Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Παιδια υπομονη, πολυ συντομα θα ξεκαθαρισει το θεμα.Ο matrixxx εγραψε οτι εχουν πεσει ακυρα, και παραγγελιες που εχουν φυγει, εχει δοθει εντολη να γυρισουν πισω. Καντε υπομονη.
burnin Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 κατι λιγο διαφορετικό. Ξέρουμε αν αυτοί οι δίσκοι μπορούν να πειραχτουν με το wdiddle3 και να αλλάξει το park head time? Γιατί αλλιώς άστα βραστά σε κανα χρονο θα τους κλαιμε... Πριν καποιο διάστημα σταμάτησε να δουλευει στους blue, δεν ξέρω τι παιζει σε αυτους...
rofl Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, burnin είπε κατι λιγο διαφορετικό. Ξέρουμε αν αυτοί οι δίσκοι μπορούν να πειραχτουν με το wdiddle3 και να αλλάξει το park head time? Γιατί αλλιώς άστα βραστά σε κανα χρονο θα τους κλαιμε... Πριν καποιο διάστημα σταμάτησε να δουλευει στους blue, δεν ξέρω τι παιζει σε αυτους... μπα, αλλα μαλλον ειναι red η white ( που ειναι εφαμιλλοι των red) οποτε λογικα δεν θα εχουν 8 sec headpark- σε blue πανω απο 4tb δεν δουλευει το wdidle Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από rofl 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από stelios18120
theoilia Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 έτσι και αλλιώς λέγανε για διαθεσιμότητα μετά από 10-15 μέρες.Τι νέο να υπάρχει;Αν είναι να στείλουν η χρέωση θα γίνει 1-2 μέρες προτού,αν όχι έχουν αρκετό περιθώριο για να ακυρώσουν.Καθόμαστε και περιμένουμε
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, rofl είπε μπα, αλλα μαλλον ειναι red η white ( που ειναι εφαμιλλοι των red) οποτε λογικα δεν θα εχουν 8 sec headpark- σε blue πανω απο 4tb δεν δουλευει το wdidle White ειναι. Οπως εχω πει στο παλιο θεμα, ενω ειναι idle (δεν του δινεις να γραψει ή να διαβασει τιποτα απολυτως) δουλευει συνεχως με αποτελεσμα συνεχεις ηχους διαφορων τυπων και θερμοκρασιες και καταναλωση. 2
rofl Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 για μενα, καλυτερα να δουλευει συνεχως παρα να παρκαρει καθε 8 δευτερολεπτα tbh. 2
kontow Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δλδ εγώ τώρα που βλέπω την γραμμούλα να συνεχίζει απο προχτές που ήταν στο βελάκι, να μην αρχίσω να χαίρομαι ε?
jimmyl Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, kontow είπε Δλδ εγώ τώρα που βλέπω την γραμμούλα να συνεχίζει απο προχτές που ήταν στο βελάκι, να μην αρχίσω να χαίρομαι ε? Το ιδιο παρατηρω και εγω , δεν ξερω αν σημαινει κατι επι της ουσιας
theoilia Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 φάνηκε ως διαθέσιμος με πωλητή το ίδιο το amazon στα 250$+ 50$ μεταφορικά αλλά με πολύ χαμηλή διαθεσιμότητα,μόλις 2 κομμάτια.Τι να σημαίνει άραγε αυτό;
Arwindan Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Σε όλους μας φαίνεται να έχει προχωρήσει αυτή η γραμμούλα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Τιποτα απολυτως δεν ειναι αυτο. 1
Arwindan Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Τιποτα απολυτως δεν ειναι αυτο. Ναι λογικό. Αν δεν γράψει shipped δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Arwindan είπε Ναι λογικό. Αν δεν γράψει shipped δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα. Ειχα παραγγελια στο Αγγλικο που ελεγε παραλαβη 1-2 μηνες. Μετα απο ενα μηνα η γραμμουλα αυτη πλησιαζε προς το shipped αλλα ποτέ δεν εφτανε φυσικα. Κοντα στους δυο μηνες μου την ακυρωσαν ξαφνικα με ενα μειλ που ελεγε sorry και οτι ενημερωθηκαν οτι δεν θα το ξαναφερει ο προμηθευτης. Πρωτα θα δουμε χρεωση στην καρτα και μετα θα δουμε το shipped ετσι και αλλιως. (ΑΝ ποτε προχωρησει). 12 λεπτά πριν, theoilia είπε το ότι το έβγαλε ξανά διαθέσιμο; Δεν το εβγαλε διαθεσιμο, κανεις λαθος. Τριτος πωλητης ειναι (πολλοι μαλιστα) που ειναι FulfilledByAmazon. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις