basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 ποσα λιτρα? 17 λεπτά για μεγάλο καζάνι δεν φτάνουν 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Μάλιστα...Τεσπα. Για πείτε πόση ώρα θέλει να ζεσταθεί το νερό σε θερμοσίφωνο οριζόντιο; Δεν έχει να κάνει η θέση τοποθέτησης, είναι ανάλογα τη χωρητικότητα και την ισχύ της αντίστασης. Τον δικό μου τον αφήνω 45 λεπτά, λεπτομέρειες δεν ξέρω πέρα από το ότι είναι σχετικά μεγάλος. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, vairass είπε Πώς καταλαβαίνεις ότι πέφτει όμως; θα ακούσεις έναν γδούπο. Αν ακούσεις και κανένα ωχ σημαίνει ότι πόνεσε κιόλας. Στα σοβαρά. Στο παλιό σπίτι σε παλιά πολυκατοικία ήθελε πολύ ώρα για να ζεσταθεί, στο τωρινό σε καινούρια θέλει 10 λεπτά, άντε 15
vairass Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Δεν έχει να κάνει η θέση τοποθέτησης, είναι ανάλογα τη χωρητικότητα και την ισχύ της αντίστασης. Τον δικό μου τον αφήνω 45 λεπτά, λεπτομέρειες δεν ξέρω πέρα από το ότι είναι σχετικά μεγάλος. Αντίσταση αλλαγή ακριβή; Με 45 λεπτά δηλαδή κάνεις μόνο εσυ μπάνιο; Ξέρουμε κατανάλωση; Αύριο απόγευμα θα βγάλω μια φώτο τον δικό μου να δούμε πόσο μεγάλος είναι Μόλις τώρα, Xacti είπε θα ακούσεις έναν γδούπο. Αν ακούσεις και κανένα ωχ σημαίνει ότι πόνεσε κιόλας. Στα σοβαρά. Στο παλιό σπίτι σε παλιά πολυκατοικία ήθελε πολύ ώρα για να ζεσταθεί, στο τωρινό σε καινούρια θέλει 10 λεπτά, άντε 15 Ωπα κάτσε... Η παλιά πολυκατοικία τι σχέση έχει; 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ποσα λιτρα? 17 λεπτά για μεγάλο καζάνι δεν φτάνουν Νομίζω μεγάλος είναι.. Δεν ξέρω θα τον βγάλω φώτο αύριο. Σε μεγάλο καζάνι δηλαδή θες μισή ώρα το λιγότερο;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ωπα κάτσε... Η παλιά πολυκατοικία τι σχέση έχει; Ήταν παλιά άρα είχε πιο παλιό θερμοσίφωνα. Υποθέτω θα έχει κάποια σχέση και αυτό
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε Αντίσταση αλλαγή ακριβή; Με 45 λεπτά δηλαδή κάνεις μόνο εσυ μπάνιο; Ξέρουμε κατανάλωση; Αύριο απόγευμα θα βγάλω μια φώτο τον δικό μου να δούμε πόσο μεγάλος είναι Ωπα κάτσε... Η παλιά πολυκατοικία τι σχέση έχει; Νομίζω μεγάλος είναι.. Δεν ξέρω θα τον βγάλω φώτο αύριο. Σε μεγάλο καζάνι δηλαδή θες μισή ώρα το λιγότερο; γράφει πανω λιτρα λογικα. επισης εχει θερμοστατη και αν ειστε πολλοι βάλτον στο 80 καλυτερα. πριν μπει για μπανιο ο τελευταιος τον κλεινει. 1 1
vairass Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γράφει πανω λιτρα λογικα. επισης εχει θερμοστατη και αν ειστε πολλοι βάλτον στο 80 καλυτερα. πριν μπει για μπανιο ο τελευταιος τον κλεινει. Κάτσε μπερδεύτηκα... Μπαίνεις για μπάνιο ενώ είναι ανοιχτός πως το δουλεύω; Πώς τον βάζω 80; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από vairass
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Αντίσταση αλλαγή ακριβή; Με 45 λεπτά δηλαδή κάνεις μόνο εσυ μπάνιο; Ξέρουμε κατανάλωση; Αύριο απόγευμα θα βγάλω μια φώτο τον δικό μου να δούμε πόσο μεγάλος είναι Ρε συ έλεος, πως έβγαλες συμπέρασμα ότι χρειάζεται αλλαγή η αντίσταση? Όλοι σου λέμε πως 17 λεπτά είναι λίγα... Η αντίσταση κατά κανόνα αν χαλάσει δε ζεσταίνει καθόλου. Ναι, με 45 λεπτά κάνω μπάνιο μόνο εγώ, ντουζ κάνουν 4 άτομα. Η κατανάλωση είναι ανάλογη της αντίστασης, συνήθως είναι 4.000w δλδ 4KWh για κάθε ώρα λειτουργίας. Να μην τον βγάλεις φωτογραφία, να κοιτάξεις το ταμπελάκι, λέει και και πόση χωρητικότητα έχει, και πόσα KW είναι η αντίσταση. 5 1
vairass Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Xacti είπε Ήταν παλιά άρα είχε πιο παλιό θερμοσίφωνα. Υποθέτω θα έχει κάποια σχέση και αυτό Εκτος αν τον άλλαξαν Εμένα φαίνεται καινούριος.. Αύριο θα πάω από το σπίτι να βγάλω φώτο να μου πειτε 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ρε συ έλεος, πως έβγαλες συμπέρασμα ότι χρειάζεται αλλαγή η αντίσταση? Όλοι σου λέμε πως 17 λεπτά είναι λίγα... Η αντίσταση κατά κανόνα αν χαλάσει δε ζεσταίνει καθόλου. Ναι, με 45 λεπτά κάνω μπάνιο μόνο εγώ, ντουζ κάνουν 4 άτομα. Η κατανάλωση είναι ανάλογη της αντίστασης, συνήθως είναι 4.000w δλδ 4KWh για κάθε ώρα λειτουργίας. Να μην τον βγάλεις φωτογραφία, να κοιτάξεις το ταμπελάκι, λέει και και πόση χωρητικότητα έχει, και πόσα KW είναι η αντίσταση. Στο πατάρι είναι πρέπει να κάνω τον ορειβάτη
andrapos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Εμένα που είναι ηλιακός φαντάσου όταν έχει χλιαρό νερό από τον ήλιο τον ανάβω και 20-30 λεπτά για να ζεστάνει αρκετά το νερό.Οταν ζεστάνει κάνουν 2-3 άτομα ντουζ(όχι βιαστικό).Το χειμώνα με καθόλου ήλιο θέλει πάνω από 30 λεπτά για να κάνω μόνο εγώ ντουζ(για να είμαι σίγουρος το αφήνω 40-50 λεπτά..)
vairass Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, andrapos είπε Εμένα που είναι ηλιακός φαντάσου όταν έχει χλιαρό νερό από τον ήλιο τον ανάβω και 20-30 λεπτά για να ζεστάνει αρκετά το νερό.Οταν ζεστάνει κάνουν 2-3 άτομα ντουζ(όχι βιαστικό).Το χειμώνα με καθόλου ήλιο θέλει πάνω από 30 λεπτά για να κάνω μόνο εγώ ντουζ(για να είμαι σίγουρος το αφήνω 40-50 λεπτά..) Διαδικασία.... Αλλά πιστεύω γλυτώνεις χρήμα. Όταν είχαμε αέριο στο προηγούμενο σπίτι πλήρωνα κερατιάτικα καλοκαίρι....
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Αυτή την εποχή με τέτοιο καιρό, σε μένα τουλάχιστον, χρειάζεται περίπου 5-7 λεπτά για να κάνω μπάνιο.
vairass Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, l337 είπε Αυτή την εποχή με τέτοιο καιρό, σε μένα τουλάχιστον, χρειάζεται περίπου 5-7 λεπτά για να κάνω μπάνιο. Μπάνιο; άρα σου κρατάει 20 λεπτά; περίεργο... Ίσως παίζει ρόλο η μάρκα.
vasilk Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, vairass είπε Στο πατάρι είναι πρέπει να κάνω τον ορειβάτη Ούτε τον ορειβάτη να κάνεις, ούτε τον σπηλαιολόγο, ούτε τον φωτογράφο, ούτε τον ηλεκτρολόγο. Για να έχει ζεστό νερό θέλει περισσότερη ώρα. Για ένα άτομο θέλει ~25 λεπτά. Για 2-3 άτομα στη σειρά θέλει ~45 λεπτά. Επειδή δεν ξοδεύουν όλοι το ίδιο νερό θα βρεις τις ανάγκες σου δοκιμάζοντας. Δεν είναι επιστήμη. Την μία φορά βάλε 35 λεπτά. Αν βλέπεις ότι περισσεύει αρκετό το μειώνεις στα 30. Αν δεις ότι και αυτό σου είναι πολύ πας στα 25. Όσο καλοκαοριάζει θέλεις λιγότερο, όσο χειμωνιάζει θέλεις περισσότερο. Στο περίπου θα καταλάβεις πόσο θέλει. Τι νομίζεις, ότι όλοι οι άλλοι βάζουν χρονόμετρο και ξέρουν ακριβώς τα λεπτά; 4 1
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Μπάνιο; άρα σου κρατάει 20 λεπτά; περίεργο... Ίσως παίζει ρόλο η μάρκα. Για 10 λεπτά περίπου, όχι για 20. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις