Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 περισσότερα, πανω δεξια εχει ενα μολυβι, το πατάς και σε αφήνει να αλλάξεις φωτο κλπ.
sarantatessera Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι μπορεί να συμβαίνει όταν έχω βάλει Viber σε ένα παλιό iPad (για τους γονείς μου, για τους οποίους είναι η πρώτη επαφή με την ίντερνετ) και ενώ έχουμε επικοινωνήσει μια χαρά για λίγες μέρες, ύστερα ούτε τα μηνύματα έρχονται απ' αυτούς ούτε πάνε από μένα και δεν τους βλέπω online ενώ θα έπρεπε, μιας και τους κατευθύνω να το ανοίξουν και να μπουν στο Viber. Έχουν σύνδεση WiFi κανονικά (το έχω τσεκάρει), η εφαρμογή είναι ενημερωμένη (κι αυτό τσεκαρισμένο), δεν με έχουν κάνει κατά λάθος μπλοκ, αφού ούτε από άλλο λογαριασμό μπορώ να τους στείλω. Μπαίνουν μέσα, βλέπουν τις παλιές συνομιλίες μας, αλλά για κάποιο λόγο τώρα δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Τι μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. (Υπόψη ότι δεν έχω καμία πρόσβαση στο iPad γιατί βρίσκονται στο χωριό). Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από sarantatessera
CutePuppy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Αν αλλάξω αριθμό θα λάβουν οι άλλοι χρήστες που με έχουν στις επαφές τους για την αλλαγή του αριθμού;; Αν ναι πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την δυνατότητα;; Επρόκειτο να αλλάξω αριθμό και δεν θέλω να ξέρουν πολλοί τον αριθμό μου! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από CutePuppy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα