Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκπτωση 10€ σε οποιοδήποτε παιχνίδι αξίας 15€+

"Hey Everyone,

We’re excited to announce an event of epic, dare we say, mega proportions launching today: the Epic Mega Sale, which runs in the Epic Games store from May 16 to June 13.

During the Epic Mega Sale, developers and publishers are discounting a ton of great games up to 75% off. Also, for every game purchase $14.99 and above, Epic Games provides an additional $10 off to you at no cost to the publisher or developer.

Go to the Epic Games store home page to check out all of our partners’ sales. For more information, check out the FAQ.

Oh, and one more thing...

Since launch, we’ve released a free game every two weeks in the Epic Games store. The reception has been great - over 25 million free games have been installed so far! We’re thrilled to share that during this sale period, we're offering you a free game every week – starting with Stories Untold, an experimental adventure game by No Code. Be sure to check back each week for new free game offers.

Now go check out the sales!"

Επεξ/σία από kkailas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καραλενε πολλά παιχνίδια με την έκπτωση

Εν τάχει:

α) Beyond Two Souls - 9.90 € ( υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους ) και Detroit Become Human - 29.90 € ( ελλ.υποτιτλοι )

β) Close to the Sun - 19.99 €

γ) Observation - 8.89€ 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ίσως χαζή ερώτηση, για κάθε αγορά παιχνιδιού είναι -10 ευρώ (του οποίου η τιμή είναι από 14.99 και πάνω), σωστά;

Δημοσ.

θα τσίμπαγα τα Heavy Rain, Detriot Become Human, Beyont two soul, αλλά...

Αυτόν τον διάολο δεν θα τον εγκαταστήσω πότε στον υπολογιστή μου. Έχω 10 χρονιά να κατεβάσω παιχνίδι από το ίντερνετ και νομίζω ότι ήρθε η ώρα!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp44christos είπε

Αυτόν τον διάολο δεν θα τον εγκαταστήσω πότε στον υπολογιστή μου

Ενώ το Steam ή το Uplay ας πούμε είναι πολύ καλύτερα, ε; 

Δημοσ.
2 hours ago, mpokwsths said:

Ενώ το Steam ή το Uplay ας πούμε είναι πολύ καλύτερα, ε; 

Ναι κατά πολύ! Απορώ πως με τοσο ντορο που έχει γίνει δεν εχεις ακούσει για τις εξαγορές τίτλων το κλέψιμο αρχείων του steam απο την epic. Και αλλα πολα...

Καλός γτ δεν έχω όρεξη να μαλώνω ας πούμε οτι το Epic store ναι είναι μια χαρά!

Καλή σου μέρα!

https://imgur.com/m8TGeOw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...