panos0100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μου δίνεις ελπίδες να μην πάω στην vodafone γιατί και εγώ cyta έχω ακόμα, πάρα πολλά προβλήματα έχεις φίλε τώρα άραγε μπορείς να φύγεις; γιατί αυτό είναι το ποιο σωστό να κάνεις
pavloa Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, panos0100 είπε Μου δίνεις ελπίδες να μην πάω στην vodafone γιατί και εγώ cyta έχω ακόμα, πάρα πολλά προβλήματα έχεις φίλε τώρα άραγε μπορείς να φύγεις; γιατί αυτό είναι το ποιο σωστό να κάνεις Τι να πω. διαβάζω σε διάφορα forum οτι αρκετοί έχουν πρόβλημα με την vodafone. Με τον υπάλληλο που μίλησα πριν το κλείσω του είπα οτι θα κάνω διακοπή και θα πάω στον οτε και μου είπε οτι και με τον οτε τα ίδια θα έχω. (σαν δικαιολογία το είπε). Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω στον ΟΤΕ αλλά σκέφτομαι και τα 15 ευρώ παραπάνω τον μήνα.. τώρα δίνω σχεδόν 21 ευρώ. Ο οτε θέλει 35 τον μήνα. Θα αποφασίσω απο βδομάδα τι θα κάνω.
panos0100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ο ΟΤΕ σίγουρα είναι καλός, άλλα είναι και ακριβός, εγω σκέφτομαι την wind και εκεί κατέληξα, αν θες ρίξε μια ματιά και στο θέμα που έχω ανοίξει ποιο κάτω
pavloa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο έκανε αποσύνδεση. Ξανα πήρα τηλ. Μου είπε οτι θα το ψάξουν άυριο και αν είναι θα το δηλώσουν βλάβη στον οτε. Επίσης με έχουν βάλει σε αυτά τα προφίλ. Έτσι πρέπει να είναι? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από pavloa
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Τωρα ποσο πιανεις; βλεπω μεχρι 14mb εχεις τελικη;
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, panos0100 είπε Τωρα ποσο πιανεις; βλεπω μεχρι 14mb εχεις τελικη; 14870mbs έχω τώρα και το μέγιστο 18mbs. Το βάλανε πάλι σε 24 παρακολούθηση και αύριο να με ξανα πάρουν τηλ. Αύριο θα αλλάξω και το καλώδιο του σπιτιού επειδή είναι 40 χρονών, μπας και δω καμιά βελτίωση (που δεν το πιστεύω απλά έτσι για να μου φύγει απο το μυαλό).
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 το καλωδιο το κεντρικο; ή του τηλεφωνου; αν ειναι το κεντρικο ποσο κοστιζει να το βαλει ενας ηλεκτρολογος; κατι τετοια λεγανε και σε μενα να αλλαξω το κεντρικο καλωδιο απο τον πινακα που παει στην πριζα
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, panos0100 είπε το καλωδιο το κεντρικο; ή του τηλεφωνου; αν ειναι το κεντρικο ποσο κοστιζει να το βαλει ενας ηλεκτρολογος; κατι τετοια λεγανε και σε μενα να αλλαξω το κεντρικο καλωδιο απο τον πινακα που παει στην πριζα To καλώδιο απο το το κουτί του ΟΤΕ μέχρι την πρίζα που έχω στο σαλόνι. Εγώ θα το αλλάξω μόνος μου,είμαστε μονοκατοικία οπότε είναι παιχνιδάκι. Θα βάλω ftp καλώδιο. https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/domimeni-kalodiosi/systima-chalkou/kalodia/ftp-cat6/panduit-kal-ftp-4z-cat-6-panduit_108850/
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Είναι τόσο εύκολο; καλά εγώ είμαι σε πολυκατοικία, θα πρέπει να πάρω ηλεκτρολόγο να μου το περάσει, τι να πω μακάρι να φτιάξει αν και νομίζω ότι είναι βλάβη από αυτούς
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε Είναι τόσο εύκολο; καλά εγώ είμαι σε πολυκατοικία, θα πρέπει να πάρω ηλεκτρολόγο να μου το περάσει, τι να πω μακάρι να φτιάξει αν και νομίζω ότι είναι βλάβη από αυτούς Εύκολο είναι αλλά σε πολυκατοικία καλύτερα πες έναν ηλεκτρολόγο μην κάνεις καμιά πατάτα. 20-22 μέτρα καλώδιο τα πάω να πάρω αύριο το πρωί και θα ξεκινησω να το περνάω. Και εγώ δεν νομίζω να είναι απο μέσα αλλά θέλω να μου φύγει η ιδέα απο το κεφάλι. Ε΄τσι για να μην έχουν να πουν οτι φταίει η γραμμή στο σπίτι. Α επίσης μου είπαν μόλις αλλάξω το καλώδιο να τους πάρω να τους πω να ξεκλειδώσουν την γραμμή για να δούμε αν μπορώ να πιάσω κάτι παραπάνω χωρίς αποσυνδέσεις.
