν ότι μετά την επεξεργασία της αίτησης, στέλνουν ένα μέιλ με μια θετική ή αρνητική απάντηση. Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα. Και βλέπω ότι δημοσιεύουν ξανά και ξανά την ίδια αγγελία για την οποία είχα κάνει κ εγώ αίτηση. Άρα τι να υποθέσω; προφανώς αυτό το ότι σε ειδοποιούν αν τους κάνεις ή όχι είναι μουφα έτσι; 😋
VASKOUK Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Όχι, σε ενημερώνουν. Τα εκαναν τουλάχιστον το προηγούμενα χρόνια.
zx1234r Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Αν έχουν 3000 αιτήσεις λογικό είναι να μην απαντάνε. Δεν είναι και υποχρεωμένοι.
panosno1com Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 ελενξε μηπως εχει παει στα spam ! εμενα μου ειχαν απαντησει περιπου 7 ημερες (εργασιμες) μετα, και τις 2 φορες, την μια αρνητικα την αλλη θετικα αναφεροντας καταστημα και ωρα συνεντευξης
StormGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 φορές μου απάντησαν αρνητικά. Την πρώτη ενα μήνα μετά την αίτηση και την δεύτερη μια εβδομάδα μετά. Κοίταξε στα σπαμ μαιλ σου.
tsifotis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Human Redources απο τα lidl (καποιος θα το ελεγε, να ξεμπερδευουμε μια ωρα αρχυτερα)
green gordon Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Έτσι όπως διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι θα αφορούσε ένα κακο-προχειρο βιογραφικό. 1 1
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μηπως το email σου ειναι μαπα και πηγε στα δικα τους spam ?
mylo Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Tzeni a. είπε Πριν από 1-1,5 μήνα είχα στείλει ένα βιογραφικό στα lidl. Μέσα στο σαιτ τους γράφουν ότι μετά την επεξεργασία της αίτησης, στέλνουν ένα μέιλ με μια θετική ή αρνητική απάντηση. Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα. Και βλέπω ότι δημοσιεύουν ξανά και ξανά την ίδια αγγελία για την οποία είχα κάνει κ εγώ αίτηση. Άρα τι να υποθέσω; προφανώς αυτό το ότι σε ειδοποιούν αν τους κάνεις ή όχι είναι μουφα έτσι; 😋 μάλλον ενημερώνουν μόνο αν είναι να πας για συνεντευξη
czarjuly Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δείξε επιμονή και ξαναστείλε το βιογραφικό σου ,γράψτους ότι το ξαναστέλνεις γιατί δεν είχες απάντηση την πρώτη φορά
Tzeni a. Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, czarjuly είπε Δείξε επιμονή και ξαναστείλε το βιογραφικό σου ,γράψτους ότι το ξαναστέλνεις γιατί δεν είχες απάντηση την πρώτη φορά Το είχα δοκιμάσει αλλά μου έβγαζε ένα παραθυράκι που μου έλεγε ότι έχουν λάβει ήδη μια αίτηση από μένα για τη συγκεκριμένη θέση. Καθώς για να στείλεις το βιογραφικό σου σε αναγκάζουν να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό πρώτα..
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Εμένα με είχαν καλέσει τελικά, αλλά είχε περάσει καιρός, δε θυμάμαι πόσο, κοντά στο μήνα. Μιλάμε πάντα για δουλειά σε κατάστημα, όχι σε κεντρικά.
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, plomaskost είπε Γιατί κάποιος να δουλέψει στα lidl; Γαλέρα από τις καλές Εγώ έχω ακούσει καλά λόγια από τους εποχιακούς, δηλαδή αυτούς που παίρνουν για 4 μήνες το καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα