Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση περι xpresslink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειa χαρα.

Kαταρχας δυστηχως στο Ηρακλειο Κρητης εγινε το απιθανο...εχουν θεσεις στα dslam over isdn και δεν εχουν over pstn.(Απλα ενημερωνω οσους ενδιαφερονται)

Το ερωτημα μου ειναι αν το siemens xpresslink ειναι καλο? (ανηκω σε siemens dslam).

Επισης εχω εναν Router της Netgear που μου το εφερε ενα φιλαρακι δωρο απο Αμερικη, θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα με τιποτα ασυμβοτοτητες?

Το xpresslink δεν ειναι απλο modem?

Ευχαριστω εκ των προτερων :lol: :lol:

Δημοσ.

Το xpresslink έχω και εγώ και δέν έχω συναντίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Είμαι over isdn.

Είναι ethernet και "απλό" όπως λές. Δέν είναι router και δέν έχει firewall.

Δέν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με το router .

Αυτά..

Δημοσ.

ChrisAce, thanks για την απαντηση, το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβο για απλο modem ...117 euro χωρις την φαπα μου ειπανε απο οτε. Μηπως κανανε λαθος??

Δημοσ.

Εγώ δέν κατάλαβα αυτο περί Adsl over pstn ???

Και εγώ στο Ηράκλειο μένω και έκανα την ιδια σύνδεση και σε 5 ημέρες με ενεργοποιήσανε και δουλεύανε όλα άψογα με ΟΤΕΝΕΤ.

Τώρα για το Xpresslink ....................... ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!!

Το ίδιο έβαλα και εγώ και είμαι μιά χαρά και χωρίς προβληματα σε LAN κάτω απο Win ή Linux, (ειδικά στα Linux πάει σφαίρα).

Μπορεί να είναι λίγο ακριβό αλλα μία φορά θα παρεις εξοπλισμό..... έτσι και αλλιώς αν μετρήσεις την διαφορά σε γύρους (πίτα) δέν είναι μεγάλη απλά θα φάς 10 γύρους λιγότερους και κάνεις αυτόματα απόσβεση.

Και για να μήν σε τσακίσει ο ΟΤΕ βάλε και έναν εναλλακτικό φορέα για τα τηλεφωνήματα!!!!!!

Δημοσ.

τελικα πηρα το xpresslink!

Το θεμα ειναι οτι εχουν τελειωσει οι θυρες over pstn και ο θεος και η μοιρα τους ποτε θα γινει η αναβαθμιση.

Γνωριζει κανεις εμπειρικα ποσο καιρο παιρνει?

Δημοσ.

ναι ρε φιλε το μοδεμ οκ αλλα να δουμε ποτε θα εχω τωρα και dsl μια που οι θυρες over pstn εχουν τελειωσει!!!

Ζησε μαη μου... :evil: :evil: :evil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...