Γιαούρτι Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 οι εταιρείες courier πως δουλεύουν τα Σάββατα; ναι μεν είναι ανοιχτά τα υποκαταστήματα τους αλλά έχω δει να γράφουν έξτρα χρέωση για παράδοση Σαββάτου. Δηλαδή αν στείλω κάτι παρασκευή και κανονικά μπορεί να παραδοθεί την επόμενη, (Σάββατο) θα το παραδώσουν Δευτέρα, εκτός αν πληρώσω για παράδοση Σαββάτου; Βασικά ό,τι έχω στείλει, την επόμενη μέρα παραδίδεται, Εννοώ για προορισμούς εσωτερικού και όχι δυσπρόσιτους. Μου στείλανε κάτι παρασκευή και κανονικά σήμερα Σάββατο έπρεπε να το παραλάβω. Δεν είναι ότι καίγομαι απλά ανοίγω το θέμα, κουβέντα να γίνεται Όλες με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν;
isay Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μόνος σου απαντας στις απορίες σου. Το μονο που αξίζει σαν προσθήκη γνώσης ειναι οτι "εφοσον δεν θες να περιμένεις μεχρι Δευτερα και δεν θες να πληρώσεις σαββατιάτικη κατ οικον παράδοση, απλά πας στο υποκατάστημα σου και το παιρνεις"
GREGORYMO Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε οι εταιρείες courier πως δουλεύουν τα Σάββατα; ναι μεν είναι ανοιχτά τα υποκαταστήματα τους αλλά έχω δει να γράφουν έξτρα χρέωση για παράδοση Σαββάτου. Δηλαδή αν στείλω κάτι παρασκευή και κανονικά μπορεί να παραδοθεί την επόμενη, (Σάββατο) θα το παραδώσουν Δευτέρα, εκτός αν πληρώσω για παράδοση Σαββάτου; Βασικά ό,τι έχω στείλει, την επόμενη μέρα παραδίδεται, Εννοώ για προορισμούς εσωτερικού και όχι δυσπρόσιτους. Μου στείλανε κάτι παρασκευή και κανονικά σήμερα Σάββατο έπρεπε να το παραλάβω. Δεν είναι ότι καίγομαι απλά ανοίγω το θέμα, κουβέντα να γίνεται Όλες με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν; ΝΑΙ, Σάββατο extra χρεωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε κουβέντα να γίνεται Γιατί σε λένε Γιαούρτι και έχεις λεκάνη WC για avatar? πως κολλάνε?
Γιαούρτι Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, isay είπε Μόνος σου απαντας στις απορίες σου. Το μονο που αξίζει σαν προσθήκη γνώσης ειναι οτι "εφοσον δεν θες να περιμένεις μεχρι Δευτερα και δεν θες να πληρώσεις σαββατιάτικη κατ οικον παράδοση, απλά πας στο υποκατάστημα σου και το παιρνεις" σωστός, αυτό δε το σκέφτηκα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, Xacti είπε Γιατί σε λένε Γιαούρτι και έχεις λεκάνη WC για avatar? πως κολλάνε? Ίσως εκεί φτιάχνει γιαούρτι αυτός. Εσένα τι σε κοφτει;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Εσένα τι σε κοφτει; Το στρινγκάκι 😂
talibanakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε οι εταιρείες courier πως δουλεύουν τα Σάββατα; ναι μεν είναι ανοιχτά τα υποκαταστήματα τους αλλά έχω δει να γράφουν έξτρα χρέωση για παράδοση Σαββάτου. Δηλαδή αν στείλω κάτι παρασκευή και κανονικά μπορεί να παραδοθεί την επόμενη, (Σάββατο) θα το παραδώσουν Δευτέρα, εκτός αν πληρώσω για παράδοση Σαββάτου; Βασικά ό,τι έχω στείλει, την επόμενη μέρα παραδίδεται, Εννοώ για προορισμούς εσωτερικού και όχι δυσπρόσιτους. Μου στείλανε κάτι παρασκευή και κανονικά σήμερα Σάββατο έπρεπε να το παραλάβω. Δεν είναι ότι καίγομαι απλά ανοίγω το θέμα, κουβέντα να γίνεται Όλες με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν; Ολες ετσι δουλευουν. Ή πληρωνεις παραδοση Σαββατου (special) με εξτρα χρεωση,ή πας και το παιρνεις απο το καταστημα. Αν το στειλεις Παρασκευη,θα φτασει κανονικα ως εκει που θα εφτανε μια καθημερινη ( αν το στειλεις απο βορεια ελλαδα στην νοτια θα μεινει Αθηνα καθως συνηθως θελει 2 μερες ). Αν το στειλεις πχ απο Αθηνα στη Β.Ελλαδα τοτε θα ειναι Σαββατο στο καταστημα. Μιλαμε φυσικα για κεντρικα σημεια,οχι δυσπροσιτες περιοχες που εχουν συγκεκριμενες μερες δρομολογια..
esertas Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Xacti είπε Γιατί σε λένε Γιαούρτι και έχεις λεκάνη WC για avatar? πως κολλάνε? Ίσως γιατί αν φάει γιαούρτι τρέχει;
LittyMeek Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, esertas είπε Ίσως γιατί αν φάει γιαούρτι τρέχει; Τρέχει αυτός; Η τρέχει κάτι άλλο; Βαρύ Σορυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα