Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Η δοκιμή που είχα δει εγώ να κάνουν ήταν με το αμάξι στον ίσκιο,και με ρελαντί γύρω στις 1500σαλ να μετράνε στον κεντρικό αεραγωγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Ποσο κοστιζει τωρα η πληρωση με φρεον R134a ? Ρωτησα σε ενα συνεργειο και μου ειπε 60€ . Νορμαλ ή πολλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 2MM είπε Ποσο κοστιζει τωρα η πληρωση με φρεον R134a ? Ρωτησα σε ενα συνεργειο και μου ειπε 60€ . Νορμαλ ή πολλά ? Τοσο πήγε και σε εμενα απο τελειως αδειο κύκλωμα και βρεθηκε και η διαρροη μετα απο λίγες μέρες αφου δούλεψε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion1985 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε Corsa C που το έφτιαξα πρόσφατα με ανακύκλωση το φέρνει +5-6 βαθμούς. Εμένα είχε διαρροή και είχε χάσει όλο το φρεον ειχα 3 χρονια να συμπληρωσω υγρα.καθε χρονο ειχα το ιδιο μετριο αποτέλεσμα,οπως και φετος πριν συμπληρωσω φρεον.Δεν νομιζω να εχω θεμα διαρροης,φοβαμαι μην ειναι κατι πιο σοβαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, therion1985 είπε ειχα 3 χρονια να συμπληρωσω υγρα.καθε χρονο ειχα το ιδιο μετριο αποτέλεσμα,οπως και φετος πριν συμπληρωσω φρεον.Δεν νομιζω να εχω θεμα διαρροης,φοβαμαι μην ειναι κατι πιο σοβαρο Θέλει ψάξιμο . Εγω απευθύνθηκα σε συνεργειο με κλιματισμο οχημάτων . Κανονικα δε πρέπει να συμπληρώνεις κάθε λίγο , Ίσως χάνει ελάχιστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 10/6/2024 στις 10:24 ΠΜ, therion1985 είπε Kαλησπέρα.Εχω ενα corsa d του 2008 με aircodition.Ποτέ τα τελευταια χρόνια δεν με ικανοποιει η ψυξη.Πριν 3ις μέρες το πήγα για σέρβις,και τους ειπα να ασχοληθουν με το aircodition.Συμπλήρωσαν υγρά,και άλλαξαν φιλτρο.η ψυξη πάλι μου φαίνεται χάλια.Δοκίμασα να βαλω θερμόμετρο στους αεραγωγους για να δω τι ψυξη βγάζει.Εβαλα ενα θερμομετρο φαγητου με μεγάλη ακίδα μεσα στον αεραγωγο καρφωμενο.Το aircodition στην δευτερη σκάλα,και έκανα διαδρομή 40 λεπτών απόσταση.Το δοκίμασα πρώτα μερα με ντάλα ήλιο.Το θερμομετρο,εμεινε σταθερο στους +14 για κανα 10 λεπτο,και μεχρι τελος της διαδρομης ήταν +11.Την ιδια μέρα χωρίς πολυ ηλιο,γυρω στις 9 το βραδυ,ξανακάνω την ιδια διαδρομη.Το θερμομετρο ηταν σταθερο στο +12 και τελικα εφτασε στο +9.Αρα λοιπον ο μέσος ορος της ψυξης απο τους αεραγωγούς ειναι +10.Ειναι λογικό αυτό?το ρωτάω γιατι μπορει το aircodition να λειτουργει εκεί,ενω το κλίμα με αλλο τροπο.Εγω δεν μπορω να ρυθμισω βαθμους ψύξης.Μόνο την ένταση του ανεμιστηρα μπορώ.Γνωρίζει κάποιος αν αυτο ειναι νορμαλ?. Ενα που δουλευει μπομπα με στροφες 5-5,5β και ρελαντι 6-6,5. Το δικο σου υπολειτουργει και μαλιστα προκλητικα! Εμενα απο περσι που αλλαξα και φρεον μου κακοφαινεται με εξοδο 7-7,5β Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα