Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά αφήστε την ορολογία στην full HD λέμε το 1κ το qhd το λέμε 2κ και το 4κ το λέμε 4κ ακόμα και αν σε μερικά monitor/tv δεν είναι true 4k  τι κάθεστε και το αναλύετε έλεος!!!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

οθόνη θα πάρεις Samsung 27CHG70 και κάρτα γραφικών Sapphire Radeon RX Vega 64 8GB Nitro+ άλλα πρέπει να εχεις και ανάλογο τροφοδοτικό και cpu η γνώμη μου πάρε πρώτα την οθόνη και μετά πάρε τα άλλα.

Πολυ καλη η προταση.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου....Επειδή ο χειμώνας έρχεται και πρέπει να εφοδιαστω και τώρα λογικά ειναι η περίοδος π πέφτουν η τιμές..

Τι επιλογές έχουμε σε κάρτα για 1440p????

Δημοσ.

έχω την radeon vii την πείρα 770 και όλοι μα όλοι όσοι γνωρίζω με κράζανε και μου λέγανε τα 1002 είναι ζεστή κάνει θόρυβο ότι βλακεία φαντάζεσαι, σου ομολογώ δεν έχω πάρει πιο ποιοτική και καλή gpu άσε τι λέει ο  καθένας η navi είναι μεγάλη επιτυχία άπλα ψάξε καλύτερα 400 είναι πολλά για την 5700

Δημοσ.

Θέλει λίγο ψάξιμο...κ αυτοι τι βάζουν ενα ανεμιστήρα σε τέτοια καρτα..ειναι δυνατον???

Δημοσ.

απο nvidia 1660 τι ( από υλοποιήσεις δεν κοιτάω τίποτα άλλο εκτός από evga για nvidia και sapphire για amd) αλλά έχει τα ίδια μια την 5700 και είναι κατώτερη,η 590 ανάλογα τι λ7 την βρίσκεις γιατί 230 είναι πολλά για εμένα κανένα 170-180 αν την βρεις οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...