Brashida Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Γεια σε όλους,ήρθε και η σειρά μου να πω στρατό,σήμερα βασικά πριν λίγη ώρα μου ήρθε email που έλεγε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου και λογικά τον Αύγουστο (Στρατός ξηράς) αν όλα πάνε καλά θα πάω στρατό.Μενω σε περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας και όλα τα άτομα από εδώ και γενικά τις γύρω περιοχές πηγαίνουν σε ένα κοντινό μέρος λίγα χιλιόμετρα μακριά από εδω,όχι όλοι βέβαια αλλά οι περισσότεροι.Επειδη ούτως οι άλλως έχω δει βιντεάκια έχω διαβάσει άρθρα δεν ξέρω αν είμαι τελείως ενημερωμένος αλλά θα ήθελα κάποια tips ότι γνωρίζετε πρόσφατα βέβαια όχι πριν 10 χρόνια,όχι ότι άλλαξαν και πολλά από τότε αλλά εντάξει!.Γενικά με ενδιαφέρει πολύ να είμαι κοντα αλλά μόνο με μέσο γίνεται αυτο,επειδή δεν οδηγώ και είχα την ατυχία να πέσω σε απεργία φέτος παρόλο που έδωσα εξετάσεις περιμένω πορεία όπως και 70.000 άτομα,η τύχη μου πάει σύννεφο μέχρι τώρα.Θα επικοινωνήσω και με ΣΤ για απορίες και να κάνω τα χαρτιά μου. ΥΓ1 Αυτά μέχρι τώρα, θα ανανεώνω το ποστ όσοι θέλετε κάντε επισήμανση να ενημερώνετε αν θέλετε.ευχαριστω ΥΓ2 Ευχηθειτε μου Καλή θητεία αν και είναι νωρίς ακομη.
Haldol Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Η απορία ή το σημείο που χρειάζεσαι βοήθεια ποια/ο είναι;
Brashida Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Η απορία ή το σημείο που χρειάζεσαι βοήθεια ποια/ο είναι; Γενικά μίλησα φίλε μου ότι γνωρίζεις το ανέφερα κιολλας πχ. τι πρέπει να πάρω? Τι να γνωρίζω εξαρχής πριν πάω ακόμη κ.λπ. αν σε μπερδεψα με την ερώτηση οκ δεν πειραζει, κατανοητό.Να σαι καλά! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Brashida
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Brashida είπε Ευχηθειτε μου Καλή θητεία Kαλή θητεία Βρασίδα! και τώρα μπορεί να κλείσει :ρ 1 ώρα πριν, Brashida είπε Αυτά μέχρι τώρα, θα ανανεώνω το ποστ Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω...😅 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από TriLoBiTe
fastnq2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, Brashida είπε Γεια σε όλους,ήρθε και η σειρά μου να πω στρατό,σήμερα βασικά πριν λίγη ώρα μου ήρθε email που έλεγε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου και λογικά τον Αύγουστο (Στρατός ξηράς) αν όλα πάνε καλά θα πάω στρατό.Μενω σε περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας και όλα τα άτομα από εδώ και γενικά τις γύρω περιοχές πηγαίνουν σε ένα κοντινό μέρος λίγα χιλιόμετρα μακριά από εδω,όχι όλοι βέβαια αλλά οι περισσότεροι.Επειδη ούτως οι άλλως έχω δει βιντεάκια έχω διαβάσει άρθρα δεν ξέρω αν είμαι τελείως ενημερωμένος αλλά θα ήθελα κάποια tips ότι γνωρίζετε πρόσφατα βέβαια όχι πριν 10 χρόνια,όχι ότι άλλαξαν και πολλά από τότε αλλά εντάξει!.Γενικά με ενδιαφέρει πολύ να είμαι κοντα αλλά μόνο με μέσο γίνεται αυτο,επειδή δεν οδηγώ και είχα την ατυχία να πέσω σε απεργία φέτος παρόλο που έδωσα εξετάσεις περιμένω πορεία όπως και 70.000 άτομα,η τύχη μου πάει σύννεφο μέχρι τώρα.Θα επικοινωνήσω και με ΣΤ για απορίες και να κάνω τα χαρτιά μου. ΥΓ1 Αυτά μέχρι τώρα, θα ανανεώνω το ποστ όσοι θέλετε κάντε επισήμανση να ενημερώνετε αν θέλετε.ευχαριστω ΥΓ2 Ευχηθειτε μου Καλή θητεία αν και είναι νωρίς ακομη. υπαρχει σχετικο νημα καρφιτσωμενο για τον στρατο.γενικοτερα στον στρατο αν βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου και εισαι χαλαρος δεν θα εχεις θεμα.Ατομα που δεν δεχοντουσαν την πρωτη μερα στο κεντρο να σκουπιζουν την αυλη εκαναν τουαλετες 20 μερες σερι.Αυτο εννοω,κανε οτι σου λενε τα στελεχη για να μην σε ζαλιζουν.Για κοντα ισχυει οτι χρειαζεται μεσο,δεν το ακουσες απο εμενα, αλλα εκλογες ερχονται, το μονο ευκολο ειναι να εισαι κοντα, αν και ειναι λιγο μυθος το οτι οσο πιο κοντα τοσο καλυτερα.Ναι μεν διανυκτερευσεις αλλα..Μπαινεις σε καλη εσσο, δες το χαλαρα και θα περασει ο καιρος νερακι.Ειναι φακτ οτι μετα τον στρατο δεν θυμασαι τα ασχημα αλλα τα ωραια και τον χαβαλε. 1
melodicpunk Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλη θητεια φιλε! Η συμβουλη που σου δινω ειναι να το παρεις χαλαρα και να μην ριχνεις μπιφτεκια στα συφανταρα. 9 μηνες, μια εμπειρια που δεν θα χρειαστει να ξαναζησεις. Τωρα απο ρουχα κλπ ενταξει, λιγο πολυ πιστευω τα ξερεις. Εγω θα σου πω μονο να αρχισεις να πηγαινεις απο τωρα και σε καμια τουαλετα εκτος σπιτιου σου για να συνηθίσεις. 1
farasi Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 καλή θητεία μην αγχώνεσαι για τίποτα και πόλη υπομονή 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 hour ago, Brashida said: τι πρέπει να πάρω? αναβολή
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 troll thread που ανοίγεις σήμερα; να μου πεις Παρασκευή ήταν; ώρα πριν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις