Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tigergreg είπε

Το  ειπε. Στον   πατερα  του.

Για   τον   χρονο   δεν  μπορει   να  γνωριζει   κανεις.

Ο χρονος φαινεται ποτε εγινε... Στο περιπου... Αλλα μηπως ανελαβε αυτος τα κληρωνομικα και του πατερα του.. Οποτε και αυτο το κοστος...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ο χρονος φαινεται ποτε εγινε... Στο περιπου... Αλλα μηπως ανελαβε αυτος τα κληρωνομικα και του πατερα του.. Οποτε και αυτο το κοστος...

Η ΔΕΔΗΕ υπολογιζει την διαφορα ρευματος της τελευταιας 5ετιας ,απο προηγουμενους λογαριασμους,δηλαδη απο τις 4/10/2013

Το χαρτι ηρθε στο ονομα του πατερα μου

Αλλα η ρευματοκλοπη διαπηστωθικε μετα την αποδωχη κληρωνομιας

Ενα μπερδεμα!!

Επεξ/σία από fofos
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fofos είπε

Η ΔΕΔΗΕ υπολογιζει την διαφορα ρευματος της τελευταιας 5ετιας ,απο προηγουμενους λογαριασμους,δηλαδη απο τις 4/10/2013

Φίλε μου ξέρεις πως διαπιστώνεται η ρευματοκλοπή? πάντως όχι υπολογίζοντας τη διαφορά ρεύματος από προηγούμενους λογαριασμούς

5 ώρες πριν, elgol είπε

Αγαπητε πως τεκμαιρεται απο τη δεη η κλοπη;

Ειχε κανει ο πατερας σου τιποτε στο ρολοι;

Ήρθε ο τεχνικός να αλλάξει το νούμερο και την διαπίστωσε. Λογικά ο πατέρας του πείραξε το ρολόι, εκτός κι αν την έκανε άλλος τη δουλειά και κάνει την πάπια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Φίλε μου ξέρεις πως διαπιστώνεται η ρευματοκλοπή? πάντως όχι υπολογίζοντας τη διαφορά ρεύματος από προηγούμενους λογαριασμούς

Φιλε μου ξερω πως διαπιστωνεται. ειδε ο υπαλληλος της δεη το ρολοι πειραγμενο οταν ηρθε να αλλαξει σφραγιδες και αριθμο παροχης,υπαρχουν και φωτογρφιες λεει το χαρτι.

Εγω ειπα οτι το προστιμο υπολογιστικε απο το 2013 βαση της διαφορας στις κιλοβατορες στους λογαριασμους,υπολογιζουν ολη την 5ετια αποτην ημερα που διαπιστωσουν ρευματοκλοπη.

Ολα τα λεει το χαρτι!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fofos είπε

Φιλε μου ξερω πως διαπιστωνεται. ειδε ο υπαλληλος της δεη το ρολοι πειραγμενο οταν ηρθε να αλλαξει σφραγιδες και αριθμο παροχης,υπαρχουν και φωτογρφιες λεει το χαρτι.

Εγω ειπα οτι το προστιμο υπολογιστικε απο το 2013 βαση της διαφορας στις κιλοβατορες στους λογαριασμους,υπολογιζουν ολη την 5ετια αποτην ημερα που διαπιστωσουν ρευματοκλοπη.

Ολα τα λεει το χαρτι!

Όταν αλλάζεις όνομα στον μετρητή δεν έρχεται υπάλληλος στο σπίτι, η δουλειά είναι γραφειοκρατική-χαρτούρα στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλάζει το όνομα στους λογαριασμούς και τελειώνει το θέμα. Για να ήρθε υπάλληλος στο σπίτι να επέμβει στον μετρητή να αλλάξει νούμερα και σφραγίδες ή ηταν κομμένο και έκανες επανασύνδεση ή κάτι παίχτηκε που το είχανε καταλάβει από τον ΔΕΔΔΗΕ και ήρθανε για έλεγχο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πατέρας απεβίωσε το 2017 η ρευματοκλοπη αποκαλύφθηκε το 2018 και το 2019 ήρθε το πρόστιμο. Μήπως το  ποσό που ζητα η ΔΕΗ αφορά το διάστημα από το 2017 έως σήμερα? Το σπίτι κατοικούνταν ανελλιπώς ή υπήρξε κάποιο διάστημα που ήταν κενό. Ο ts έμενε και μένει και τωρα στο σπιτι αυτό? Επίσης λογαριασμούς λάμβανε κανονικά όλο αυτό το διάστημα και τι χρεώσεις-καταναλωσεις ειχε όλο αυτό το διάστημα?? Γιατί αν έμενε στο σπίτι και οι καταναλώσεις ήταν μηδενικές ή ελάχιστες που δεν δικαιολογούνται από την χρήση που έκανε, τότε και αυτός είναι συμμέτοχος στην ρευματοκλοπη, την οποία και πολύ πιθανό να γνώριζε από όταν εγινε και όλη συζήτηση γίνεται πως θα γίνει να μην πληρώθει το ποσό που ζητάει πίσω η ΔΕΗ.

Αν ο ts δεν μας αναλύσει τι ακριβώς γινόταν όλο αυτό το διάστημα συμβουλές δύσκολα θα σωθούν. Και το μπλέξει με δικαστήρια χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα γιατί υποθέτω ότι της απορειες που έχω θα τις έχει και θα τις θέσεις και το δικαστήριο. Το ότι ειναι-ηταν άνεργος δεν αφορά κανέναν ούτε και το δικαστήριο καθως δεν δικαιολογεί το γεγονός της ρευματοκλοπης. Γιατί αν αποδειχθεί ότι ήταν σε γνώση του το γεγονος η ότι είχε ωφέλεια από το γεγονός δεν υπάρχει περιπτώσει να κερδίσει το δικαστήριο και πέρα από το ποσό που πληρώσει στην ΔΕΗ θα πρέπει να αναλάβει και το κόστος των δικαστικών και του δικηγόρου που θα αναθέσει την υπόθεση. Φυσικά όπως και να εξελιχθεί η υπόθεση το κόστος του δικηγόρου βαρύνει αυτόν οπότε το ερώτημα είναι το συμφέρει να κινηθεί νομικά ή στο τέλος θα έχει να πληρώνει τα διπλάσια???

5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Όταν αλλάζεις όνομα στον μετρητή δεν έρχεται υπάλληλος στο σπίτι, η δουλειά είναι γραφειοκρατική-χαρτούρα στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλάζει το όνομα στους λογαριασμούς και τελειώνει το θέμα. Για να ήρθε υπάλληλος στο σπίτι να επέμβει στον μετρητή να αλλάξει νούμερα και σφραγίδες ή ηταν κομμένο και έκανες επανασύνδεση ή κάτι παίχτηκε που το είχανε καταλάβει από τον ΔΕΔΔΗΕ και ήρθανε για έλεγχο.

Έτσι, πολλά κενά έχει η υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Καλησπερα... Κανεις μεγαλο λαθος... Για να γινει  η αλλαγη ονοματος ερχεται τεχνικος απο την Δεδδηε  και βλεπει την παροχη γραφει τις ενδειξεις και μετα γινεται η αλλαγη.. Κανει και εναν τεχνικο ελεγχο αν ειναι ενταξει η παροχη( αν δει κατι παραξενο το αναφερει μαζι με φωτο)...Εχει διαπιστωθει η  ρευματοκλοπη και ερχεται αλλο  τεχνικο συνεργειο απο την Δεδδηε υπευθυνο για τις ρευματοκλοπες τραβαει φωτογραφιες και αναφερει  επακριβως τι βρηκε..

Επεξ/σία από takoulou
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι αν το πάει δικαστικά θα την κερδίσει τη δίκη.

Τώρα συμφέρει ή όχι είναι άλλο θέμα.

Μπορει και  να παει δικαστικα... Απλα θα πρεπει να πληρωσει το ποσο αυτο γιατι η Δεδδηε θα του κοψει το ρευμα..

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μπορει και  να παει δικαστικα... Απλα θα πρεπει να πληρωσει το ποσο αυτο γιατι η Δεδδηε θα του κοψει το ρευμα..

Το ποσο πληρωνετε κανονικα σε 4 δωσεις,

Αν δικαιωνομαι ομως και αξιζει, ρωταω για να το κινηγησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...