Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, Xacti said:

νερό?

Γυάλινο Ιόλη φίλε. Όχι τίποτα πλαστικά Αύρα και αηδίες. Τρία ευρώ έδωσα, ξεπαραδιάστηκα. 🤣

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, divo είπε

Μια και μιλαω για το σπιτι μου και οχι για του γείτονα,  το βαψιμο τελειωσε και στα 2 σπιτια μετα το Πασχα. Στηθηκε σκαλωσια για να φτιαξουν τις μετοπες του πρωτου και της ταρατσας. Είχε φουσκωμένες μετόπες και αποκόλληση σοβαδων. Η σκαλωσια ηταν του συνεργείου. Το ισογειο ηταν παρατημενο πολλα χρονια λογω θανατου των γονεων μου. Φτιαχτηκε σχεδον απο την αρχη λογω υγρασιας χαμηλά και γενικα πολλα σημεια με σπασμενα χρωματα και ξεφλουδισμενα. Σπασιμο σοβα περασμα υγρομονωσης και σοβαντισμα, εγιναν απο εμενα. τριψιμο στοκαρισμα σπατουλαρισμα στο μπανιο και βαψιμο τα καναν οι μαστοροι.

Στον πρωτο νεες γυψοσανιδες στο ταβανι, στο μισο σπιτι. Αυτό σημαίνει σπατουλαρισμα και τρίψιμο με flex, ασταρωμα και βαψιμο. ψιλομερεματια και ασταρωμα και βαψιμο σε  ολο.

Το σπιτι ειναι του 1966 που σημαινει οτι εχει φαει ολους τους σεισμους, με οτι αυτο εχει επιφέρει σε ψιλό ρωγμές. Για εξω δε λεω τιποτα ειχε να βαφτει πανω απο 10 χρονια. Το μισο πετρινο και σοβαντισμενο και το υπολοιπο τουβλο με σοβα.

Σε ολα αυτα τα χρωματα δικα μου. Δε λεω τιμες γιατι παιρνω διαφορετικες ακομα και απο μαστορους.........

Η διαφορα  της πολυκατοικιας με το δυοροφο ειναι η επιπλεον σκαλωσια τιποτα αλλο. Εκτος αν οι μαστοροι που εχεις υποψη σου χρεωνουν διαφορετικα για βαψιμο σπιτιου στον 1ο απο τον 3ο😜

αναιρείσαι μονος σου ή μου φαινεται? 100τμ διαμερισμα μεσα εξω θελει 1000€, πολυκατοικια 5 οροφοι καινουργια, 10ετιας μονο εξω και κλιμακοστάσιο θελει 30-50000? αντε να πω οτι η διαφορα ειναι η σκαλωσια ποσο κανει η ρημαδα? 1.5€τμ ή 3€ κιβικο. Ετσι τουλαχιστον γραφει

εχουμε και λεμε εντελως μπακαλιστικα μια και δε θα βαψεις ολο το σπιτι αλλα μονο εξω και το κλημακοστασιο. αντι για 1000€ που λες 500€ και αλλα 500€ για μερεμετια?  αρα 1000€ για βαψιμο και μερεμετια, συνολο 5000€ αρα τα υπολοιπα για σκαλωσια.......25000€-45000€ θα γελανε και οι πετρες.......🤣🤣🤣🤣🤣

Μου θύμισες εναν συναδελφο που ειχα πριν μια δεκαετια, που πηγαινε και έφτιαχνε τεχνοτροπίες και ενω επαιρνε 1200€ μισθο απο την εταιρεια που δουλευε, χρεωνε στους ιδιωτες για τεχνοτροπια στο τζακι απο 1000-5000. Οταν κανα 600-1000 εκανε το τζακι. Αυτος τουλαχιστον εκανε κατι που λιγοι μπορουσαν να το κανουν.....  

αλήθεια μπογιατζής ή μηχανικός είσαι???

Δεν νομίζω να είναι κάτι από τα 2 για να λέει ότι χρεώνουν την σκαλωσιά τόσα χρήματα μάλλον δεν ξέρει καν πως είναι η σκαλωσιά..  σόρρυ φίλε αλλά τα ποσά που έλεγες γιΑ φρεσκαρισμα γιατί δεν πρόκειται να σου κάνει κατι άλλο σε οικοδομή 10ετιας άντε και κανένα μερεμέτι.... Δεν δικαιολογούν το κόστος που έβγαλες ούτε καν στο ήμισυ

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, divo είπε

Τωρα αν σου πω οτι καταλαβα τι μου εγραψες....ψεματα θα πω

Μιλούσα για τον φίλο πιο πάνω...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Συνηθως οταν ο διαχειριστης ειναι καθε χρονο ο ιδιος γιατι οι αλλοι δεν θελουν να τα παρουν.. το εκμεταλλευεται και το κανει επιχειρηση..

Προσπαθει να κανει εργα γιατι μεσα απο αυτα κερδιζει περισσοτερο χρημα..!!! 

Στην περίπτωση του TS ο διαχειριστής πρέπει να τα κονομαει για τα καλά...

Δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι από την μονοκατοικία!! 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, divo είπε

αλήθεια μπογιατζής ή μηχανικός είσαι???

οχι και μπογιατζης...καλλιτεχνης, ζωγραφος !!!

Δημοσ.
Στις 18/5/2019 στις 1:36 ΜΜ, sokratis1990 είπε

Καλησπέρα σε όλους όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω πρόβλημα τους τελευταίους μήνες με τη διαχείρηση της πολυκατοικίας. Όλους τους τελευταίους μήνες έρχονται υπερβολική υψηλά κοινόχρηστα και γίνονται αλλαγές στην πολυκατοικία χωρίς να έχω δώσει συγκατάθεση η έστω να ενημερωθώ. Με αποτέλεσμα να έρχονται τριψήφια νούμερα στα κοινόχρηστα κάθε μήνα με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα που μου ζήτησαν τετραψήφιο αριθμό για το βάψιμο της πολυκατοικίας. Η πολυκατοικία είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει ούτε δεκαετία. Είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω; Που μπορώ να απευθυνθώ; Χρειάζομαι δικηγόρο;

Σταματάς να πληρώνεις τα κοινόχρηστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχουν γράψει και αλλοι θα γράψω και εγώ! 

Για έξοδα πάνω από 100€ ή ανάλογα τι αναγράφει το καταστατικό, θέλει απόφαση γενικής συνέλευσης. 

Η απόφαση γενικής συνέλευσης θέλει το 51% των χιλιοστών νομίζω και ο καθένας υπογράφει

Αν τελικά κάποιος δεν πληρώσει τα έξοδα, γίνεται δικαστήριο και αν πάλι δεν πληρώσει βγαίνει το σπίτι του σε πλειστηριασμο για κάλυψη των εξόδων (σε βάθος χρόνου όλα αυτά) 

*το ηθικά σωστό ποιο είναι? Αν θέλουμε στη δικιά μου πολυκατοικία να κάνουμε ένα έξοδο 3000€ (15 διαμερίσματα) ,μαζεύουμε λεφτά σε μηνιαίες δόσεις για 2 χρόνια. 

** είναι γεγονός πως ο περισσότερος κόσμος είναι πρόβατα. Δεν ασχολούνται με τίποτα γιατί ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνουν. Οπότε ότι και να χρεώνεις σε μια πολυκατοικία, δεν μιλάνε! 

Εσείς σε ποια περιοχή είστε? Μήπως παίζει χρήμα γενικά οπότε δεν έχετε θέμα και για αυτό δεν ασχολείται κανείς? 

Το πιο πιθανό βέβαια είναι ο διαχειριστής να μαζεύει λεφτά για διακοπές... 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) εδωσες ελλειπη στοιχεια και αοριστολογιες στο πρωτο ποστ. Δεν ειμαστε μαντεις οποτε και δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε σωστα.

μαντευοντας, θες δικηγορο. Μην πληρωνεις τιποτα και βρες εναν.

οι υπολοιποι ιδιοκτητες τι λενε;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Δεν ειμαστε μαντεις οποτε και δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε σωστα.

Είστε πολλοί?

Εχεις πολλά account?

Μιλάς εκ μέρους μας?

Eισαι ο πονηρός της παρέας?

Σε δημόσιο φόρουμ είσαι σοβαρέψου

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν υπαρχει διαχειριστης που κανει πολλες παρατυπιες (καταχρηση χωρων στην πολυκατοικια, εξοδα χωρις αποδειξεις) και πραττει διαφορετικα απο οτι εχει συμφωνηθει σε συνελευσεις, αν ξεκινησω διαδικασια μεσω δικηγορου ειναι σχετικα ευκολο να του κανεις ζημια (σε οικονομικα πλαισια παντα)? 

Υ.Γ. Ναι, θα παω σε δικηγορο απο εβδομαδα απλα ρωταω αν εχει περασει κανεις αλλος τετοιες καταστασεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Αν υπαρχει διαχειριστης που κανει πολλες παρατυπιες (καταχρηση χωρων στην πολυκατοικια, εξοδα χωρις αποδειξεις) και πραττει διαφορετικα απο οτι εχει συμφωνηθει σε συνελευσεις, αν ξεκινησω διαδικασια μεσω δικηγορου ειναι σχετικα ευκολο να του κανεις ζημια (σε οικονομικα πλαισια παντα)? 

Εξαρτάται σε τι δικηγόρο θα πας και πόσα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrisgav είπε

Υ.Γ. Ναι, θα παω σε δικηγορο απο εβδομαδα απλα ρωταω αν εχει περασει κανεις αλλος τετοιες καταστασεις

Αν γίνεται συνέλευση και συμφωνούνται κάποια πράγματα δεν αντιδρά κανείς όταν κάνει κάτι διαφορετικό ο διαχειριστής?

Το έχεις συζητήσει με τους άλλους ιδιοκτήτες/ενοίκους?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Αν γίνεται συνέλευση και συμφωνούνται κάποια πράγματα δεν αντιδρά κανείς όταν κάνει κάτι διαφορετικό ο διαχειριστής?

Αντιδρασαν. Απλα εγω αποφασισα να παω σε δικηγορο. Απλα δεν ξερω ποσο αποτελεσματικο θα ειναι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisgav είπε

Αν ξεκινάς με σκοπό "να τους κάνεις ζημιά". Μάλλον δεν ξεκινάς καλά. 

Σκοπός σου είναι να τον αναγκάσεις να είναι νόμιμος όχι να τον ζημιωσεις οικονομικά. Αν όμως διαπράξει μια παρατυπία όπου τιμωρείται με κάποιο πρόστιμο από τον νόμο ή σου έχει προκαλέσει εσένα κάποια ζημιά την οποία θα πρέπει να αποκαταστήσει οικονομικά, τότε μπορεί να το πετύχεις με δικαστήριο αλλά θα περάσουν χρόνια και θα έχεις ταλαιπωρηθεί ψυχικά και οικονομικά. 

Πήγαινε στον δικηγόρο να εκθέσεις τα προβλήματα σου και τι θες να πετύχεις, Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσετε με ένα εξώδικο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...