giorgos athens Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, Ηθελα την γνωμη σας για τον παραπανω τιτλο σε ενα Home Based περιβαλλον οχι επαγγελματικο. Δλδ εισαι σπιτι και θελεις να εχεις εναν Online χωρο αποθηκευσης οπου εκει θα εχεις ταινιες , φωτογραφιες κοκ. Αρχικα θα ηθελα σας παρακαλω τι εχετε κανει εσεις στο σπιτι σας , πως εχετε λυσει αυτο το θεμα. Και δευτερον η σκεψη μου να χρησιμοποιησω ενα Rasberry Pi2 μιας και καθεται. Φυσικα αν αξιζει πλεον να κανεις αυτο σχετικα με το να παρεις ενα Nas οπου οι περισσοτεροι βλεπω προτεινουν και να γινουν ολα πιο ευκολα. Λυσεις οπως αλλαγη ρουτερ ωστε να δεχεται σκληρο δισκο; λυση ωστε να εχεις ενα παλιο απλο pc ανοιχτο και να εχεις shared τον-τους δισκους ;; νομιζω ειναι απαρχαιομενες λυσεις. Καλο σαββατοκυριακο σε ολους. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από giorgos athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Εγώ έχω 2 microserver HP N54L και μοιράζω σε όλο το σπίτι μέσω καλωδίωσης ( έχω περάσει μέχρι το σαλόνι ). Λειτουργικό Windows server 2012r2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos athens Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Εγώ έχω 2 microserver HP N54L και μοιράζω σε όλο το σπίτι μέσω καλωδίωσης ( έχω περάσει μέχρι το σαλόνι ). Λειτουργικό Windows server 2012r2 Δυνατός! Ευχαριστω! Αν και παει σε ημιεπαγγελματικη λυση Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από giorgos athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα