Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos0100 είπε

μειωθηκαν αρκετα αλλα παλι ειναι μπολικα   δυστηχως δεν μπωρεις κατι αλλο να κανεις, τους ενημερωσες;  βασικα αστο να δεις πως θα παει και αμα αρχισουν οι αποσυνδεσεις τους παιρνεις και τους λες 

Ναι προς το παρών το παρακολουθώ. Την Δευτέρα άλλαξα καλώδιο, Τρίτη πρωί πήρα τηλ και μου ξεκλείδωσαν το προφίλ και απο τότε δεν είχα ούτε μια αποσύνδεση.

Μακάρι να έστρωσε, θα τους πάρω ένα τηλ απο την άλλη βδομάδα να δω τι να μου πουν για τα σφάλματα. 

Προς το παρών το φτύνω να μην το ματιάξω :P :P :P :P

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θα σε πουν τιποτα, μονο αν ειχες αποσυνδεσεις θα ελεγαν,  αρε σε ζηλευω, μακαρι και εγω με wind να πιανω τοσο αλλα που τετοια τυχη, θα δουμε  αν ειχα και τα λεφτα θα αλαζα και το καλωδιο να ειμαι καλυμενος 

Δημοσ.

Δεν θα σε πουν τιποτα, μονο αν ειχες αποσυνδεσεις θα ελεγαν,  αρε σε ζηλευω, μακαρι και εγω με wind να πιανω τοσο αλλα που τετοια τυχη, θα δουμε  αν ειχα και τα λεφτα θα αλαζα και το καλωδιο να ειμαι καλυμενος 

Φτύσε το μη το ματιάξεις :P .. Μετά απο 20-25 φορές που μίλησα μαζί τους επιτέλους έπιασα καλή ταχύτητα.  Βάλε κάτι στην άκρη και όταν μπορέσεις αλλαξέ το μπας και δεις και εσύ λίγο φως. Το καλώδιο δεν είναι ακριβό, εγώ το πήρα 0,59 ευρώ το μέτρο. 19 μέτρα πήρα αλλά μόνο τα 16-17 χρησιμοποίησα. Εσύ πιο πολλά θα δώσεις στον ηλεκτρολόγο. Κάνε μια ερώτηση σε 1-2 ηλεκτρολόγους να δεις τι θα ζητήσουν.

Δημοσ.

Καλα ας μπει η wind πρωτα, δυστηχως πρεπει να περιμενω μεχρι 1 ιουλιου ακομα ειναι το συμβολαιο της cyta, να σε ρωτησω ομως για την συνδεση καπως με ειχε πει ο ΟΤΕ τοτε που ειχα και το συνδεσα χωρις το splitter γινεται αυτο;  ή πρεπει να μπει το splitter;

Δημοσ.

Καλα ας μπει η wind πρωτα, δυστηχως πρεπει να περιμενω μεχρι 1 ιουλιου ακομα ειναι το συμβολαιο της cyta, να σε ρωτησω ομως για την συνδεση καπως με ειχε πει ο ΟΤΕ τοτε που ειχα και το συνδεσα χωρις το splitter γινεται αυτο;  ή πρεπει να μπει το splitter;

έχεις voip? Επίσης έχεις μια πρίζα ή 2-3?

Δημοσ.

Μια ειναι σιγουρα και ειναι πεταμενη στο πατωμα δεν ειναι στον τοιχο,  δυστηχως η οικοδομη ειναι παλια του 60 και το καλωδιο ειναι απο τοτε 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Μια ειναι σιγουρα και ειναι πεταμενη στο πατωμα δεν ειναι στον τοιχο,  δυστηχως η οικοδομη ειναι παλια του 60 και το καλωδιο ειναι απο τοτε 

Αν έχεις voip και μία κεντρική πρίζα τότε δεν χρειάζεται το splitter.

Αν δεν έχεις voip τότε πρέπει να το βάλεις ώστε να διαχωρίσει το σήμα.

Επίσης αν έχεις 2-3 πρίζες τότε πάλι πρέπει να το βάλεις ώστε να δώσεις σήμα και στις άλλες πρίζες.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Αν έχεις 2-3 πρίζες τότε μπορείς να αποσυνδέσεις απο την κεντρική πρίζα  το καλώδιο που πάει στις υπόλοιπες, βάζεις μια διπλή πρίζα και στην μια συνδέεις τον καλώδιο του οτέ και κουμπώνεις το ρούτερ και στην άλλη  βάζεις ένα καλώδιο και το πας στο phone 1 του ρούτερ. 

Δημοσ.

Μια πριζα ειναι κι αυτη ειναι πεταμενη φαντασου ουτε καν στον τοιχο δεν ειναι κατω στο πατωμα, εγω δεν εχω γνωσεις καθολου, αλλα απο περιεργεια θα ρωτησω εναν ηλεκτρολογο ποσο παιρνει περιπου 

Δημοσ.

Μια πριζα ειναι κι αυτη ειναι πεταμενη φαντασου ουτε καν στον τοιχο δεν ειναι κατω στο πατωμα, εγω δεν εχω γνωσεις καθολου, αλλα απο περιεργεια θα ρωτησω εναν ηλεκτρολογο ποσο παιρνει περιπου 

Καλό είναι να αλλάξεις το καλώδιο και την πρίζα ..Με τα χρόνια πέφτει η ποιότητα τους. Ναι ρώτα πόσο θέλει για να σου περάσει καινούριο καλώδιο και επίσης για να μην σε πιάσει κότσο ρώτα τον τι καλώδιο θα βάλει και πόσο θα στο χρεώσει. 

Δημοσ.

Θα τον ρωτησω αμα ξερει κιολας,  αλλα το κακο ειναι οτι ειμαι ανεργος, πολλα πραγματα θελω αλλα..... και το ιντερνετ της wind να δουμε πως θα το πληρωνουμε, αλλο κι αυτο ενω στην αρχη μας ειπανε 19,90 ιντερνετ και τηλεφωνο και μετα λεει δεν εχει τηλεφωνο ειναι σκετο ιντερνετ και μας βαλανε στα 22,90 με απεριοριστο τηλεφωνο και ιντερνετ πολυ περιεργο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, panos0100 είπε

Θα τον ρωτησω αμα ξερει κιολας,  αλλα το κακο ειναι οτι ειμαι ανεργος, πολλα πραγματα θελω αλλα..... και το ιντερνετ της wind να δουμε πως θα το πληρωνουμε, αλλο κι αυτο ενω στην αρχη μας ειπανε 19,90 ιντερνετ και τηλεφωνο και μετα λεει δεν εχει τηλεφωνο ειναι σκετο ιντερνετ και μας βαλανε στα 22,90 με απεριοριστο τηλεφωνο και ιντερνετ πολυ περιεργο

Και εγώ θέλω να κάνω αρκετά πράγματα αλλάαααα.. και εγω που δουλεύω τσιμα τσιμα τα βγαζω πέρα. 

Μπορείς να το τρενάρεις λίγο δεν είναι κάτι βιαστικό. Και όταν με το καλό βρεις μια δουλειά τότε το αλλάζεις.  

Άσε και εγω μια φορά την είχα πατήσει έτσι με τον ΟΤΕ.  Άλλο μου είπαν, άλλο μου ήρθε στον λογαριασμό και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.  3 ευρώ παραπάνω τον μήνα. 

Πάντως τα πεθερικά μου στο σπίτι έιχαν κάνει πέρσι σύνδεση στην wind με 18-19 ευρώ μόνο ιντερνετ. Το τηλ δεν το θέλανε επέίδή μιλάνε μόνο απο τα κινητά τους. 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Είναι ευχαριστημενοι;  ελπίζω να πάει καλά με την wind , με την cyta είχα αρκετά προβλήματα, άλλα τα έφτιαχναν σχετικά σύντομα,  αν εξαιρέσουμε  τον έναν μήνα που χάλασε το καλώδιο στο καφαο και με είχανε στο 1mbps, την πρώτη φορά που χάλασε πάλι το καλώδιο το είχανε φτιάξει σε 1 εβδομάδα την δεύτερη φορά δυστυχώς έκανε 1 μήνα, άλλα πλήρωσα μόνο 5€ στον λογαριασμό σα να μην πλήρωσα ουσιαστικά 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Είναι ευχαριστημενοι;  ελπίζω να πάει καλά με την wind , με την cyta είχα αρκετά προβλήματα, άλλα τα έφτιαχναν σχετικά σύντομα,  αν εξαιρέσουμε  τον έναν μήνα που χάλασε το καλώδιο στο καφαο και με είχανε στο 1mbps, την πρώτη φορά που χάλασε πάλι το καλώδιο το είχανε φτιάξει σε 1 εβδομάδα την δεύτερη φορά δυστυχώς έκανε 1 μήνα, άλλα πλήρωσα μόνο 5€ στον λογαριασμό σα να μην πλήρωσα ουσιαστικά 

Επειδή είναι κοντά στο κέντρο κλειδώνουν  στα 15- 16 και κάτι. 

Στην αρχή είχαν μερικά προβλήματα με αποσυνδέσεις. Τους πήρα ένα τηλ και το έφτιαξαν. 

Τώρα στους 2-3 μήνες τρώει ένα σκαλωμα το ρουτερ και δεν έχουν wifi ενω απο το pc μπαίνει μια χαρά. Τους έχω δείξει πως να το κλείνουν και όταν ανοίγει δουλεύει. Θέλει να τους ξανα πάρω τηλ μπας και κάνουν αντικατάσταση.

Α εγώ με την cyta είχα σοβαρό πρόβλημα για σχεδόν 2 χρόνια. Απο το 2009 είμαι στην cyta.

Στην αρχή την γραμμή την δικιά μου την δώσανε αλλού και όποιος έπερνε τηλ απαντούσε άλλος. 1 μήνα κάνανε να το φτιάξουν.  Ήρθε τεχνικός, μιλάει με τα κεντρικά και αρχίζει τα καντίλια. Ευτυχώς το φτιάξανε. 

Τα πρώτα πακέτα ήταν μέχρι 2 mbps. Εγώ όυτε 1  δεν έπιανα για 2 χρόνια.

Μετά έγινε 24αρι  αλλά κλειδωμένος στο 1mbps. Ήρθαν 4 τεχνικοί και όλοι μου έλεγαν οτι δεν μπορώ να πιάσω παραπάνω. Με  φασαρίες και πολλά άλλα, ήρθε 5 τεχνικός. Μετράει και  μου λέει μέχρι 16 μπορεις να πιάσεις, θα το δηλώσω βλάβη στον οτε, έχει πρόβλημα απο το καφαο. Μέσα σε δύο μέρες κλείδωσα στα 16mbps. Απο τότε σπάνια να έπεφτε η ταχύτητα, μόνο αν είχαν κάποια βλάβη.

Δημοσ.

ααα ειχες τεραστιο προβλημα εσυ,  οσο αφορα την wind  ειχα ζυτησει να με δωσουν το ρουτερ της ZTE γιατι ολοι οι φιλοι μου αυτο εχουνε και απ οτι με ειχε πει και τεχνικος της cyta ειναι ποιο συμβατο με τον ΟΤΕ,  αλλα λενε δεν ειχανε και με δωσανε ενα ZYXEL  θα ειναι καλο αυτο ή θα εχω προβληματα;   γιατι και στην cyta με ειχανε δωσει ενα thomson και δεν εκανε ειχε αποσυνδεσεις συνεχεια, και καθως ξανα βαλαμε της ZTE το προβλημα εφτιαξε 

img_amg_1302-t11c_p_380.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panos0100 είπε

ααα ειχες τεραστιο προβλημα εσυ,  οσο αφορα την wind  ειχα ζυτησει να με δωσουν το ρουτερ της ZTE γιατι ολοι οι φιλοι μου αυτο εχουνε και απ οτι με ειχε πει και τεχνικος της cyta ειναι ποιο συμβατο με τον ΟΤΕ,  αλλα λενε δεν ειχανε και με δωσανε ενα ZYXEL  θα ειναι καλο αυτο ή θα εχω προβληματα;   γιατι και στην cyta με ειχανε δωσει ενα thomson και δεν εκανε ειχε αποσυνδεσεις συνεχεια, και καθως ξανα βαλαμε της ZTE το προβλημα εφτιαξε 

img_amg_1302-t11c_p_380.png

Ναι για δύο χρόνια είχα θέμα ..απο τότε μέχρι τώρα 16αρα είχα. Και εγώ στην cyta έιχα ενα thomson με γκρι καπάκι τα έπαιξε και μετά μου φέρανε ενα  ZXV10  H201L. Και εγώ πάντως το έχω παρατηρήσει οτι τα ZTE είναι πιο καλά απο τα άλλα που δίνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...