Προς το περιεχόμενο

Redmi note 5 vs Galaxy A7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mamatereza είπε

Ωραια ρε παιδια, αφου λετε οτι με 200 ευρω δεν αξιζει το Galaxy A7,  ας ανεβουμε λιγα ευρωπουλα παραπανω. Με οριο λοιπον τα 230 ευρω (ουτε ευρω παραπανω :)  ) ξεχωριζω τα Redmi Note 7 και Ηονοr 8x.

Κατ αρχας θεωρειτε οτι και τα δυο ειναι αρκετα καλυτερα απ το Α7?

Για χρηση που οπως ανεφερα και στο αρχικο ποστ,  θα ειναι browsing, social media και φωτος/βιντεο, ποιο απ τα δυο θα προτιμουσατε? Με ενδιαφερει επισης η οσο το δυνατο μεγαλυτερη διαρκεια στη μπαταρια και η σωστη οθονη ωστε να φαινεται στον ηλιο κι οχι να βγαζεις τα ματια σου!

Ευχαριστω πολυ!

Το Redmi note 7 έχει 249€ , άρα ξεφευγεις από το μπάτζετ σου.

Επίσης με μια Gcam μπορείς να τραβήξεις καλύτερες φωτογραφίες.

Υπάρχει όμως ένα αλλά.......

Δεν ξέρω αν σου αρέσει η Miui που φοράει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη το κινητο ειναι δωρο για τη συζυγο, αποφασισα τελικα πως οσο πιο λιτο τοσο πιο καλο. Οχι τεραστιο σε μεγεθος, καθαρο λειτουργικο, αξιοπρεπης καμερα,  δυνατη μπαταρια,  φωτεινη με ωραια χρωματα που να φαινεται και κατω απ τον ηλιο και ποιοτητα στην κληση.

Ετσι απερριψα το Redmi 7 λογο mui και οθονης (το ειδα χθες απο κοντα σε καταστημα και δε μου αρεσαν πολυ τα χρωματα αλλα και το πως φαινοταν εξω στον ηλιο) κι αν και εχω το Honor 6x δυο χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απερριψα και το Honor 8x λογο της ιστοριας με τη Google που ειπε ο φιλος και επελεξα τελικα το Galaxy A7, το οποιο μπορει να μην ειναι τουμπανο οπως τα Note 7 και Honor 8x αλλα θεωρω οτι πληρει πολλα απ τα παραπανω. Επιπλεον εχει service και στο Ηρακλειο Κρητης οπου ζω, αντι για μονο Αθηνα.

Απο χθες το βραδυ παντως που το εχω στα χερια μου, θεωρω πως για 200 ευρω δεν ειναι καθολου ασχημη επιλογη.

Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις προτασεις σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...