boboakis10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Οι γονείς μου θέλουν ένα smartphone (το πρώτο τους) κ απ'οτι κατάλαβα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάλουν καμιά φώτο στις διακοπές τους. Όποτε ψάχνουμε κάτι με decent κάμερες κ απλά να μην κολλάει το λογισμικό κ τους κάνει την ζωή δύσκολη αφού είναι εντελώς άσχετοι με την τεχνολογία. Επίσης να έχει όσο γίνεται διάρκεια στον χρόνο γιατί δεν τους βλέπω να το αλλάζουν σύντομα. Το budget τους είναι γύρω στα 100 ευρό αλλά αν πάει λίγο πιο πάνω (+20-30) δεν νομίζω να είναι θέμα.
Donalhioy Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Είναι και το Redmi 7 στα 120 Και για πιο budget είναι και redmi 6
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 όπως γράφτηκε και παραπάνω, Mi a2 lite με 4000 μπαταρία και μετρια προς καλή κάμερα. Ειδικά με το stock android δεν θα δυσκολευτούν κάπου ούτε θα χρειαστεί να πειράξουν 300 πράγματα για να εμφανίζονται σωστά οι ειδοποιήσεις όπως θέλε στα Miui. Απλώς να γνωρίζεις οτι επειδή μιλάμε για τιμή σκρούτζ, η συσκευή ΑΝ πάθει κάτι φεύγει για κινα για επισκευή. 1
meletis_m Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Την ίδια συσκευή έχω σε 4/64 .(mi a2 lite) Δεν θα δυσκολευτούν καθόλου , και δεν θα ασχοληθούν με παραμετροποιήσεις κ.λ.π Από μπαταρία εμένα προσωπικά κρατάει 1.5 ημέρα και με ανοιχτό 4G Να τούς αγοράσεις μαζί σίγουρα θήκη προστασίας και προστασία οθόνης , είναι λεπτή συσκευή και φεύγει εύκολα απο το χέρι. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα