Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κάτοχος S8 με όλα τα τελευταία updates σε συσκευή και apps, με συμβόλαιο cosmote, σταμάτησα ξαφνικά να λαμβάνω SMS από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να πειράξω τίποτα. Δεν έχω κάνει τίποτα block, έχει γίνει αλλαγή sim, έχει δοκιμαστεί η νέα sim και σε άλλες συσκευές που λαμβάνουν κανονικά SMS (αλλά όχι με την δική μου SΙΜ μέσα), έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό μου, όλα χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα και με safe mode στην συσκευή χωρίς αποτέλεσμα. Η Cosmote εδώ και μέρες πετάει αετό και δεν μπορεί να βρει τι φταίει ακόμα περιμένω ενημέρωση από κάποιον μηχανικό δικτύου. Στο μεταξύ, 2 way authentications ή κλειδαριθμοι από τράπεζες για συναλλαγες έχουν ουσιαστικά γίνει άχρηστοι επειδή δεν μπορώ να λάβω τίποτα με SMS... Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση της cache της εφαρμογής και των δεδομένων της γενικότερα(ασχετως της επαναφοράς που έχεις ήδη κάνει).

επίσης δοκίμασε το textra σαν εφαρμογή για μηνύματα αμα δεις οτι δεν αλλάζει κάτι και απενεργοποίησε την εργοστασιακή μήπως και αλλάξει κάτι( υπάρχει βεβαια πιθανότητα να μην σε αφήνει για απενεργοποίηση οπότε κάντης διακοπή)

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ξέχασα να το γράψω, έχω κάνει εκκαθάριση cache και data στην μανίσια εφαρμογή καθώς και στο Signal που χρησιμοποιώ για SMS. Πάλι τίποτα. 

Δημοσ.

άλλη SIM στο δικό σου κινητό έχεις δοκιμάσει για να δεις αν δουλεύει κανονικά;

2. κλήσεις λαμβάνεις κανονικά ;

3. μήπως έχει πειραχτεί το κέντρο μηνυμάτων κατά λάθος ;

Δημοσ.

Ναι αλλάξαμε την sim προχθές σε κατάστημα. Όπως και η παλιά, η νέα sim δεν δεχόταν SMS ούτε στο δικό μου κινητό (με factory settings) ούτε στο κινητό του τεχνικού. Κλήσεις δουλεύουν κανονικά όπως και η αποστολή SMS από μένα. Μόνο δεν λαμβάνω και έχω τρελαθεί. Κέντρο μηνυμάτων είναι επίσης ο σωστός αριθμός τσεκαρισμένος από Cosmote. 

Δημοσ.

Με αυτά που έχουν γραφτεί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι είναι θέμα της COSMOTE και σου έχουν μπλοκάρει στον αριθμό τα εισερχόμενα μηνύματα. Πήγαινε  σε ένα μαγαζί και μην φύγεις αν δεν σου λύσουν το πρόβλημα

• Sad 1
Δημοσ.

Το σκέφτηκα αλλά το είχα σαν τελευταία λύση. Αν δεν γίνει κάτι εκεί θα καταλήξω δυστυχώς. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iazriel είπε

Το σκέφτηκα αλλά το είχα σαν τελευταία λύση. Αν δεν γίνει κάτι εκεί θα καταλήξω δυστυχώς. 

Εφόσον έχεις δοκιμάσει άλλο κινητό-άλλη sim (λογικά με το ίδιο νούμερο) το μόνο που μένει είναι σταθερό είναι ο αριθμός σου. 

Αν σου στείλει κάποιος μήνυμα, του έρχεται αναφορά παράδοσης;  

Δημοσ.

Βρέθηκε το πρόβλημα. Έπεσα σε υπάλληλο της Cosmote με γνώσεις και που ήθελε να ασχοληθεί με το πρόβλημα μου και τελικά είχε κολλήσει το WiFi calling παρ'οτι ήταν off. Ένα νέο on off ξανά και όλα επανήλθαν. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν! 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/5/2019 στις 12:28 ΠΜ, iazriel είπε

Βρέθηκε το πρόβλημα. Έπεσα σε υπάλληλο της Cosmote με γνώσεις και που ήθελε να ασχοληθεί με το πρόβλημα μου και τελικά είχε κολλήσει το WiFi calling παρ'οτι ήταν off. Ένα νέο on off ξανά και όλα επανήλθαν. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν! 

Εχω και εγω το ιδιο θεμα αλλα ειτε κλεισω το  wifi calling  και το ξανανοιξω τιποτα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΑλμπερτοΜποτε είπε

Εχω και εγω το ιδιο θεμα αλλα ειτε κλεισω το  wifi calling  και το ξανανοιξω τιποτα

Μίλα με Cosmote να το κάνουν και αυτοί στο σύστημά τους.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειχα το ιδο προβλημα και εκανα οτι ειπε  το παιδι απο πανω και δουλεψε. Εβαλα τον μυστικο κωδικο για wifi calling  και το ενεργοποιησα/ απενεργοποιησα απο τα  settings και τελος το ενεργοποιησα παλι και εβαλα prefered network το wifi και αρχισαν να μου ερχονται κανονικα μηνυματα. Εχω xiaomi κινητο.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλη χρονια. Ρε παιδιά πρέπει να το κάνουν και αυτοί κάποια διεργασια από cosmote? Eχω το ίδιο θέμα, έκανα ο,τι είπατε με το wifi calling αλλα τίποτα 

Δημοσ.

Μίλησε με cosmote να κάνουν τις διαδικασίες και αυτοί από την μεριά τους εμένα έτσι λύθηκε με xiaomi τηλέφωνο! Καλή χρονιά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...