Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ,

έστησα desktop και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πλέον λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Το pc έχει δουλέψει ελάχιστα. Μετανιώνω που το λέω αλλά πρέπει να το δώσω...

Στο θέμα μας... Πόσο μπορώ να το δώσω σύμφωνα με το hardware που έχω?

*Σημείωση : Τα parts είναι όλα εντός εγγύησης και φέρουν τα απαραίτητα παραστατικά δεδομένου ότι το pc στήθηκε Δεκέμβριο του 2018 (ξεκίνησα το build Μάιο 18 και έβαζα parts)  και τελευταία φορά που τον άνοιξα ήταν τον Μάρτιο..

Παραθέτω το hardware και link με τις τωρινές τιμές SKROUTZ , παρόλο που κάποια πράγματα αγοράστηκαν από Plaisio.

GPU Δόθηκε ήδη. 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από kiriakos87
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kiriakos87 είπε

Καλημέρα ,

έστησα desktop και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πλέον λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Το pc έχει δουλέψει ελάχιστα. Μετανιώνω που το λέω αλλά πρέπει να το δώσω...

Στο θέμα μας... Πόσο μπορώ να το δώσω σύμφωνα με το hardware που έχω?

*Σημείωση : Τα parts είναι όλα εντός εγγύησης και φέρουν τα απαραίτητα παραστατικά δεδομένου ότι το pc στήθηκε Δεκέμβριο του 2018 (ξεκίνησα το build Μάιο 18 και έβαζα parts)  και τελευταία φορά που τον άνοιξα ήταν τον Μάρτιο..

Παραθέτω το hardware και link με τις τωρινές τιμές SKROUTZ , παρόλο που κάποια πράγματα αγοράστηκαν από Plaisio.

GPU Δόθηκε ήδη. 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα, υπάρχει θρεντ πάνω πάνω, "ποσο να πουλησω/αγοράσω...", ρώτησε εκεί. Να βάλω λινκ μέσω κινητού είναι ψιλομανικι.

Γενικα υπολογίζεις ένα -20% από Σκρουτζ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...