takoulou Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Το καταστατικό συνήθως ορίζει ότι για σχετικά μικρά ποσά (50, 100, 200 ευρώ) ο διαχειριστής μπορεί να προχωρεί στις σχετικές αγορές ή επισκευές χωρίς να αποφασίσει η γενική συνέλευση. Για λόγους κυρίως ευκολίας της λειτουργίας της πολυκατοικίας αφού δεν θα ήταν πρακτικό να ζητείται γενική συνέλευση για να αποφασίσει αν θα δοθούν πχ 30 ευρώ για να αλλαχτεί το φθαρμένο λάστιχο ποτίσματος μαζί με τους ταχυσυνδέσμους του. Εννοείται βέβαια πως για το βάψιμο της πολυκατοικίας αποφασίζει η συνέλευση, καθώς το ποσό είναι μεγάλο. Είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάποια σχετική συνέλευση; Μήπως έγινε εν αγνοία ή απουσία σου; Είσαι ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής; Καλησπερα... Οταν γινεται η συνελευση της πολυκατοικιας βγαινει σε ανακοινωση... Που και ποτε ημερομηνια και ωρα... Αποκλειεται να την εχουν βαλει.. Μπορει να μην υπηρξε απαρτια στην συνελευση και ξαναγινεται παλι... Αναφερεται στην ανακοινωση τι θα συζητηθει στην γενικη συνελευση της πολυκατοικιας... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από takoulou
xp-user Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Εγω εχω μια ερωτηση.Προς οποιοδηποτε γνωστη.Αν ενας ιδιοκτητης εχει...παει διακοπες και η συνελευση αποφασισει ερημην του να προσλαβει εναν διασημο..ζωγραφο για να βαψει την προσοψη.Ας πουμε για χαρη του παραδειγματος οτι τελικα αναλογουν 50.000 ευρω σε καθε φιλοτεχνο ιδιοκτητη.Τι γινεται με τον ιδιοκτητη που ειχε παρει απουσια ? 😆 Όταν γίνεται γενική συνέλευση χρειάζεται να περεβρισκετε το 50% +1 των ιδιοκτητών η των ενοικιαστών αν τους έχει γίνει εξουσιοδότηση απο τον ιδιοκτήτη, για να ει ναι νόμιμη η απόφαση που θα παρθεί.Αλλιώς ανακοινώνεται νέα συνέλευση και με όσους ειναι παρόντες οι αποφάσεις ειναι νόμιμες. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Εγω εχω μια ερωτηση.Προς οποιοδηποτε γνωστη.Αν ενας ιδιοκτητης εχει...παει διακοπες και η συνελευση αποφασισει ερημην του να προσλαβει εναν διασημο..ζωγραφο για να βαψει την προσοψη.Ας πουμε για χαρη του παραδειγματος οτι τελικα αναλογουν 50.000 ευρω σε καθε φιλοτεχνο ιδιοκτητη.Τι γινεται με τον ιδιοκτητη που ειχε παρει απουσια ? 😆 Εννοείται ότι θα τα πληρώσει και αυτός που έλειπε, τα καταστατικά της πολυκατοικίας είναι αυστηρά και πρέπει να τα παρακολουθείτε. Εκτός αν θέλετε να αποφασίζουν άλλοι για σας Οπότε Εσείς μονο πληρώνετε. Εξάλλου οι γενικές συνελεύσεις ανακοινώνονται κάποιες ημέρες πριν( δεν θυμάμαι τον αριθμό ημερών) αν δεν μπορεί να παραστεί ο ίδιος Μπορεί να στείλει εκπρόσωπο. . Είναι κάτι σαν τις εκλογές, Αλλά πολύ πιο άμεσο, δεν πας να ψηφίσεις και μετά βρίζεις αυτόν που βγήκε κυβέρνηση. Επίσης οι αποφάσεις της συνέλευσης είναι καταγεγραμμένες και από κάτω γραφει ποιοι συμφώνησα και ποιοι όχι, μπορείτε να ζητήσετε από το διαχειριστή την απόφαση της γενικής συνέλευσης. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από NikosKallithea 1
bjj-p Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 @sokratis1990 τελικα τι απ' ολα εγινε; σου δοθηκαν καποιες κατευθυνσεις.