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, pavloa είπε Εύκολο είναι αλλά σε πολυκατοικία καλύτερα πες έναν ηλεκτρολόγο μην κάνεις καμιά πατάτα. 20-22 μέτρα καλώδιο τα πάω να πάρω αύριο το πρωί και θα ξεκινησω να το περνάω. Και εγώ δεν νομίζω να είναι απο μέσα αλλά θέλω να μου φύγει η ιδέα απο το κεφάλι. Ε΄τσι για να μην έχουν να πουν οτι φταίει η γραμμή στο σπίτι. Α επίσης μου είπαν μόλις αλλάξω το καλώδιο να τους πάρω να τους πω να ξεκλειδώσουν την γραμμή για να δούμε αν μπορώ να πιάσω κάτι παραπάνω χωρίς αποσυνδέσεις. Τι να πω μακάρι να είναι εκεί το πρόβλημα και να τελειώσεις, αλλά η ιστορία έδειξε από δικά μου πρόσωπα ότι δυστυχώς δεν ήτανε εκεί, ιδικά σε έναν φίλο μου έσκαψε ολόκληρη μπουλντόζα τον δρόμο κάτω στην μονοκατοικία για να βρουν αν είχε κομενο καλώδιο (forthnet)
pavloa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/6/2019 στις 9:59 ΜΜ, panos0100 είπε Τι να πω μακάρι να είναι εκεί το πρόβλημα και να τελειώσεις, αλλά η ιστορία έδειξε από δικά μου πρόσωπα ότι δυστυχώς δεν ήτανε εκεί, ιδικά σε έναν φίλο μου έσκαψε ολόκληρη μπουλντόζα τον δρόμο κάτω στην μονοκατοικία για να βρουν αν είχε κομενο καλώδιο (forthnet) Λοιπόν πριν μερικές μέρες άλλαξα το εσωτερικό καλώδιο σε FTP CAT5E. Τους πήρα τηλ και μου ξεκλείδωσαν την ταχύτητα. Το τώρα Και το πριν Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από pavloa 1
panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Παρα πολυ ωραια ανεβηκες και σε ταχυτητα μια χαρα, αρα λυθηκε το προβλημα, βλέπω όμως οτι ακόμα μαζεύει αρκετά σφάλματα
pavloa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, panos0100 είπε Παρα πολυ ωραια ανεβηκες και σε ταχυτητα μια χαρα, αρα λυθηκε το προβλημα, βλέπω όμως οτι ακόμα μαζεύει αρκετά σφάλματα Ναι πάλι καλά. Με τα σφάλματα δεν ξέρω τι παίζει.. Ανεβοκατεβαίνουν. Πριν είχε 62462 και τώρα έχει 36744
panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) μειωθηκαν αρκετα αλλα παλι ειναι μπολικα επισης απο τεχνικους που εβλεπαν την συνδεση την δικια μου οταν χαλουσε στην cyta ο θορυβος της γραμμης ειναι μεγαλος στα 20,6DB δυστηχως δεν μπωρεις κατι αλλο να κανεις, τους ενημερωσες; βασικα αστο να δεις πως θα παει και αμα αρχισουν οι αποσυνδεσεις τους παιρνεις και τους λες Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από panos0100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα