Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, poulinos said:

αρα εφοσον αποτο νεο Kv δεν δινει ο οτε αρα δεν δινει κανεις ακομα (εφοσον οπως ειπες το Kv ειναι του οτε).αρα παιρνεις τα παντα απο το αστικο κεντρο.αν ειναι στο κεντρικο τοτε μπορει να επηρεαζει 100 Plus ατομα αν ειναι απερχομενο απο 10 και πανω.στην πραξη για σενα δεν αλλαζει τιποτα.

Δεν ξέρω αν επηρρεάζει 100 plus άτομα, σίγουρα επηρρεάζει όμως τη γειτονιά μου.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και με το νέο KV θα έχω τα ίδια προβλήματα;

Δημοσ.
1 minute ago, beisnikos_spi said:

Δεν ξέρω αν επηρρεάζει 100 plus άτομα, σίγουρα επηρρεάζει όμως τη γειτονιά μου.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και με το νέο KV θα έχω τα ίδια προβλήματα;

αν επηρεαζει το κτιριο σου σημαινει οτι μπορει να ειναι απερχομενο κατα πιο μεγαλη πιθανοτητα.αν επηρεαζει την γειτονια σου μπορει να εχουν κοπει πολλα απερχομενα που ξεκινανε απο το ιδιο καφαο αλλα μπορει να ειναι και κεντρικο.οποτε εκει σημαινει οτι εχουν πολλα ατομα θεμα.

Δημοσ.
21 minutes ago, poulinos said:

αν επηρεαζει το κτιριο σου σημαινει οτι μπορει να ειναι απερχομενο κατα πιο μεγαλη πιθανοτητα.αν επηρεαζει την γειτονια σου μπορει να εχουν κοπει πολλα απερχομενα που ξεκινανε απο το ιδιο καφαο αλλα μπορει να ειναι και κεντρικο.οποτε εκει σημαινει οτι εχουν πολλα ατομα θεμα.

Μάλιστα. Οπότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Δημοσ.
22 minutes ago, beisnikos_spi said:

Μάλιστα. Οπότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

συνηθως τις καλωδιακες τις φτιαχνουν αφου επηρεαζονται πολλα ατομα.τωρα στην δικια σου περιπτωση τι μπορει να εχει πει ο οτε δεν ξερω για να σου πω.

Δημοσ.
Στις 20/5/2019 στις 4:19 ΜΜ, beisnikos_spi είπε

Τι ακριβώς είναι το VPU light που είπατε πριν;

Παίρνεις το ίντερνετ από την καμπίνα και την τηλεφωνία με. Voip από το ρούτερ , παρακάμπτεις δλδ το κεντρικό δίκτυο 

Δημοσ.
On 21/05/2019 at 21:00, aGka8l said:

Παίρνεις το ίντερνετ από την καμπίνα και την τηλεφωνία με. Voip από το ρούτερ , παρακάμπτεις δλδ το κεντρικό δίκτυο 

Οκ θα το ζητήσω κι αυτό, δεν έχω να χάσω κάτι.

Δημοσ.
19 hours ago, beisnikos_spi said:

Οκ θα το ζητήσω κι αυτό, δεν έχω να χάσω κάτι.

το βασικο ειναι ο παροχος να δινει vpu light και βεβαια να υπαρχουν τα νεα kv.και επισης η βλαβη να αφορα κεντρικο καλωδιο.γιατι αν ειναι απερχομενο παλι δεν θα παιξεις σωστα.

Δημοσ.
12 hours ago, divo said:

Σε ποια περιοχη εισαι?

Μέγαρα. Ξέρω στα σίγουρα ότι το καλώδιο που φεύγει από το kv και φτάνει στα σπίτια είναι σε 5-6 σημεία κομμένο. Πριν από λίγο μιλούσα με έναν καταστηματάρχη που επηρρεάζεται από τη βλάβη και με ενημέρωσε πως τους τρέχει όσο δεν πάει. Τον ενημέρωσαν πως το καλώδιο θα αλλαχτεί όμως είναι τεράστιο project.

Επίσης έκανα και καταγγελία στην ΕΕΤΤ επειδή παρόλο που δηλώνω βλάβη, δεν αποκαθίσταται.

Ξεφτιλίκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...