cumulus Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Εγω εχω μια ερωτηση.Προς οποιοδηποτε γνωστη.Αν ενας ιδιοκτητης εχει...παει διακοπες και η συνελευση αποφασισει ερημην του να προσλαβει εναν διασημο..ζωγραφο για να βαψει την προσοψη.Ας πουμε για χαρη του παραδειγματος οτι τελικα αναλογουν 50.000 ευρω σε καθε φιλοτεχνο ιδιοκτητη.Τι γινεται με τον ιδιοκτητη που ειχε παρει απουσια ? 😆 Άμα το ψηφίσει η πλειοψηφία που ορίζει ο κανονισμός δεν μπορεί να κάνεις τίποτα Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από cumulus 1
sokratis1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, GeoMak7 είπε 1000+ απο τον καθενα για να βαψετε την πολυκατοικια ; ποσοι ειστε, 5 ή βαφετε και τα διπλα σπιτια ; Είναι 5 διαμερίσματα όντως. Αλλά το θέμα είναι ότι η πολυκατοικία είναι σαν καινούργια έχει ελάχιστος φθορές και ειδικά εσωτερικά δεν έχει καμία ανάγκη
GeoMak7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε Είναι 5 διαμερίσματα όντως. Αλλά το θέμα είναι ότι η πολυκατοικία είναι σαν καινούργια έχει ελάχιστος φθορές και ειδικά εσωτερικά δεν έχει καμία ανάγκη ναι αλλα ο μπογιατζης φιλος του διαχειριστη πρεπει να ξεκινησει τη σεζον δυνατα !!! 1
cumulus Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Τι να πω εγώ που μεταξύ 94-98 πλήρωνα 100.000 δρχ το μηνα με το λαμόγιο που είχαμε διαχειριστή και μονο εγώ μίλαγα. Τελικά όμως την έριξα τη χούντα 😄
dimpa16 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε Είναι 5 διαμερίσματα όντως. Αλλά το θέμα είναι ότι η πολυκατοικία είναι σαν καινούργια έχει ελάχιστος φθορές και ειδικά εσωτερικά δεν έχει καμία ανάγκη Φίλε μου,αν 5 ιδιοκτήτες διαμερισμάτων δεν μπορούν να συνεννοηθούν... γράψε αλίμονο.
sokratis1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Φίλε μου,αν 5 ιδιοκτήτες διαμερισμάτων δεν μπορούν να συνεννοηθούν... γράψε αλίμονο. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι κάθε μήνα πληρώνω τριψηφια κοινόχρηστα επειδή κάτι αλλάζουν. Μια τον λέβητα μια το ένα μια το άλλο είναι σαν να πληρώνω ενοίκιο και μάλιστα πολύ ακριβό
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Mπορει να βαριουνται και να κανουν σοπινγκ θεραπυ ανακαινιζοντας την πολυκατοικια .
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, haris_216 είπε Το καταστατικό συνήθως ορίζει ότι για σχετικά μικρά ποσά (50, 100, 200 ευρώ) ο διαχειριστής μπορεί να προχωρεί στις σχετικές αγορές ή επισκευές χωρίς να αποφασίσει η γενική συνέλευση. Για λόγους κυρίως ευκολίας της λειτουργίας της πολυκατοικίας αφού δεν θα ήταν πρακτικό να ζητείται γενική συνέλευση για να αποφασίσει αν θα δοθούν πχ 30 ευρώ για να αλλαχτεί το φθαρμένο λάστιχο ποτίσματος μαζί με τους ταχυσυνδέσμους του. Εννοείται βέβαια πως για το βάψιμο της πολυκατοικίας αποφασίζει η συνέλευση, καθώς το ποσό είναι μεγάλο. Είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάποια σχετική συνέλευση; Μήπως έγινε εν αγνοία ή απουσία σου; Είσαι ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής; Απ'όσο γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι μας μπαίνει χαρτί στα ασανσέρ και συνήθως πίσω απο την εξώπορτα της κεντρικής εισόδου η στον εσωτερικό χώρο κάπου σε ευδιάκριτο σημείο για να μην το ξεκολλήσει κάποιο παιδί.. απο κει και πέρα περί βαψίματος εάν ο διαχειριστής ξύπνησε μια μέρα και ήθελε να βάψει το κτήριο και ας υποθέσουμε υπάρχουν 15 διαμερίσματα ποιος του είπε ότι και οι 15 η έστω κάποιοι θα μπορούσαν να διαθέσουν αυτά τα Χ χρήματα???? Κακή διαχείριση δυστυχώς υπάρχει ακόμα και σε μικρές πολυκατοικίες..
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Πονταρω οτι το επομενο project θα ειναι τα πλακακια των κοινοχρηστων
bjj-p Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 υπαρχει και το δεν πληρωνω... παντως χωρις τιμολογιο, πες του να βαλει και δορυφορο απο πανω να κανει σκια το καλοκαιρι!
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, cumulus είπε Τι να πω εγώ που μεταξύ 94-98 πλήρωνα 100.000 δρχ το μηνα με το λαμόγιο που είχαμε διαχειριστή και μονο εγώ μίλαγα. Τελικά όμως την έριξα τη χούντα 😄 Τους επεισες εναν εναν οπως στην ταινια οι 12 ενορκοι ? Σε τι σημειο ειχαν φθασει οι αλλοι ? Λιγο πριν φορεσουν φορμες εργασιας και πανε να βαψουν οι ιδιοι την μεζονετα του διαχειριστη (του ανθρωπου ) για να του κανουν οικονομια ? 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις