Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Είμαι στην ευχάριστη θέση μετα απο 8 χρόνια να αλλάξω την κάρτουλα μ...<R9 290>

Τα λεφτά π διαθέτω ειναι 500 βαριά 600

Θέλω να παίζω σε 2Κ ανάλυση..Μονιτορ 2Κ δεν εχω αυτη την στιγμη αλλα θα ειναι η επόμενη μ αγορα..

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dimi Arap είπε

Καλησπέρα..Είμαι στην ευχάριστη θέση μετα απο 8 χρόνια να αλλάξω την κάρτουλα μ...<R9 290>

Θέλω να παίζω σε 2Κ ανάλυση..Μονιτορ 2Κ δεν εχω αυτη την στιγμη αλλα θα ειναι η επόμενη μ αγορα..

Εαν θες αναλυση 2κ η καλυτερη ειναι αυτη:EVGA GeForce GTX 1660 Ti 6GB

Πηγη:https://www.tomshardware.com/reviews/best-gpus,4380.html

Δημοσ.

Μονιτορ δεν εχω ακόμα όπως γράφω και στο θέμα..Η επόμενη αγορα θα ειναι μονιτορ...Αν πάρω AMD gpu  θα πάρω και freesync Monitor αν πάρω Nvidia θα πάρτω Gsync

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 500 rtx 2070, στα 400 Vega 64 (οι δύο κορυφαίες λύσεις), στα 300 με 350 vega 56 η rtx 2060.

Αν δεν το βιάζεσαι περιμένεις τις ανακοινώσεις της Amd μαλλον για τις 10 Ιουνίου και τα νέα μοντέλα και των δύο (Nvidia,  Amd) που θα ακολουθήσουν αυτές. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.

Για 1440p ανάλυση απο την στιγμή που διαθέτεις και τα χρήματα πάνε σε RTX 2070

Εναλλακτικά όπως σου είπε και ο φίλος απο πάνω αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις τις ανακοινώσεις της AMD για τις νέες κάρτες αλλά υπ όψιν οτι κατα πάσα πιθανότητα μιλάμε για midrange κάρτες και οχι ισάξιες ή και καλύτερες απο την RTX 2070. Η κορυφαία κάρτα της AMD είναι και λογικά θα παραπήνει για το 2019 η Radeo VII η οποία όμως ξεφεύγει απο το budget σου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Μην τρελαθούμε κιόλας. 

Τι να σου πω ολόκληρο τεχνολογικό site το υποστηρίζει. 

8 ώρες πριν, Dimi Arap είπε

Επίσης δες εδώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν γραφεί πολλές μπαρούφες σε τεχνολογικά site κατά καιρούς γι αυτό πάντα φιλτράρουμε την πληροφορία.

Επίσης πέρα απο την αξιοπιστία του κάθε youtube video αυτό που ποστάρεις είναι bench σε 1080p ενώ ο φίλος θέλει κάρτα για 1440p την οποία κρίνοντας απο την προηγούμενη αγορά του R9 290 θα θέλει να την κρατήσει αρκετό καιρό.

Επεξ/σία από thor777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη με τις αναλυσεις βλεπω οτι γινεται ενα μπαχαλο και σε αλλα thread...

https://www.lenovo.com/us/en/faqs/pc-life-faqs/what-is-2k-resolution/

2K = 1080p

4K= 2160p

επομενως οταν καποιος γραφει σκετο 2K το λογικο ειναι να καταλαβουμε οτι αναφερεται στον οριζοντιο για το 1080p...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Όταν γράφει οτι θα αγοράσει 2Κ μονιτορ και διαθέτει 500-600 ευρώ για κάρτα γραφικών το μυαλό πάει ότι αυτή την στιγμή έχει μόνιτορ 1080p μαζί με την R9 290 και θα πάει σε νέο μόνιτορ με μεγαλύτερη ανάλυση (λογικά 1440p). Κατά τα άλλα έχεις δίκιο αν και για την ακρίβεια 2Κ = 2048×1080 οπότε το πιο σωστό είναι να λέμε 1080p ή FHD και 1440p ή QHD (και οχι 2.5K)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...