Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καμια αλλη εταιρία δεν βγαζει Compact κινητό , τι νομίζουν δηλαδη, οτι ολοι τα εχουμε για να βλεπουμε νετφλιξ ? πριν απο ενα χρονο αναγκαστικα πηρα το galaxy A3 που αντικιμενικα δεν άξιζε(αν και ειμαι ευχαριστημενος) μονο και μονο για τις "μικρες" του διαστάσεις , γιατι πολυ απλα δεν υπήρχε κατι αλλο κάτω απο 200Ε 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά πολύ δύσκολα θα έρθει στα μέρη μας. Ενδιαφέρον στα 200 αν κι όταν πέσει η τιμή του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Votritis είπε

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καμια αλλη εταιρία δεν βγαζει Compact κινητό , τι νομίζουν δηλαδη, οτι ολοι τα εχουμε για να βλεπουμε νετφλιξ ?

Έχει η Apple το 7άρι στα 350€ 

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.

καλα λεμε [τραγικο] κ απο αποψη μπαταριασ κ απο τα μπεζελ................σαν 5 οθονη ειναι καλη αλλα ολα τα υπολοιπα..............κριμα γιατι χαντακωνετε μονη τησ η sony...............πριν μερικα χρονια ηταν στην πρωτη 3 αδα κ τωρα --------ειναι σιγουρα στηντελευταια 3αδα..............κανενα νεο σχεδιασμο κατι τελοσ παντων ...........

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω ως 2ο το S4 mini Plus που λειτουργεί άψογα από το 2015,ελαφρύ και μικρό.Με 1 απλή θήκη σιλικόνης των 4€ και 1 ζελατίνα φθηνή πέφτει και δεν παθαίνει τίποτα.

Το έχω για απλή χρήση,radio,σημειώσεις,υπέρυθρες και μουσική όταν φορτίζω το XZ1.

Δημοσ.

Μας κάνουν πλάκα δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση,συμφωνώ ότι υπάρχει κόσμος που έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αγοράσει καινούργιο κινητό λόγω διαστάσεων αλλά ρε Sony τι bezel είναι αυτά αν είναι δυνατόν δηλαδή.Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα κινητό στις διαστάσεις του ΧΑ χωρίς bezel;Με καλό hardware θα πούλαγε ασταμάτητα,ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε αυτή την εταιρία υπάρχουν άτομα που πληρώνονται για να σχεδιάζουν κινητά.

Δημοσ.
Στις 19/5/2019 στις 1:23 ΜΜ, XPHSTOS_ είπε

Πόσο δύσκολο είναι να βγει ένα κινητό με 5άρα οθόνη, full screen χωρίς "πιγούνια" και "κούτελα" ή έστω με μικρά και με decent specs?
Αν είναι επίσης εύκολο με καθαρό android... 
Αν ακούει κανείς εκεί έξω ας μας δώσει ένα τέτοιο option! :P

Xiaomi redmi go

Δημοσ.
7 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε

Καμία σχέση όμως με αυτό που ζητάω..
Ούτε can decent specs δεν έχει!

Υπέθεσα πως με το decent εννοούσες τίμιο!

Οι επιλογές δυστυχώς σε μικρά είναι δύο : Samsung a3 , iPhone 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...