Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να το λες με τοση σιγουρια μαλλον θα ξερεις πολλα αναλογα παραδειγματα τα οποια θα μας κανεις την τιμη να τα μοιραστεις μαζι μας.ΟΧΙ γενικολογίες και λογια του αερα, απο αυτα πήξαμε .Αναλογες περιπτωσεις...........και που καταληξανε.

Δημοσ.

Εαν δεν πληρώσερις κάποια στιγμή θα σου έρθει χαρτί δικαστηρίου απο την Vodafone. Θα πας στο δικαστήριο και θα δεις εκει αλλους 20-30-50 που χρωστάνε και δεν τα πληρώνουν. Στην καλύτερη γίνεται ενας συμβιβασμός και τα πληρώνεις. Στην χειρότερη πληρώνεις τα 150+προσαυξήσεις/penalty που έχει βάλει η vodafone και εχουν γίνει δεκτά απο το δικαστήριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, plomaskost είπε

Έχω μία διαμάχη με τη vodaphone για χρέος 150 ευρώ.

Έχουν δικαίωμα να δώσουν τα προσωπικά δεδομένα μου σε εισπρακτική χωρίς τη συγκατάθεση μου γιατί έλαβα μύνημα στο κινητό μου από δικηγορικό γραφείο για αποπληρωμη;

Είναι άλλο πράγμα δίνω προσωπικά σου δεδομενα στον Χ για δική του χρήση, κι άλλλο προσλαμβάνω κάποιον να μου κάνει μια δουλειά και για να να τη κάνει έχει πρόσβαση στα δεδομένα της τράπεζας (δεν τα παίρνει/αντιγράφει για δική της χρήση).

πχ

Η εταιρεία/τράπεζα δε μπορεί να δώσει τα προσωπικά σου δεδομένα στον Κοτσόβωλο για να σε παίρνουν τηλέφωνο να σου πουλήσουν καφετιέρες ξερωγω.

Η τράπεζα μπορεί να πρόσβαση στα δεδομένα στον δικηγόρο της να σου στείλει εξώδικο, να σε ενημερώσει στα πλάισια του εξωδικαστικού ή σε μια εταιρεία να σε ενημρεώσει για τα προϊόντα της τράπεζας (εφόσον δεν έχεις αποκλείσει να δέχεσαι τέτοιες ενημερώσεις). 

Άλλωστε και πέρα από το θέμα χρωστουμενα/ξεχρωστούμενα, ανεξάρτηες από την εταιρεία εταιρείες όπως εταιρείες τηλεφωνικής υποστήριξης οι οποίες μπορεί να έχουν πρόσβαση΄στα δεδομένα. Ανάλογα με την υπηρεσία ΜΟΝΟ αν έχουν τέτοια πρόσβαση μπορεί να παρέχουν υποστήριξη.

Η δνση σου είναι ας πούμε προσωπικό δεδομένο.

Η ΕΥΔΑΠ ή η ΔΕΗ πχ δίνουν προσβαση στη διέυθυνση σου (ή έστω του τη δίνουν σε μια λίστα στο ημερήσιο δρομολόγιο του συνεγείου) για να έρθει κάποιος εργολάβος να δει/μετρήσει ή αλλάξει το ρολόι ή να τσεκάρει μια βλάβη. Εκεί έχεις την ίδια απορία;

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Εαν δεν πληρώσερις κάποια στιγμή θα σου έρθει χαρτί δικαστηρίου απο την Vodafone. Θα πας στο δικαστήριο και θα δεις εκει αλλους 20-30-50 που χρωστάνε και δεν τα πληρώνουν. Στην καλύτερη γίνεται ενας συμβιβασμός και τα πληρώνεις. Στην χειρότερη πληρώνεις τα 150+προσαυξήσεις/penalty που έχει βάλει η vodafone και εχουν γίνει δεκτά απο το δικαστήριο.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΊΕΣ Αυτα τα γνωριζουμε ,ξέρεις ανάλογες  περιπτωσεις που έφτασαν στο δικαστηριο και που καταλήξανε. ΔΕΝ προτρεπω κανεναν να αθέτηση τις υποχρεώσεις του αλλα να μαθω κατα ποσο ειναι νομιμα τα τερτίπια των εταιρειών.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, spyros007 είπε

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΊΕΣ Αυτα τα γνωριζουμε ,ξέρεις ανάλογες  περιπτωσεις που έφτασαν στο δικαστηριο και που καταλήξανε. ΔΕΝ προτρεπω κανεναν να αθέτηση τις υποχρεώσεις του αλλα να μαθω κατα ποσο ειναι νομιμα τα τερτίπια των εταιρειών.

Μα δεν είναι γενικολογίες είναι πραγματικά γεγονότα. Όταν εγώ σου παρέχω μια υπηρεσία και εσυ δεν την πληρωσεις (από την στιγμή που έχεις υπογράψει αίτηση που λέει ότι συμφωνώ να σας πληρώνω κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός/τιμολόγιο) , μπορώ να σε κυνηγήσω νομικά. Είτε μιλάμε για 5€ είτε για 500,000€. Το που θα φτάσει έχει να κάνει με το ποσό θα το τραβήξει ο πελάτης. Εάν πληρώσει το λήγουν εκεί εάν δεν πληρώσει το τραβάνε πιο πέρα.

Η Vodafone και η κάθε Vodafone δεν έχει να χάσει κάτι. Έχει μόνιμα 50 δικηγόρους στην εταιρεία της και ασχολούνται με τέτοια θέματα. Τι νομίζεις ότι θα πει “δεν βαριέσαι, Αστον τον καημένο; “ Απλά θα περιμένει να μαζευτεί ένας αριθμός πελατών που δεν πληρώνουν, και θα κάνει μια ομαδική αγωγή. 

Δημοσ.

ΟΚ ξαναμανα τα ιδια.Αρα δεν ξερεις κατι και αναμασας τα ιδια σαν την κατσικα.....................

Δημοσ.
9 ώρες πριν, spyros007 είπε

Τι ακριβώς στη περίπτωση που περιγράφεις είναι "τερτίπι" ?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Μα δεν είναι γενικολογίες είναι πραγματικά γεγονότα. Όταν εγώ σου παρέχω μια υπηρεσία και εσυ δεν την πληρωσεις (από την στιγμή που έχεις υπογράψει αίτηση που λέει ότι συμφωνώ να σας πληρώνω κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός/τιμολόγιο) , μπορώ να σε κυνηγήσω νομικά. Είτε μιλάμε για 5€ είτε για 500,000€. Το που θα φτάσει έχει να κάνει με το ποσό θα το τραβήξει ο πελάτης. Εάν πληρώσει το λήγουν εκεί εάν δεν πληρώσει το τραβάνε πιο πέρα.

Η Vodafone και η κάθε Vodafone δεν έχει να χάσει κάτι. Έχει μόνιμα 50 δικηγόρους στην εταιρεία της και ασχολούνται με τέτοια θέματα. Τι νομίζεις ότι θα πει “δεν βαριέσαι, Αστον τον καημένο; “ Απλά θα περιμένει να μαζευτεί ένας αριθμός πελατών που δεν πληρώνουν, και θα κάνει μια ομαδική αγωγή. 

πως ο ένας να κάνει σε πολλούς ομαδική αγωγή το αντίθετο γίνεται ... επίσης έκανε η voda μήνυση την κέρδισε μετά πρέπει να ξανακάνει για κατάσχεση αν ο άλλος δεν έχει τι να του κατάσχεσει παίρνει απλά τον .... όλα αυτά για 5€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...