Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω βάλει στην ιστοσελίδα μας τις διαφημίσεις adsense, 2 ημέρες τώρα προβάλλονται οι διαφημίσεις μόνο εάν μπεις από mobile και όχι από σε σταθερό υπολογιστή, ενώ μέχρι πριν 3 ημέρες προβάλλονταν κανονικά και σε σταθερούς υπολογιστές, μήπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση? ή τι ακριβώς συμβαίνει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όχι δεν έχω adblock , όσο για τις διαφημίσεις έχει αυτόματες.

Συνεχίζει κανονικά στα κινητά και στα tablet εκτός απο τα desktop.

Εχω κοιτάξει και από αλλους υπολογιστες και δεν δείχνει.

Η σελίδα είναι αυτή www.agoranet.gr αν θέλετε κοιτάξτε μήπως σε εσάς δείχνει δεν ξέρω.

Δημοσ.
Στις 18/5/2019 στις 10:52 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Σε πήρε είδηση το adBlock

Καλησπέρα, παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όχι δεν έχω adblock , όσο για τις διαφημίσεις έχει αυτόματες.

Η σελίδα είναι αυτή www.agoranet.gr αν θέλετε κοιτάξτε μήπως σε εσάς δείχνει δεν ξέρω.

Στις 18/5/2019 στις 10:18 ΜΜ, IzNoO είπε

Έχεις αυτόματες διαφημίσεις ή τις πέρασες χειροκίνητα;

Δημοσ.

Εμένα μου τις εμφανίζει κανονικά, 2 μπάνερ πάνω από το Footer στην αρχική και κάτω από το Header μέσα στις αγγελίες. Από την στιγμή που είναι αυτόματες οι διαφημίσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι, συμβαίνει σε πολλούς αυτό. Δοκίμασε να τις φτιάξεις χειροκίνητα στο Adsense και να τις περάσεις μία μία στα σημεία που θέλεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ IzNoO για την απαντησή σου. Από σήμερα εμφανίζονται κανονικά το είδα και εγω, σε ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...