Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 19/5/2019 στις 2:33 ΜΜ, tsofras είπε Συμφωνώ σε αυτό εγώ κάνω 4000-5000 τον χρόνο έχω πουλήσει αμάξι τετραετίας με 23000 χλμ και ένας μου έλεγε αποκλείεται τα έχεις γυρίσει. Αφού δεν με πιάνει ποτέ το ετήσιο στα χιλιόμετρα και αλλάζω λάδια καθε χρόνο και ότι λέει το service book με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα, οπότε μην το υπολογίζετε πάντα έτσι υπάρχουν και εξαιρέσεις Η δουλειά μου είναι 5χλμ 😁 οι γονεις μου εχουν αμαξι του 2000 πανω κατω με ουτε 45Κ χλμ 😂 Στις 20/5/2019 στις 9:42 ΠΜ, turbat0s είπε Νομίζω ο φίλος έχει δίκιο. Την ίδια κατανάλωση θα έχεις αν κάνεις 20 διαδρομές των 5 χλμ και το ίδιο αν κάνεις 1 των 100 χλμ? αμα η δουλεια μου ειναι στα 5χλμ και παω απο αττικη οδο και εσυ κανεις 10χλμ και περνας μεσα απο ολη την αθηνα σε ωρα αιχμης, εχεις καλυτερη καταναλωση επειδη το ταξιδι σου ειναι μεγαλυτερο?
gia_nnis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αμα η δουλεια μου ειναι στα 5χλμ και παω απο αττικη οδο και εσυ κανεις 10χλμ και περνας μεσα απο ολη την αθηνα σε ωρα αιχμης, εχεις καλυτερη καταναλωση επειδη το ταξιδι σου ειναι μεγαλυτερο? Μην τα περιπλεκεις.. Απλα οταν το μοτερ ειναι κρυο.. μεχρι η θερμοκρασια να ολοκληρωθει εχεις αυξημενη καταναλωση! Συνηθως αν ειναι χειμωνας θελει κοντα στα 3 χιλιομετρα!!! Οποτε οσα λιγοτερα χλμ κανεις μετα την ολοκληρωση του τοσο μεγαλυτερη συνολικη καταναλωση θα εχεις!!! Εγω απο τετοιες καταστασεις εχω δει μεχρι και 8λ! με κανονικη καταναλωση 6.8-7λ! Οι καταναλωσεις που αναφερω δεν ειναι απο trip αλλα παραδοσιακα απο φουλαρισμα-στομιο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Μην τα περιπλεκεις.. Απλα οταν το μοτερ ειναι κρυο.. μεχρι η θερμοκρασια να ολοκληρωθει εχεις αυξημενη καταναλωση! Συνηθως αν ειναι χειμωνας θελει κοντα στα 3 χιλιομετρα!!! Οποτε οσα λιγοτερα χλμ κανεις μετα την ολοκληρωση του τοσο μεγαλυτερη συνολικη καταναλωση θα εχεις!!! Εγω απο τετοιες καταστασεις εχω δει μεχρι και 8λ! με κανονικη καταναλωση 6.8-7λ! Οι καταναλωσεις που αναφερω δεν ειναι απο trip αλλα παραδοσιακα απο φουλαρισμα-στομιο!!! λες και αμα πω διαφορετικα θα αλλαξει ο κοσμος.. περιπλεγμενα ειναι μονα τους, το ποσο μεγαλο ταξιδι κανεις δε μ λεει τιποτα αμα δε ξερουμε και τις υπολοιπες συνθηκες. δε θες κινηση? σ ευθεια ή σε βουνο, χαλαρα ή αγωνιστικα, καλοσυντηρημενο ή μη, κλπ.
gia_nnis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε λες και αμα πω διαφορετικα θα αλλαξει ο κοσμος.. περιπλεγμενα ειναι μονα τους, το ποσο μεγαλο ταξιδι κανεις δε μ λεει τιποτα αμα δε ξερουμε και τις υπολοιπες συνθηκες. δε θες κινηση? σ ευθεια ή σε βουνο, χαλαρα ή αγωνιστικα, καλοσυντηρημενο ή μη, κλπ. Εγω το ανεφερα απλα για να ξερει ο κοσμος οτι η καταναλωση επηρεαζεται και απο τις μικρες διαδρομες.. οταν τις κανεις καθε φορα με κρυο μοτερ!!! Και τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι παραγοντες αλλα ειναι και αυτονοητα για τον κοσμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα