Conan2046 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στο Gmail έχω ενεργοποιήσει τα tab (κατηγορίες), κύρια, φόρουμ, ενημερώσεις κλπ. Θέλω σε καθένα απ' αυτά να εμφανίζονται πρώτα τα αδιάβαστα, ωστόσο όταν στις ρυθμίσεις επιλέγω να εμφανίζονται τα αδιάβαστα πρώτα απενεργοποιούνται τα tabs, υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται τα μη αναγνωσμένα ξεχωριστά σε κάθε κατηγορία;
dpolal Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Έτσι όπως το έχεις και εσύ το έχω και εγώ και παίζει κανονικά. Άφησε στο Τύπος εισερχομένων: Προεπιλογή
Conan2046 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Με την προεπιλογή αν ένα μήνυμα δεν το διαβάσω και έρθει άλλο δεν παραμένει στην κορυφή.
dpolal Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Με την προεπιλογή αν ένα μήνυμα δεν το διαβάσω και έρθει άλλο δεν παραμένει στην κορυφή. Ναί, τα ταξινομεί βάση ημερομηνίας συνήθως και τα αδιάβαστα είναι με bold για να ξεχωρίζουν. Πόσο καιρό πίσω αφήνεις τα αδιάβαστα ;;;
Conan2046 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Κάποια μπορεί να τα αφήσω αρκετό καιρό. Γι' αυτό θέλω να είναι πρώτα τα αδιάβαστα, αλλά τα θέλω χωρίς να χάνεται η ταξινόμηση ανά κατηγορία αφού στις προσφορές μπορεί να έχει δεκάδες αδιάβαστα ενώ εμένα με ενδιαφέρουν τα κύρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα