logistoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, insomnia888 είπε παραβίαση προσωπικών δεδομένων (το τελευταίο πλέον είναι κακούργημα) ψυχική οδύνη κλπ. Ειλικρινά, αξίζει το κόπο? κακούργημα; για δείξε το νόμο.. επίσης στις επιχειρήσεις δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για τα προσωπικά δεδομένα; τι δουλειά έχει ο απλός υπάλληλος; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από logistoulis
LittyMeek Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Φίλε να ξέρεις πάντως ότι οι δουλειές αυτές συνήθως καταλήγουν να σε παίρνουν κανά 6μηνο και να σε διώχνουν με χρωστούμενα 3-4 μήνες και καλά επειδή δεν είσαι παραγωγικός η ότι τους κατέβει. Μακριά!!!! 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, LittyMeek είπε Φίλε να ξέρεις πάντως ότι οι δουλειές αυτές συνήθως καταλήγουν να σε παίρνουν κανά 6μηνο και να σε διώχνουν με χρωστούμενα 3-4 μήνες και καλά επειδή δεν είσαι παραγωγικός η ότι τους κατέβει. Μακριά!!!! Δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο επειδή γίνεται μέσω εταιρίας επινοικιασης
vlassish Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δουλειά - τραμπούκος σε εισπρακτική. Εργασία τρομοκρατίας και εκβιασμού συμπολιτών. Να μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο τους συγγενείς σου αν έχουν χρωστούμενα σε τράπεζα. 3 2
suspiria Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο επειδή γίνεται μέσω εταιρίας επινοικιασης Φαινεται οτι το εχεις αποφασισει οποτε τι απασχολεις τον κοσμο; 6 3
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, suspiria είπε Φαινεται οτι το εχεις αποφασισει οποτε τι απασχολεις τον κοσμο; Ίσα ίσα δε το έχω αποφασίσει απλά ρωτάω 2 ώρες πριν, vlassish είπε Δουλειά - τραμπούκος σε εισπρακτική. Εργασία τρομοκρατίας και εκβιασμού συμπολιτών. Να μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο τους συγγενείς σου αν έχουν χρωστούμενα σε τράπεζα. Μπα δεν είχε πάρει ποτέ κανένας συγγενεις μου δάνειο ίσως και να είναι καλό αυτό επειδή πήραν από ότι βλέπω μερικοί 10000 ευρώ και τελικά με τα κουρέματα έδωσαν 2000
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 795 μικτά για να γίνεσαι abusive με φτωχό κόσμο που δεν γνωρίζεις καν. Θλιβερό... 3 1
ignome4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, eidikos33 είπε Η καλύτερη δεν είναι αλλά αν πάω θα μου προσφέρει περισσότερα χρήματα το θέμα είναι αξίζει? Τα κρατάνε τα άτομα που πάνε η τα διώχνουν αν δεν πληρώνει ο οφειλέτης? Επίσης δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία οι οφειλέτες στις μέρες μας για να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους ? Λίγο δύσκολο μου ακούγεται Ε τότε γίνε πληρωμένος killer , εκεί να δεις λεφτά που θα βγάζεις 2 1
LittyMeek Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, eidikos33 είπε Δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο επειδή γίνεται μέσω εταιρίας επινοικιασης ναι μα οι εταιριες αυτες ειναι που θα σε κλεψουν πρωτες
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, LittyMeek είπε ναι μα οι εταιριες αυτες ειναι που θα σε κλεψουν πρωτες Δε νομιζω οτι η συγκεκριμενη κανει κατι τετοιο αλλα ποτε δεν ξερεις κιολας..
Γιαούρτι Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, suspiria είπε Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.ΑΥΤΗ ειναι ομως. 8 ώρες πριν, suspiria είπε Οχι.Ανηθικη ναι, ενώ το να φεσώνεις τον κόσμο είναι Normal. Και όχι μόνο αυτό αλλά να ανοίγονται και θέματα για πως θα τη σκαπουλάρουμε και δε θα πληρώσουμε χρησιμοποιώντας δικαιολογίες από άλλο πλανήτη... Αν σε εσένα τύχει και χρωστάει κανένας, να δω εκεί τι θα κάνεις... Κάτι μου λέει ότι εκεί η ηθική θα πάει περίπατο. Θες να δεις ποια δουλειά είναι ντροπή; Πρέπει να πας σε μερικούς δήμους όπου οι υπάλληλοι παίρνουν τα κρατικά αυτοκίνητα και κάνουν βόλτες σε supermarkets και όχι μόνο, για δικές τους ανάγκες 1 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε ναι, ενώ το να φεσώνεις τον κόσμο είναι Normal. Και όχι μόνο αυτό αλλά να ανοίγονται και θέματα για πως θα τη σκαπουλάρουμε και δε θα πληρώσουμε χρησιμοποιώντας δικαιολογίες από άλλο πλανήτη... Αν σε εσένα τύχει και χρωστάει κανένας, να δω εκεί τι θα κάνεις... Κάτι μου λέει ότι εκεί η ηθική θα πάει περίπατο. Θες να δεις ποια δουλειά είναι ντροπή; Πρέπει να πας σε μερικούς δήμους όπου οι υπάλληλοι παίρνουν τα κρατικά αυτοκίνητα και κάνουν βόλτες σε supermarkets και όχι μόνο, για δικές τους ανάγκες Σωστα αυτα που λες,πανω στο θεμα τι εχεις να πεις? ευχαριστω
plomaskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε ναι, ενώ το να φεσώνεις τον κόσμο είναι Normal. Και όχι μόνο αυτό αλλά να ανοίγονται και θέματα για πως θα τη σκαπουλάρουμε και δε θα πληρώσουμε χρησιμοποιώντας δικαιολογίες από άλλο πλανήτη... Αν σε εσένα τύχει και χρωστάει κανένας, να δω εκεί τι θα κάνεις... Κάτι μου λέει ότι εκεί η ηθική θα πάει περίπατο. Θες να δεις ποια δουλειά είναι ντροπή; Πρέπει να πας σε μερικούς δήμους όπου οι υπάλληλοι παίρνουν τα κρατικά αυτοκίνητα και κάνουν βόλτες σε supermarkets και όχι μόνο, για δικές τους ανάγκες Επειδή αναφέρεις εμένα γράφω πουθενά για φέσι; Ξέρεις τον όρο διαμάχη; 1
Γιαούρτι Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Σωστα αυτα που λες,πανω στο θεμα τι εχεις να πεις? ευχαριστω βασικά έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους. Εγώ είμαι στα @@ μου και να με βρίζουν δε καταλαβαίνω. Στη δουλειά που ήμουν όμως ήταν μια κοπέλα που ασχολούταν με πωλήσεις. Ε πολλές φορές τα άκουγε κανονικά, σε σημείο να βάλει και τα κλάματα. Οσο και να προσπαθούσα να της εξηγήσω να μη το παίρνει προσωπικά και να τους γράφει δεν τα κατάφερα. απλά δε μπορούν να το κάνουν όλοι. προσωπικά δε θα πήγαινα επειδή δε το έχω με το τηλέφωνο. σε καμιά περίπτωση πάντως δε θα σκεφτόμουν το ηθικό κομμάτι και τα βρισίδια. στα @@ μου 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Και ανάγκη να είχα δεν θα δούλευα ποτέ σε εισπρακτική να περνώ τηλεφωνώ τον κάθε ένα να του υπενθυμίζω το χρέος του και να έχω τον κάθε υπεύθυνο να μου ζητάει να βγάζω στόχους... Δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους . Ηθικά δεν θα μπορούσα να το κάνω που ξέρω εγώ εάν ο άλλος χρωστάει επειδή δεν έχει .. να κάνω μια δουλειά αισθανόμενος τσιράκι της κάθε εισπρακτικής μπα δεν το αντέχει η συνείδηση μου. Επίσης να κάνω μια δουλειά που η πλειοψηφία θα με βρίζει , θα μου ήταν πολύ άσχημο.. οποίος αισθάνεται καλά και δεν τον ακουμπάει το βρισιδι και γενικά τι αρνητικό κλίμα τότε επιλογή του είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα