Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, insomnia888 είπε

παραβίαση προσωπικών δεδομένων (το τελευταίο πλέον είναι κακούργημα) ψυχική οδύνη κλπ. Ειλικρινά, αξίζει το κόπο?

κακούργημα; για δείξε το νόμο..

επίσης στις επιχειρήσεις δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για τα προσωπικά δεδομένα; τι δουλειά έχει ο απλός υπάλληλος; 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Φίλε να ξέρεις πάντως ότι οι δουλειές αυτές συνήθως καταλήγουν να σε παίρνουν κανά 6μηνο και να σε διώχνουν με χρωστούμενα 3-4 μήνες και καλά επειδή δεν είσαι παραγωγικός η ότι τους κατέβει. Μακριά!!!!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LittyMeek είπε

Φίλε να ξέρεις πάντως ότι οι δουλειές αυτές συνήθως καταλήγουν να σε παίρνουν κανά 6μηνο και να σε διώχνουν με χρωστούμενα 3-4 μήνες και καλά επειδή δεν είσαι παραγωγικός η ότι τους κατέβει. Μακριά!!!!

Δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο επειδή γίνεται μέσω εταιρίας επινοικιασης 

Δημοσ.

Δουλειά - τραμπούκος σε εισπρακτική. Εργασία τρομοκρατίας και εκβιασμού συμπολιτών. Να μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο τους συγγενείς σου αν έχουν χρωστούμενα σε τράπεζα.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Φαινεται οτι το εχεις αποφασισει οποτε τι απασχολεις τον κοσμο;

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, suspiria είπε

Φαινεται οτι το εχεις αποφασισει οποτε τι απασχολεις τον κοσμο;

Ίσα ίσα δε το έχω αποφασίσει απλά ρωτάω 

2 ώρες πριν, vlassish είπε

Δουλειά - τραμπούκος σε εισπρακτική. Εργασία τρομοκρατίας και εκβιασμού συμπολιτών. Να μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο τους συγγενείς σου αν έχουν χρωστούμενα σε τράπεζα.

Μπα δεν είχε πάρει ποτέ κανένας συγγενεις μου δάνειο ίσως και να είναι καλό αυτό επειδή πήραν από ότι βλέπω μερικοί 10000 ευρώ και τελικά με τα κουρέματα έδωσαν 2000

Δημοσ.
7 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Η καλύτερη δεν είναι αλλά αν πάω θα μου προσφέρει περισσότερα χρήματα το θέμα είναι αξίζει? Τα κρατάνε τα άτομα που πάνε η τα διώχνουν αν δεν πληρώνει ο οφειλέτης? Επίσης δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία οι οφειλέτες στις μέρες μας για να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους ? Λίγο δύσκολο μου ακούγεται 

Ε τότε γίνε πληρωμένος killer , εκεί να δεις λεφτά που θα βγάζεις 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, eidikos33 είπε

ναι μα οι εταιριες αυτες ειναι που θα σε κλεψουν πρωτες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LittyMeek είπε

ναι μα οι εταιριες αυτες ειναι που θα σε κλεψουν πρωτες

Δε νομιζω οτι η συγκεκριμενη κανει κατι τετοιο αλλα ποτε δεν ξερεις κιολας..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, suspiria είπε

Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.ΑΥΤΗ ειναι ομως.

8 ώρες πριν, suspiria είπε

Οχι.Ανηθικη

ναι, ενώ το να φεσώνεις τον κόσμο είναι Normal. Και όχι μόνο αυτό αλλά να ανοίγονται και θέματα για πως θα τη σκαπουλάρουμε και δε θα πληρώσουμε χρησιμοποιώντας δικαιολογίες από άλλο πλανήτη...

Αν σε εσένα τύχει και  χρωστάει κανένας, να δω εκεί τι θα κάνεις... Κάτι μου λέει ότι εκεί η ηθική θα πάει περίπατο.

Θες να δεις ποια δουλειά είναι ντροπή; Πρέπει να πας σε μερικούς δήμους όπου οι υπάλληλοι παίρνουν τα κρατικά αυτοκίνητα και κάνουν βόλτες σε supermarkets και όχι μόνο, για δικές τους ανάγκες

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε

ναι, ενώ το να φεσώνεις τον κόσμο είναι Normal. Και όχι μόνο αυτό αλλά να ανοίγονται και θέματα για πως θα τη σκαπουλάρουμε και δε θα πληρώσουμε χρησιμοποιώντας δικαιολογίες από άλλο πλανήτη...

Αν σε εσένα τύχει και  χρωστάει κανένας, να δω εκεί τι θα κάνεις... Κάτι μου λέει ότι εκεί η ηθική θα πάει περίπατο.

Θες να δεις ποια δουλειά είναι ντροπή; Πρέπει να πας σε μερικούς δήμους όπου οι υπάλληλοι παίρνουν τα κρατικά αυτοκίνητα και κάνουν βόλτες σε supermarkets και όχι μόνο, για δικές τους ανάγκες

Σωστα αυτα που λες,πανω στο θεμα τι εχεις να πεις? ευχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Επειδή αναφέρεις εμένα γράφω πουθενά για φέσι;

Ξέρεις τον όρο διαμάχη;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Σωστα αυτα που λες,πανω στο θεμα τι εχεις να πεις? ευχαριστω

βασικά έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους.

Εγώ είμαι στα @@ μου και να με βρίζουν δε καταλαβαίνω. Στη δουλειά που ήμουν όμως ήταν μια κοπέλα που ασχολούταν με πωλήσεις. Ε πολλές φορές τα άκουγε κανονικά, σε σημείο να βάλει και τα κλάματα. Οσο και να προσπαθούσα να της εξηγήσω να μη το παίρνει προσωπικά και να τους γράφει δεν τα κατάφερα. απλά δε μπορούν να το κάνουν όλοι.

προσωπικά δε θα πήγαινα επειδή δε το έχω με το τηλέφωνο. σε καμιά περίπτωση πάντως δε θα σκεφτόμουν το ηθικό κομμάτι και τα βρισίδια. στα @@ μου

• Like 1
Δημοσ.

Και ανάγκη να είχα δεν θα δούλευα ποτέ σε εισπρακτική να περνώ τηλεφωνώ τον κάθε ένα να του υπενθυμίζω το χρέος του και να έχω τον κάθε υπεύθυνο να μου ζητάει να βγάζω στόχους... Δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους . Ηθικά δεν θα μπορούσα να το κάνω που ξέρω εγώ εάν ο άλλος χρωστάει επειδή δεν έχει .. να κάνω μια δουλειά αισθανόμενος τσιράκι της κάθε εισπρακτικής μπα δεν το αντέχει η συνείδηση μου. Επίσης να κάνω μια δουλειά που η πλειοψηφία θα με βρίζει , θα μου ήταν πολύ άσχημο.. οποίος αισθάνεται καλά και δεν τον ακουμπάει το βρισιδι και γενικά τι αρνητικό κλίμα  τότε επιλογή του είναι.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...