Dimi Arap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Σε εμένα δεν έχει κανένα θέμα, αλλά την έχω σε 144hz monitor. Πολύ καλή και τίμια λύση είναι η Gigabyte OC. Συνδυασμός χαμηλού κόστους αγοράς και πολύ καλής ποιότητας κατασκευής και συστήματος ψύξης κάτι που την κάνει από τις πιο αθόρυβες 5700 xt και μία από αυτές που έχουν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Έχει και το RGB λογότυπό της, οπότε μία χαρά κάρτα είναι. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και γω 144hz θα πάρω.. Το καινούριο ΤΗΣ AOC... AOC 27G2U/BK Πόσο καιρό έχεις την συγκεκριμένη κάρτα?
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dimi Arap είπε Και γω 144hz θα πάρω.. Το καινούριο ΤΗΣ AOC... AOC 27G2U/BK Πόσο καιρό έχεις την συγκεκριμένη κάρτα? Από τις 3 Οκτωβρίου με την προσφορά του Πλαισίου όπως και πολλά παιδιά στο φόρουμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φρόντισε να περάσεις το τελευταίο bios στη μητρική σου. Λύνει θέματα από ότι έχω διαβάσει. Σε 144hz monitor δε θα έχεις κανένα θέμα. Καλή οθόνη επί τη ευκαιρία αυτή. Οικονομική IPS με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ότι πρέπει για την 5700xt.
Dimi Arap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Πιστεύεις ότι καλύτερη και από τις 2 Sapphire και από την power color?
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dimi Arap είπε Πιστεύεις ότι καλύτερη και από τις 2 Sapphire και από την power color? Αυτήν είχα παραγγείλει αλλά μου έκαναν προσφορά από το Πλαίσιο τη Sapphire με λιγότερα χρήματα και την ακύρωσα. Αλλιώς θα είχα αυτήν. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις περισσότερα χρήματα, ειδικά τα χρήματα της Red devil και της Asus Rog Strix είναι αστεία. Αν δεις και τα βίντεο που σου έκανα παράθεση θα δεις ότι η καλύτερη κάρτα κατά τη γνώμη τους είναι η Gigabyte αν συνδυάσειε τιμή και απόδοση.
Dimi Arap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Αυτήν είχα παραγγείλει αλλά μου έκαναν προσφορά από το Πλαίσιο τη Sapphire με λιγότερα χρήματα και την ακύρωσα. Αλλιώς θα είχα αυτήν. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις περισσότερα χρήματα, ειδικά τα χρήματα της Red devil και της Asus Rog Strix είναι αστεία. Αν δεις και τα βίντεο που σου έκανα παράθεση θα δεις ότι η καλύτερη κάρτα κατά τη γνώμη τους είναι η Gigabyte αν συνδυάσειε τιμή και απόδοση. Επειδή μπερδεύτηκα εσύ έχεις την Gigabyte η την Nitro?
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dimi Arap είπε Επειδή μπερδεύτηκα εσύ έχεις την Gigabyte η την Nitro? Τη Nitro έχω, αλλά αρχικά είχα παραγγείλει τη Gigabyte. Θα είχα παραμείνει σε αυτήν αν δε με καλούσαν από το Πλαίσιο να μου προσφέρουν την Nitro με λιγότερα χρήματα.
Dimi Arap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Τη Nitro έχω, αλλά αρχικά είχα παραγγείλει τη Gigabyte. Θα είχα παραμείνει σε αυτήν αν δε με καλούσαν από το Πλαίσιο να μου προσφέρουν την Nitro με λιγότερα χρήματα. Αχα.. Τι παιχνίδια παίζεις?
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Dimi Arap είπε Αχα.. Τι παιχνίδια παίζεις? Κυρίως τα Assassin;s Creed, αλλά γενικά τα πάντα.
anretal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 με του τελευταιους driver δουλευε πολυ καλα η καρτα στα 75Hz κανενα προβλημα
Dimi Arap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Κυρίως τα Assassin;s Creed, αλλά γενικά τα πάντα. Fps games έχεις δοκιμάσει??
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dimi Arap είπε Fps games έχεις δοκιμάσει?? Από όλα έχω δοκιμάσει. Η καρτα είναι πολύ δυνατή
Dimi Arap Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Η 5700xt είναι ανώτερη από Vega 56 - 64?
DsLmAnIaC Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Dimi Arap είπε Η 5700xt είναι ανώτερη από Vega 56 - 64? Ναι. 1
Dimi Arap Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Παράγγειλα την Nitro τελικά και αναμένω..
Tsak1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Περιμενω εντυπωσεις για να παραγγειλω και εγω! Στις 25/10/2019 στις 11:34 ΜΜ, Dimi Arap είπε Παράγγειλα την Nitro τελικά και αναμένω.. Περιμενω εντυπωσεις για να παραγγειλω και εγω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα