Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι θα γίνει επιτέλους με τους "καβαλάρηδες" αυτών των μέσων. Πετάγονται από παντού μες στο δρόμο, περνάνε κόκκινα, καβαλάνε πεζοδρόμια με κίνδυνο να πέσουν σε πεζούς.

Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας έχει παραγίνει. Βάλτε και τους τουρίστες που γίνονται "ελληνάρες" και κάνουν ότι θέλουν κι αυτοί γιατί βλέπουν ότι υπάρχει ασυδοσία.

Τι φταίω εγώ να μαζέψω κανέναν με τ' αμάξι αν πεταχτεί απ' το πουθενά μπροστά μου και να τρέχω στα δικαστήρια? 

Ρώτησα τροχονόμο και μου είπε ότι ισχύει ο ΚΟΚ κανονικά όπως και στα ποδήλατα.

Δημοσ.

Να πω και γω τον πόνο μου..

Τι θα γίνει με τις κ@λάρες  στο κέντρο της Αθήνας,τώρα που καλοκαιριάζει ρε παιδιά?

Πως κυκλοφορούν έτσι στα πεζοδρόμια?

Έρχονται και οι "κωλονάτες" τουρίστριες και μου δημιουργούν υπαρξιακά ζητήματα,με τις "μπαμπάτσικες" εγχώριες.

Τι φταίω εγώ να τρακάρω τον μπροστινό,όταν πετάγεται ξαφνικά εντός του οπτικού μου πεδίου δλδ?

Ρώτησα τον τροχονόμο και μου είπε οτι το φαινόμενο είναι σε έξαρση και ο ΚΟΚ θέλει αναθεώρηση,διότι δεν θέτει τις ανάλογες κυκλοφοριακές απαγορεύσεις

στα πεζοδρόμια των κεντρικών αρτηριών.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, momotis είπε

Τι θα γίνει με τις κ@λάρες  στο κέντρο της Αθήνας,τώρα που καλοκαιριάζει ρε παιδιά?

Πως κυκλοφορούν έτσι στα πεζοδρόμια?

Φαντάσου να καβαλάνε και...πατίνι

Δημοσ.

βαθμολογια θεματος 2/10 πολυ κακος φιλε. πιες ενα ποτακι ξεκουρασου και το πρωι φρεσκος περιμενω κατι καλυτερο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fuz10n είπε

βαθμολογια θεματος 2/10 πολυ κακος φιλε. πιες ενα ποτακι ξεκουρασου και το πρωι φρεσκος περιμενω κατι καλυτερο

Μπα? Σας χάλασε το θέμα και πέσανε όλοι οι μέτοχοι των εταιριών? Κι εσύ μέτοχος στις εταιρίες? 😂 μη φοβάσαι δε θα κλείσουν οι εταιρίες σας από ένα θέμα στο ινσόμνια

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fuz10n είπε

δεν ειναι χρηματιστηριο καν οι εταιριες αυτες. αυριο

Οκ. Καλον ύπνο να συνεχίσεις να έχεις εύχομαι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xacti είπε

Τι θα γίνει επιτέλους με τους "καβαλάρηδες" αυτών των μέσων. Πετάγονται από παντού μες στο δρόμο, περνάνε κόκκινα, καβαλάνε πεζοδρόμια με κίνδυνο να πέσουν σε πεζούς.

Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας έχει παραγίνει. Βάλτε και τους τουρίστες που γίνονται "ελληνάρες" και κάνουν ότι θέλουν κι αυτοί γιατί βλέπουν ότι υπάρχει ασυδοσία.

Τι φταίω εγώ να μαζέψω κανέναν με τ' αμάξι αν πεταχτεί απ' το πουθενά μπροστά μου και να τρέχω στα δικαστήρια? 

Ισχύουν όλα τα παραπάνω και επαυξάνω που το βράδυ κινούνται και μεθυσμένοι. 

Μου έχουν πεταχτεί αρκετές φορές μέσα από στενά και από τύχη δεν έχω φάει κανέναν. 

Όσοι δεν έχουν βιώσει το συγκεκριμένο θέμα τους φαίνεται αστείο. 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Όσοι δεν έχουν βιώσει το συγκεκριμένο θέμα τους φαίνεται αστείο. 

'Η ζουν εκτός Αθηνών ή δεν κατεβαίνουν ποτέ κέντρο. Με το που γίνουν τα πρώτα σοβαρά τροχαία ή θανατηφόρα και αρχίσουν να πέφτουν και κλήσεις θα καταλάβουν ίσως. Προς το παρόν το αφήσει ανεξέλεγκτο γιατί είναι κάτι καινούριο και δεν έχουν σκεφτεί να το αντιμετωπίσουν σοβαρά ή δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι τα κυκλοφορούν σε δρόμους με κυκλοφορία και όχι σε πάρκα η πεζόδρομους κάτι που είναι όντως επικυνδινο και εκνευριστικο για τους υπόλοιπους οδηγούς , μετά τα παρατάνε όπου θέλουν . Έχει γίνει της μόδας με τους τουρίστες να τα ενοικιάζουν μέσω εφαρμογής.. αυτά δεν μπορούν λακούβα να περάσουν με ασφάλεια..  καλή φάση θα ήταν να ενοικιαζαν ηλεκτρικά ποδήλατα αντί αυτές της μαλακίες.

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Xacti είπε

Δεν περιγραφεις κατι παραπάνω απο το μεσο ελληνα οδηγό με οτι οχημα και να πιασει στα χερια του!

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δεν περιγραφεις κατι παραπάνω απο το μεσο ελληνα οδηγό με οτι οχημα και να πιασει στα χερια του!

Έχεις ένα δίκιο κι εσύ

Δημοσ.
Στις 18/5/2019 στις 8:55 ΜΜ, momotis είπε

Να πω και γω τον πόνο μου..

Τι θα γίνει με τις κ@λάρες  στο κέντρο της Αθήνας,τώρα που καλοκαιριάζει ρε παιδιά?....

Γελάμε, αλλά στάνταρ μια φορά στη ζωή μας έχουμε χάσει προσανατολισμό από περαστικό μωράκιεχ.

Δημοσ.

Πηγα να την πατησω κ εγω με τα πατινια κ τα κωθωνια που τα οδηγουν.Κανω οπισθογωνια σε μικρο στενο στο κεντρο της Αθηνας που ειχε κ παρκαρισμενα μηχανακια επι του δρομου στα δεξια(χωρος μηδεν δηλαδη) .Εχω βγει σχεδον ολος(με αργες κινησεις κ φουλ ελεγχο καθρεφτες πισω τζαμι κτλ) και περνανε δυο συριζα κ αναμεσα απο το αμαξι και απο το πεζοδρομιο/μηχανακια με φουλ ταχυτητα.Αυτο ειναι κατι που αν οδηγεις κ ξερεις δεν το κανεις με τιποτα...Ευτυχως δε που εχω κ το μπιπ μπιπ αλλα μου κανει εντυπωση το ποσο ασχετοι με την οδηγηση ειναι.Μεγαλη προσοχη λοιπον κ φυσικα κατι θα πρεπει να γινει διοτι οδηγει ο καθε πικραμενος/πιωμενος  κ ασχετος.Ως ιδεα δε ειναι παρα πολυ καλη η χρηση του πατινιου αλλα πρεπει να υπαρχει κ καποιος ελεγχος πχ να εχει διπλωμα οδηγησης αυτος που το νοικιαζει ακομα κ αλκοτεστ να γινεται γιατι την εχουν δει χυμα στο κυμα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/5/2019 στις 10:52 ΜΜ, Xacti είπε

'Η ζουν εκτός Αθηνών ή δεν κατεβαίνουν ποτέ κέντρο. Με το που γίνουν τα πρώτα σοβαρά τροχαία ή θανατηφόρα και αρχίσουν να πέφτουν και κλήσεις θα καταλάβουν ίσως. Προς το παρόν το αφήσει ανεξέλεγκτο γιατί είναι κάτι καινούριο και δεν έχουν σκεφτεί να το αντιμετωπίσουν σοβαρά ή δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν. 

Ευτυχως στην πολη μου δεν εχω δει ουτε ενα και εαν ειναι ετσι που τα περιγραφεται, μακαρι να μην  ερθει η μοδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...