fofos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Καλησπερα,θελω την βοηθεια σας! Λοιπον,τον οκτωμβριο του 2017 συχωρεθηκε ο πατερας μου,και κληρωνομησα το σπιτι.Αμεσως πηγα αλλαξα το ονομα στην δεη και την εκανα στο δικο μου. Το ρολοι αλαξε αριθμο κατα ενα νουμερο στο τελος.ενα απογευμα χτυπαει την πορτα η αστυνομια και μου φερνουν προστιμο 1755 ευρο για ρευματοκλοπη που ανακαλυφθηκε απο το 2013 μεχρι την ημερομηνια που ηρθε ο υπαληλος να αλαξει τον αριθμο στο ρολοι ,πηγα στην δεδηε κι μου ειπαν πρεπει να το πληρωσεις,τους ειπα δε το εκανα εγω εγω μετα κληρωνομησα το σπιτι.Ασε που θα τρεχω και για το ποινικο της υποθεσης. Ειμαι ανεργος και θελω να ρωτισω αν δικαιωνομε αν παρω δικηγορο,εχω πληρωσει την μια δωση απο τις 4 για να μην μου το κοψουν,και το πληρωνω με δανηκα,
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, fofos είπε Το ρολοι αλαξε αριθμο κατα ενα νουμερο στο τελος Τι εννοείς;
fofos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Οταν πηγα να κανω την παροχη στο ονομα μου, ερχεται υπαληλος και αλλαζει νουμερο στο ρολοι βαζει του νεου κατοχου ,αλαζουν ταμπελακι,τοτε ειδε ο υπαλληλος την ρευματοκλωπη. πχ, ηταν 5639210231 και τωρα ειναι 5639210232
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 απο οτι καταλαβαινω ο πατερας σου εκανε ρευματοκλοπη... οποτε οταν κανεις αποδοχη κληρονομιας αποδεχεσαι επισης και τα χρεη/προστιματα του πατερα σου εκτος αν κανω λαθος 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πρόστιμο δεν επιβάλλει η αστυνομία, η αστυνομία μπορεί να σε συλλάβει για το ποινικό κομμάτι, το πρόστιμο το επιβάλλει η ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ και απ' οτι ξέρω στο στέλνουν με τον επόμενο λογαριασμό. Ο μετρητής και ο αριθμός μετρητή/παροχής δεν αλλάζει όταν αλλάζεις το όνομά σου στον λογαριασμό, εκτός κι αν επέλεξε ο ΔΕΔΔΗΕ να αλλάξει μετρητή για δικούς του λόγους. Και όπως είπε ο προηγούμενος, ο κληρονόμος κληρονομεί και όλα τα βάρη/χρέη του κληροδότη, οπότε σε περίπτωση που διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή δύσκολα αποφεύγεις το πρόστιμο και τις συνέπειες, εκτός κι αν κάνεις δικαστήριο και αποδείξεις οτι δεν φταιες εσύ, αλλά με ανεργείες και όλα όσα λες, χαμμένη υπόθεση. Edit: Και για να σου είπαν ρευματοκλοπή από το 2013, μάλλον είχε παρακάμψει τελείως τον μετρητή με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται τίποτα οπότε έχουν στοιχεία των μετρήσεων στην διάθεσή τους. Για δες κανέναν παλαιό λογαριασμό και πες μας τι αναφέρει στην κατανάλωση του ρεύματος, μήπως πληρώνατε μόνο πάγια και δημοτικά τέλη/ ΕΡΤ και νόμιζες οτι πληρώνατε κανονικό ρεύμα; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Βασίλης_29
GREGORYMO Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, fofos είπε Καλησπερα,θελω την βοηθεια σας! Λοιπον,τον οκτωμβριο του 2017 συχωρεθηκε ο πατερας μου,και κληρωνομησα το σπιτι.Αμεσως πηγα αλλαξα το ονομα στην δεη και την εκανα στο δικο μου. Το ρολοι αλαξε αριθμο κατα ενα νουμερο στο τελος.ενα απογευμα χτυπαει την πορτα η αστυνομια και μου φερνουν προστιμο 1755 ευρο για ρευματοκλοπη που ανακαλυφθηκε απο το 2013 μεχρι την ημερομηνια που ηρθε ο υπαληλος να αλαξει τον αριθμο στο ρολοι ,πηγα στην δεδηε κι μου ειπαν πρεπει να το πληρωσεις,τους ειπα δε το εκανα εγω εγω μετα κληρωνομησα το σπιτι.Ασε που θα τρεχω και για το ποινικο της υποθεσης. Ειμαι ανεργος και θελω να ρωτισω αν δικαιωνομε αν παρω δικηγορο,εχω πληρωσει την μια δωση απο τις 4 για να μην μου το κοψουν,και το πληρωνω με δανηκα, Αν η ρευματοκλοπη είναι δεδομένη, το χρέος πρέπει να διευθετηθεί. Για το ποινικό μέρος έχει να κάνει με το αν έμενες η δηλωνες ότι έμενες μαζί με τον πατέρα σου η χωρια! Αν δεν μένατε μαζί, εύκολα μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν γνώριζες. Τον Οκτώβριο του 2017, που πέθανε ο πατέρας σου υπήρχε χρέος στην ΔΕΗ? Από ότι κατάλαβα, όχι έτσι δεν ειναι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τι σχεση εχει η αστυνομια με προστιμο για ρευματοκλοπη ?? Ο ΔΕΔΔΗΕ σου στελνει χαρτι και αν δεν πληρωσεις στο κοβει . Η παροχη δεν αλλαζει αριθμο οσοι και να την διαδεχτουν. Μονο στο τελος εκει που εχει μια παυλα γραφει 01,02,03 κλπ που σημαινει ποσοι την εχουν παρει . 4 ώρες πριν, fofos είπε Οταν πηγα να κανω την παροχη στο ονομα μου, ερχεται υπαληλος και αλλαζει νουμερο στο ρολοι βαζει του νεου κατοχου ,αλαζουν ταμπελακι,τοτε ειδε ο υπαλληλος την ρευματοκλωπη. πχ, ηταν 563921023-1 και τωρα ειναι 563921023-2 Αυτη ειναι η αλλαγη .Μαζι με την κληρονομια του πατερα σου πηρες και την ρευματοκλοπη του . Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 6 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, fofos said: Καλησπερα,θελω την βοηθεια σας! Λοιπον,τον οκτωμβριο του 2017 συχωρεθηκε ο πατερας μου,και κληρωνομησα το σπιτι.Αμεσως πηγα αλλαξα το ονομα στην δεη και την εκανα στο δικο μου. Το ρολοι αλαξε αριθμο κατα ενα νουμερο στο τελος.ενα απογευμα χτυπαει την πορτα η αστυνομια και μου φερνουν προστιμο 1755 ευρο για ρευματοκλοπη που ανακαλυφθηκε απο το 2013 μεχρι την ημερομηνια που ηρθε ο υπαληλος να αλαξει τον αριθμο στο ρολοι ,πηγα στην δεδηε κι μου ειπαν πρεπει να το πληρωσεις,τους ειπα δε το εκανα εγω εγω μετα κληρωνομησα το σπιτι.Ασε που θα τρεχω και για το ποινικο της υποθεσης. Ειμαι ανεργος και θελω να ρωτισω αν δικαιωνομε αν παρω δικηγορο,εχω πληρωσει την μια δωση απο τις 4 για να μην μου το κοψουν,και το πληρωνω με δανηκα, Δεν έχω καταλάβει, αυτά έγιναν πρόσφατα ή το 2017; Πότε πήρες το ρολόι στο όνομά σου; Το 2019 ή το 2017 που απεβίωσε ο πατέρας σου; Και πότε σε ενημέρωσαν για το πρόστιμο; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Malthador
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Εδώ υπάρχει το εξής πρόβλημα. Ο κληρονόμος βαρύνεται με τα χρέη του θανόντος. Όμως η ρευματοκλοπή ανακαλύφθηκε μετά θάνατον. Δεν μπορείς να επιβάλλεις πρόστιμο σε πεθαμένο. Αν είχε επιβληθεί το πρόστιμο ενώ ήταν εν ζωή τότε το χρέος θα το επιβαρυνόταν ο κληρονόμος. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση το πρόστιμο (λογικά, γιατί με τη ΔΕΗ όλα γίνονται) πρέπει να αρχίσει να μετράει από τη στιγμή που έγινε νόμιμος ιδιοκτήτης ο TS
logistoulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, fofos είπε Οταν πηγα να κανω την παροχη στο ονομα μου, ερχεται υπαληλος και αλλαζει νουμερο στο ρολοι βαζει του νεου κατοχου ,αλαζουν ταμπελακι,τοτε ειδε ο υπαλληλος την ρευματοκλωπη. έχει τύχει τύχει να είμαι σε αίθουσα πλημμελειοδικείου όπου είδα υπόθεση με ρευματοκλοπή όπου είχε σκάσει ο κληρονόμος του θανόντος , το έγκλημα πολύ απλά παραγράφηκε με το θάνατο και ο κληρονόμος απλά έφυγε σε 2 λεπτά αφού ήρθε το νούμερό του με ένα πιστοποιητικό θανάτου στο χέρι οπότε στο ποινικό λογικά δε σε νοιάζει, το χρέος όμως είναι χρέος.. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από logistoulis 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε έχει τύχει τύχει να είμαι σε αίθουσα πλημμελειοδικείου όπου είδα υπόθεση με ρευματοκλοπή όπου είχε σκάσει ο κληρονόμος του θανόντος , το έγκλημα πολύ απλά παραγράφηκε με το θάνατο και ο κληρονόμος απλά έφυγε σε 2 λεπτά αφού ήρθε το νούμερό του οπότε στο ποινικό λογικά δε σε νοιάζει, το χρέος όμως είναι χρέος.. Αν ομως κατι συνηθισμενο δεν ειχε γινει αλλαγη ονοματος θα ειχε προβλημα.Χιλιαδες μετρητες ειναι σε ονομα πεθαμενων ακομα . 1
logistoulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω ιδιαίτερα από νομικά, σε αυτή την υπόθεση που είχα δει την κλοπή την έκανε άτομο που είχε πεθάνει.. αυτός ήταν ο κατηγορούμενος δεν ξέρω τη λεπτομέρεια αν το διαπίστωσαν όσο ήταν σε ζωή (και μέχρι να γίνει η δίκη πέθανε) , ή αν το διαπίστωσαν επί του κληρονόμου εγώ είδα να κατηγορείται κάποιος που είχε πεθάνει, έσκασε ο κληρονόμος είπε ότι πέθανε και η υπόθεση έκλεισε εκεί δεν ασχολήθηκε κανείς με τον κληρονόμο γενικά πάντως ξέρω ότι αν σε ένα σπίτι/ρολόι υπάρχουν χρέη στο ρεύμα ο επόμενος έχει θέμα με αυτό Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από logistoulis 1
takoulou Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρεις από ποτέ έχει διαπιστωθεί η ρευματοκλοπη; Πότε ήρθαν από την Δεδδηε και την έλεγξαν;;Αυτό φαίνεται μέσα από τα στοιχεία της Δεδδηε.. Πότε έγινε η αλλαγή ονόματος στην παροχή; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από takoulou
fofos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Το χαρτι της Δεδηε λεει στης 27/2/2018, δηλαδη εγω οταν πηγα να αλαξω ονομα παροχης ,ηρθε υπαληλος να αλαξει τον αρηθμο και διαπιστωσε ρευματοκοκλοπη, Ο πατερας μου εφυγε 24/10/2017
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα