JohnPhone1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έρχομαι ξανά μετά απο κάμποσο καιρό στο νήμα που άνοιξε ο Aurumnus και στη συνέχεια πήρα εγώ, για να ολοκληρώσω επιτέλους το μυστήριο που αφορά αυτή τη μηρτική και τον fake fingerprint scanner αυτού του λάπτοπ. Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς ειπώθηκαν και δείχθηκαν αρχικά. Αυτό το επαγγελματικό λάπτοπ έβγαινε σε πολλές εκδόσεις (ανάλογα με τον επεξεργαστή που φορούσε, την ανάλυση και το μέγεθος οθόνης και την κάρτα γραφικών) . Οι πιο premium εκδόσεις άρα και πιο ακριβές είχαν τον σκάνερ φορεμένο απο τη μαμά HP. Οι άλλες ήταν fingerprint ready που σημαίνει οτι αν ήθελες μπορούσες να τον προσθέσεις μετά. Αυτό σημαίνει οτι όλων οι μητρικές έχουν υποδοχή για την καλωδιοταινία και είναι όντως αυτή που φαίνεται στον κόκκινο κύκλο της φώτο στο προηγούμενο post μου. Παρότι είχα κορωναικές αμφιβολίες για το πότε και αν θα έρθει, παρέλαβα τελικά τον μεταχειρισμένο σκάνερ απο ebay πριν λίγες μέρες (25€ σύνολο) . Ήταν σε άριστη κατάσταση και ο ίδιος και η επαφές της καλωδιοταινίας του, που ήταν και το μεγάλο μου άγχος μην είναι κακοποιημένες. Έβαλα το λάπτοπ στον πάγκο και μαζί με έναν φίλο, με πολύ προσοχή και μεθοδικότητα, το κάναμε φύλλο και φτερό. Για να μπει ο σκάνερ στη θέση του πρέπει να φύγουν τα πάντα απο το λάπτοπ, μέχρι να φτάσει κανείς κάτω απο το top cover που είναι η θέση του. Ήταν δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μας πήρε 3 ώρες μέχρι να το ξανακλείσουμε και να γίνει το πρώτο boot. Πήγαν όλα καλά, αναγνωρίστηκε ο σκάνερ απ' το σύστημα, εγκατέστησα τους απαραίτητους drivers και πλέον δουλεύει άψογα, γρήγορα και πολύ αποτελεσματικά για κάθε είδους log-in η ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ ξανά τον Aurumnus αλλά και όποιον άλλο αφιέρωσε χρόνο σε αυτό το θέμα 🙏 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από JohnPhone1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα