Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο προβλημα μου επειδη το εχω στηλει στην αντιπροσωπια (Samsung Cyprus) και ακομη περιμενω μια εβδομαδα με δεκα μερες περιπου. Το προβλημα ειναι οτι αν οχι και πολυ συχνα τοτε σπανια μου εμφανιζει σφαλμα στην εφαρμογη της καμερας οπου παταω το ΟΚ εκει βγαινει εξω απο την εφαρμογη οταν παω να την ξανα ανοιξω βλεπω ενα ΜΑΥΡΟ φοντο με εκκαθαριση cache φυσικα επανερθετε στα συνκαλα του αλλα οσο και να πεις μου το κανει αυτο το θεμα.
Το δευτερο μου προβλημα τωρα αφορα την θυρα φορτισης του φορτιστη και την υποδοχη:
Ο φορτιστης μπαινει κανονικα μεσα στην θυρα υποδοχης του αλλα δεν μπαινει ολος μεσα παρα μονο ο μισος θα ελεγα οπου μολις τον μετακινησω ή τον κουνισω τελια λιγο βγαινει απο την θυρα. Καινουργιο κινητο 2 μηνων υπολογιζω ειναι λογικο να εχει αυτα τα δυο προβληματα και που οφειλονται ; Το Note 9 μου πχ δεν μου παρουσιασε ποτε του τετοια προβληματα δηλ ελεος να πληρωνουμε 1000 ευρω και να ναι προβληματικη ή η συσκευη ή η παρτιδα επειδη ηταν απο πρωτη παρτιδα. Δεν ξερω τι αλλο να πω. Συνηθως προσεχω τα κινητα μου εγω δεν εχει κανα γραουνισμα ή τιποτα απο πτωση ή φτωρα.

Δημοσ.

Κοίταξε, αστοχίες υπάρχουν σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κόστους.

Το βασικό είναι να τις αναγνωρίσει ο κατασκευαστής (αν πράγματι υπάρχουν) και να μην ισχυριστεί π.χ κακή χρήση από τον τελικό καταναλωτή και να μείνεις ακάλυπτος.

Δημοσ.

Το πρώτο μου κάνει σε θέμα software. Έχει γίνει εγκατάσταση καμίας 3rd party εφαρμογής? Το δεύτερο ίσως να είναι ελλατωματικο και το καλώδιο. Έγινε δοκιμή με άλλο?

Δημοσ.
Στις 19/5/2019 στις 9:59 ΠΜ, zx1234r είπε

Το πρώτο μου κάνει σε θέμα software. Έχει γίνει εγκατάσταση καμίας 3rd party εφαρμογής? Το δεύτερο ίσως να είναι ελλατωματικο και το καλώδιο. Έγινε δοκιμή με άλλο?

Καλημερα φιλε μου δεν εχω αλλο καλωδιο. Επισης το εκανα εργοστασιακη επαναφορα μπας και στρωσει αλλα δεν εστρωσε μετα απο μια εβδομαδα μου το ξανα εκανε παλι.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλημερα φιλε μου δεν εχω αλλο καλωδιο. Επισης το εκανα εργοστασιακη επαναφορα μπας και στρωσει αλλα δεν εστρωσε μετα απο μια εβδομαδα μου το ξανα εκανε παλι.

Μήπως μέσα σε αυτή την εβδομάδα έκανες εγκατάσταση κάποιο application?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Μήπως μέσα σε αυτή την εβδομάδα έκανες εγκατάσταση κάποιο application?

Οχι φιλε μ τιποτα.

Δημοσ.

Για το θέμα του καλωδίου που δεν κουμπώνει καλά τσέκαρε την υποδοχή του κινητού μήπως έχει μαζέψει τίποτα χνούδια μέσα, έτσι την είχα πάθει με το δικό μου και δεν κούμπωνε καλά το USB καλώδιο και μόλις καθάρισα την υποδοχή δεν έχω θέμα πλέον.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/5/2019 στις 4:48 ΜΜ, alxandros_gr είπε

Για το θέμα του καλωδίου που δεν κουμπώνει καλά τσέκαρε την υποδοχή του κινητού μήπως έχει μαζέψει τίποτα χνούδια μέσα, έτσι την είχα πάθει με το δικό μου και δεν κούμπωνε καλά το USB καλώδιο και μόλις καθάρισα την υποδοχή δεν έχω θέμα πλέον.

Καλησπερα το εστηλα αντιπροσωπια και μου το εστηλαν πισω ευτυχως μου καθαρισαν το χνουδι που μαζευε μεσα στην θυρα του καλωδιου και δεν ειχε καλη επαφη το καλωδιο μεσα. Μου αλλαξαν και τις καμερες ολες με καινουργιες χωρις καποιο κοστος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...