Que sera sera Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Γιατί οι μπαταχτσηδες είναι οι καλοί της υπόθεσης;
tounion Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός από του μπατσου και του βουλευτή. Τζίμης Πανούσης. Πιστεύω μετά από αυτές τις 2 ειναι το να κάνεις το ντόπερμαν εσυ για ψίχουλα για να πάρουν τα λεφτά τους οι εισπρακτικές... 2 1
fytra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Σε εισπρακτική στην Ν Ιωνία πριν μερικά χρόνια ενώ στην συνέντευξη η υπεύθυνη ήταν ευγενική όταν τελικά με προσέλαβαν οι leaders και τα άτομα που με εκπαίδευσαν ήταν αγενέστατοι.Το άτομο που με εκπαίδευσεμε αποκάλεσε άσχημη, μπροστά μου team leader σχολίαζε αρνητικά σωματότυπο δυο συναδέλφων για τα κιλά τους ούτε καν τους γνώριζε,, λέγοντας σε αδύνατη κοπέλα ότι είναι πετσί και κόκαλλο και στην πιο γεμάτη να κάνει δίαιτα, κολλητή supervisor μιλουσε σε τηλέφωνο και σχολιαζε αρνητικά καινουριους υπαλλήλουςκαι τους κοροιδευε. Από την άλλη σε άλλους συναδέλφους είναι εξαιρετικα ευγενικοί για να κάθεσαι υπερωρίες με μηδεν παραγωγή για δικούς τους λόγους. μπονους δίνονται σε όσους γλύφουν και σε κολλητές supervisor. Αρχικά ενώ δεν ζητούν να είσαι υπερβολικά πιεστικος μετά απο μερικους μήνες ζητούν να πιέζεις υπερβολικά τους δανειολήπτες. 1 1
gasgounis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, fytra είπε Σε εισπρακτική στην Ν Ιωνία πριν μερικά χρόνια ενώ στην συνέντευξη η υπεύθυνη ήταν ευγενική όταν τελικά με προσέλαβαν οι leaders και τα άτομα που με εκπαίδευσαν ήταν αγενέστατοι.Το άτομο που με εκπαίδευσεμε αποκάλεσε άσχημη, μπροστά μου team leader σχολίαζε αρνητικά σωματότυπο δυο συναδέλφων για τα κιλά τους ούτε καν τους γνώριζε,, λέγοντας σε αδύνατη κοπέλα ότι είναι πετσί και κόκαλλο και στην πιο γεμάτη να κάνει δίαιτα, κολλητή supervisor μιλουσε σε τηλέφωνο και σχολιαζε αρνητικά καινουριους υπαλλήλουςκαι τους κοροιδευε. Από την άλλη σε άλλους συναδέλφους είναι εξαιρετικα ευγενικοί για να κάθεσαι υπερωρίες με μηδεν παραγωγή για δικούς τους λόγους. μπονους δίνονται σε όσους γλύφουν και σε κολλητές supervisor. Αρχικά ενώ δεν ζητούν να είσαι υπερβολικά πιεστικος μετά απο μερικους μήνες ζητούν να πιέζεις υπερβολικά τους δανειολήπτες. Executive?
fytra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Στις 28/10/2020 στις 10:59 ΜΜ, gasgounis είπε Executive? cqs-paladino 1
panos4tw Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειχα δουλεψει σε μηχανογραφηση εισπρακτικης για λιγους μηνες αλλα ειχα επαφη με το call center το οποιο ηταν σαν ενα μεγαλο μελισσι που βουιζε, καθως ηταν ολοι μαζι σε εννιαιο χωρο. Η εταιρια ηταν γενικα σοβαρη, τυπικη στις οικονομικες υποχρεωσεις της αν και προσπαθουσε αποτυχημενα να εφαρμοσει μια corporate jungle νοοτροπια που μαλλον οδηγουσε σε τραγελαφικες καταστασεις σε επιπεδο προσωπικων σχεσεων. Σιγουρα δεν τιθετα θεμα περι ηθικης, ειναι μια απολυτως τιμια δουλεια που χρειαζεται να γινει, καλως γινεται, με τις οποιες ενστασεις να εχουν να κανουν με το πως γινεται. Απο εκει και περα, ειναι λογικο καποιος να θελει να δουλεψει σε ενα πιο παραγωγικο/δημιουργικο κλαδο καθως απο πλευρας περηφανειας/αυτοεκπληρωσης απο την εργασια σου, μαλλον βρισκεται στις τελευταιες θεσεις μαζι με τις στοιχηματικες π.χ. Επισης, σιγουρα οι δυσκολες καταστασεις που θα συναντησεις στην επικοινωνια με τους πελατες, οπως και η πιεση τουλαχιστον σε αυτη την εταιρια υπηρχε για παραπανω παραγωγικοτητα δεν ειναι για ολα τα στομαχια. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από panos4tw
gasgounis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Executive δουλεψα εγω, Νεα Ιωνια ηταν τοτε και για 8 10 μηνες το 2005 περιπου. Οτι θυμαμαι ειναι οτι βαζαμε στοιχηματα για το ποσες μερες θα εμενε ο καθε καινουργιος υπαλληλος. Ενα μεγαλο ποσοστο εμενε 2 3 μερες. Πολλοι και μια μερα. Και ολοι ηταν μεσω γνωστου. Εμενα μου ειχαν πει να στειλω βιογραφικο (σπουδες ειχα σχετικα καλες και εμπειρια σε τραπεζα και πολυεθνικη αλλα ειχα πεσει στην αναγκη...) και δεν με ειχε παρει η εισπρακτικη και επρεπε να επιστρατευσω αυτον που μου το ειχε πει για να με καλεσουν και να ξεκινησω τελικα. Δηλαδη ηθελα και μεσο... Στοχοι ανεφικτοι, που τους επιανες μονο αν ησουν τυχερος και ξεκινουσε ξαφνικα ο οφειλετης να πληρωνει.Εχω να πω απειρες ιστοριες το τι ειχαμε ακουσει Αλλα σαν συνθηκες θυμαμαι οτι δεν μας αφηναν να παραγγειλουμε φαγητο μετα απο καποια συγκεκριμενη ωρα, του στυλ μετα τις 1... Ή για να παμε τουαλεττα επρεπε να παρουμε αδεια και να εχει γυρισει στην εδρα του ο προηγουμενος που ειχε παει...ΚΑι για να το παιξουμε στελεχαρες επρεπε να φοραμε οι αντρες γραβατα. Ενω καπνιζε ολη η εταιρια στα γραφεια και ηταν κυριολεκτικα ντουμανι... Υ.Γ. εγω τους κατεστρεψα ολα τα στοιχηματα. Κανεις δεν μου εδινε πανω απο εβδομαδα να αντεξω Υ.Γ.2 Υπηρχε ιστορια που μια κοπελα την πρωτη μερα δουλειας λεει ξαφνικα στην προισταμενη οτι περασε ενας γνωστος της απο εκει και ειδε οτι η κοπελα ειχε ξεχασει το τζαμι, η τα αλαρμ η κατι παρομοιο, και επρεπε να παει η κοπελα να το φτιαξει τελος παντων, Αυτο ηταν η πιο γρηγορη τουφεκια, κατεβηκε κατω και εξαφανιστηκε...Ουτε μια μερα!!!!
StamTheMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Aυτος ο τομεας ειναι ενας καρκινος,που εχει επηρεασει παρα πολυ την τηλεφωνικη επικοινωνια. Πλεον βλεπεις αγνωστο νουμερο και δεν απαντας,ειτε γιατι χρωστας καπου καποιο λογαριασμο,ειτε επειδη δε θες να σε ζαλισουν απο τις τηλεφωνικες για αλλαγη πακετου. Εγω σαν κουριερ ειχα φοβερο προβλημα στα τηλεφωνα,και πολυ συχνα επαιζε το ιδιο σεναριο: Ημουν στην εισοδο της πολυκατοικιας,κλασσικα ο ελληναρας δεν ειχε κουδουνι με το ονομα του,εγω επαιρνα μπας και συνεννοηθω,και οι τυποι βλεπαν το αγνωστο και δεν απαντουσαν. Μολις τους εστελνα το sms ομως,με παιρναν πισω σε 10 δευτερολεπτα,αλλα πλεον ειχα φυγει και δεν επαιζε να ξαναγυρισω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα