eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Να ρωτήσω και εγώ κάτι αξίζει να πάει κανείς να εργαστεί σε εταιρία με Ληξιπροθεσμα επειδή θα παίρνει 100 ευρώ παραπάνω δηλαδή 795 ευρώ μικτα από ότι θα παίρνει σε μια άλλη δουλειά που παίρνει τον βασικό 650 ευρώ μικτά? Είμαι σε διλλημα εσείς τι λέτε? Γενικά τι παίζει με τις εισπρακτικές?
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, babality είπε η καλυτερη δουλεια του κοσμου ειναι να πας Η καλύτερη δεν είναι αλλά αν πάω θα μου προσφέρει περισσότερα χρήματα το θέμα είναι αξίζει? Τα κρατάνε τα άτομα που πάνε η τα διώχνουν αν δεν πληρώνει ο οφειλέτης? Επίσης δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία οι οφειλέτες στις μέρες μας για να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους ? Λίγο δύσκολο μου ακούγεται
isay Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Για 1000 επιπλεον ευρώ μεικτά, ίσως το σκεφτόμουν και μονο αν είχα πολύ οικονομική στενότητα. Για τα 100 ευρω μεικτά θα πηγαινα μονο αν ήθελα να κάνω hands on σεμινάριο για μπινελίκια (από αυτά που θα ακους). Φιλαράκι οι βρώμικες δουλειές είναι κανονας να ακριβοπληρώνονται. Θα πηγαινα (και μονο αν ζοριζομουν πάρα πολύ) και θα έκανα στην ψυχρα αλαζονική διαπραγματευση του μισθου και bonus παραγωγικότητας. 3
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, isay είπε Για 1000 επιπλεον ευρώ μεικτά, ίσως το σκεφτόμουν και μονο αν είχα πολύ οικονομική στενότητα. Για τα 100 ευρω μεικτά θα πηγαινα μονο αν ήθελα να κάνω hands on σεμινάριο για μπινελίκια (από αυτά που θα ακους). Φιλαράκι οι βρώμικες δουλειές είναι κανονας να ακριβοπληρώνονται. Θα πηγαινα (και μονο αν ζοριζομουν πάρα πολύ) και θα έκανα στην ψυχρα αλαζονική διαπραγματευση του μισθου και bonus παραγωγικότητας. Έχουν γίνει και αυτά που λες αλλά από ότι κατάλαβα παραπάνω λίγο δύσκολο να δώσουν. 110 ευρώ καθαρά είναι η διαφορά στην δουλειά που είμαι τώρα παίρνω τον βασικό του 8ωρου. Το κακό είναι όμως ότι έχω κυλιόμενο ωράριο Δευτέρα έως Σάββατο από 8 εως 10 το βραδυ με ρεπό καθημερινή αν εργάζομαι Σάββατο ενώ στα Ληξιπροθεσμα θα είμαι δεύτερα παρασκευή από 9 έως 7 το απόγευμα οι βαρδιες Όποιος έχει εμπειρία η σαν οφειλέτης η σαν εργαζόμενος η από γνωστούς θα ήθελα να την αναφέρει Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από eidikos33
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Να πας , θα εχεις συναναστροφη και με κοσμο , ευγενικο θελω να πιστευω 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, bluesattack είπε Να πας , θα εχεις συναναστροφη και με κοσμο , ευγενικο θελω να πιστευω Καλά σε όλες τις δουλειές σε τηλεφωνικά κέντρα πάντως τον κόσμο δεν τον λες και ευγενικό,σίγουρα εδώ θα είναι χειρότερα πάντως από θέμα ευγενιας
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Ελα βρε φιλε που θα πας να σου κλεινουν το τηλεφωνο στην μαπα και να σε βριζουν.Ενω εχεις ηδη δουλεια κιολας.Το ωραριο εχεις απο περιεργεια , 8-10 το βραδυ με τι ?
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, bluesattack είπε Ελα βρε φιλε που θα πας να σου κλεινουν το τηλεφωνο στην μαπα και να σε βριζουν.Ενω εχεις ηδη δουλεια κιολας.Το ωραριο εχεις απο περιεργεια , 8-10 το βραδυ με τι ? Aπο Δευτέρα έως Σάββατο. Το σκέφτομαι μόνο από οικονομικής άποψης αλλά το ότι δίνουν παραπάνω από τον βασικό αυτό κάτι λέει από μόνο του. Πάντως αναρωτιέμαι πόσοι οφειλέτες είναι στην θέση να επιβεβαιώσουν ότι είναι οι ίδιοι από την στιγμή που οι collection agents ζητάνε επαλήθευση προσωπικών στοιχείων λόγω gdpr
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μλκιες.Τι gdpr.Η δουλεια θα ειναι να προσπαθεις να πεισεις τον αλλο οτι ειναι τζαμπατζης και μλκ.Εδω γκομενα να εισαι και να μιλας ολο γλυκα και τρως μπινελικια.
logistoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 λογικά θα θέλει νεύρα από ατσάλι αυτή η δουλειά, αν τα έχεις χώσου
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Για 100 ευρω παραπανω ουτε καν που θα το σκεφτομουν, κοστολογω πολυ περισσοτερο τον αρνητισμο που θα τραβουσα. Απο κει και περα, οπως ειπε ο isay, οι βρωμικες δουλειες πληρωνονται. Να ελεγες πως δεν ειχες δουλεια atm και εψαχνες καιρο διχως να βρεις κατι, θα σου ελεγα ορμα μεχρι να βρεις κατι καλυτερο (με νυχθημερον ψαξιμο) αλλα να φυγεις απο την ηδη υπαρχουσα δουλεια σου για κατι τετοιο, δεν αξιζει. 3 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Για 100 ευρω παραπανω ουτε καν που θα το σκεφτομουν, κοστολογω πολυ περισσοτερο τον αρνητισμο που θα τραβουσα. Απο κει και περα, οπως ειπε ο isay, οι βρωμικες δουλειες πληρωνονται. Να ελεγες πως δεν ειχες δουλεια atm και εψαχνες καιρο διχως να βρεις κατι, θα σου ελεγα ορμα μεχρι να βρεις κατι καλυτερο (με νυχθημερον ψαξιμο) αλλα να φυγεις απο την ηδη υπαρχουσα δουλεια σου για κατι τετοιο, δεν αξιζει. Και στην δουλειά που είμαι τώρα ένα μήνα είμαι αλλά είναι εισερχόμενες κλήσεις με τον βασικό μισθό όμως τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από eidikos33
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, bluesattack είπε Κατσε εκει που εισαι ? Σουπερμαρκετ ειναι ? Τεχνική υποστήριξη wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα