plomaskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Έχω μία διαμάχη με τη vodaphone για χρέος 150 ευρώ. Έχουν δικαίωμα να δώσουν τα προσωπικά δεδομένα μου σε εισπρακτική χωρίς τη συγκατάθεση μου γιατί έλαβα μύνημα στο κινητό μου από δικηγορικό γραφείο για αποπληρωμη;
insomnia888 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 άλλο εισπρακτική και άλλο δικηγορικό γραφείο. Υποτίθεται πως πλέον ναι, είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώνουν γραπτώς για την μεταβίβαση προσωπικών σου δεδομένων σε τρίτους. Επικοινώνησε καλύτερα με το συνήγορο του κατανωλωτή
plomaskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, insomnia888 είπε άλλο εισπρακτική και άλλο δικηγορικό γραφείο. Υποτίθεται πως πλέον ναι, είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώνουν γραπτώς για την μεταβίβαση προσωπικών σου δεδομένων σε τρίτους. Επικοινώνησε καλύτερα με το συνήγορο του κατανωλωτή Αυτός διάβασα κι εγώ.Πρεπεί να γίνεται γραπτώς ενημέρωση για τη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων.
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, plomaskost είπε Αυτός διάβασα κι εγώ.Πρεπεί να γίνεται γραπτώς ενημέρωση για τη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων. Δηλαδή αν εσύ μου χρωστάς λεφτά και θέλω να σε κυνηγήσω δικαστικά, θα πρέπει πρώτα να σε ενημερώσω γραπτώς για το ότι θα δώσω τα στοιχεία σου στον δικηγόρο μου?
plomaskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή αν εσύ μου χρωστάς λεφτά και θέλω να σε κυνηγήσω δικαστικά, θα πρέπει πρώτα να σε ενημερώσω γραπτώς για το ότι θα δώσω τα στοιχεία σου στον δικηγόρο μου? Φυσικά και πρέπει να το δεχτώ.
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, plomaskost είπε Φυσικά και πρέπει να το δεχτώ. Καλημέρα Γιάννη / - κουκιά σπέρνω. Δεν σε ρώτησα αν πρέπει να το δεχτείς (ποιο άραγε?), σε ρώτησα αν θα πρέπει πρώτα να σε ενημερώσω γραπτώς. Πάμε άλλη μία πιο ταληράκια, πριν πω στον δικηγόρο μου ότι το κινητό του plomaskost είναι το τάδε θα πρέπει πρώτα να σε ενημερώσω γραπτώς? 1 1
insomnia888 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή αν εσύ μου χρωστάς λεφτά και θέλω να σε κυνηγήσω δικαστικά, θα πρέπει πρώτα να σε ενημερώσω γραπτώς για το ότι θα δώσω τα στοιχεία σου στον δικηγόρο μου? τα παραπάνω αφορούν τις περιπτώσεις που τα προσωπικά σου δεδομένα μεταβιβάζονται σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες και όχι την αγωγή/αστικό δίκαιο που αναφέρεσαι εσύ. Το πεδίο δράσης του δικηγόρου είναι στις δικαστικές αίθουσες ή στον εξωδικαστικό διακανονισμό και όχι να κάνει τον μπαμπούλα. Δηλαδή, σύμφωνα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, σε περίπτωση χρέους, ο δικηγόρος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου μόνο μια φορά για να σου προτείνει μια λύση για το χρέος. Αν αυτό αποτύχει, τότε η διαφορά λύνεται στα δικαστήρια, υποτίθεται. 1
plomaskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, insomnia888 είπε τα παραπάνω αφορούν τις περιπτώσεις που τα προσωπικά σου δεδομένα μεταβιβάζονται σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες και όχι την αγωγή/αστικό δίκαιο που αναφέρεσαι εσύ. Το πεδίο δράσης του δικηγόρου είναι στις δικαστικές αίθουσες ή στον εξωδικαστικό διακανονισμό και όχι να κάνει τον μπαμπούλα. Δηλαδή, σύμφωνα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, σε περίπτωση χρέους, ο δικηγόρος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου μόνο μια φορά για να σου προτείνει μια λύση για το χρέος. Αν αυτό αποτύχει, τότε η διαφορά λύνεται στα δικαστήρια, υποτίθεται. Με τα γραπτά μηνύματα που στέλνουν τί ισχύει;
Alessionew Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Στη σύμβαση που υπογράφουμε νομίζω αναφέρεται ότι διατηρούν το δικαίωμα να μοιραστούν τα προσωπικά σου δεδομένα για διάφορες περιπτώσεις (διαφημίσεις,ενημέρωση κλπ).
insomnia888 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, plomaskost είπε Με τα γραπτά μηνύματα που στέλνουν τί ισχύει; Δεν γνωρίζω. Εφόσον δεν αναγνωρίζεις το χρέος, πρέπει άμεσα, άυριο κιόλας να απευθυνθείς στο Συνήγορο του Καταναλωτή με ότι διαθέσιμα στοιχεία διαθέτεις. http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html
ziaba Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 δεν θα κάνουν τίποτα ένα τυπικό χαρτί θα σου στείλουν άντε δύο ότι και καλά θα σου κάνουν μήνυση και μετά θα σε γράψουν ...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Τι προσωπικά δεδομένα ρε παιδιά, αφού χρωστάει πως θα τα εισπράξει ο άλλος, για δικαστήριο πας, αν δεν πληρώσεις. 1
spyros007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οταν ο δικηγόρος λειτουργει σαν εισπρακτικη ισχυει οτι και για την εισπρακτικη.Τα πραγματα εχουν αλλαξει και ακομα και αν εχεις υπογραψει δεν ισχυει εφοσον ο νομος αλλαξε.Αν τον παει δικαστικώς τοτε αλλαζει το πραγμα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από spyros007
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Το θέμα μετά θα πάει δικαστικά και θα τελειώσει εκεί η ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα