vadou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Γεια, θέλω να πάρω μια κάρτα ήχου.Η εύκολη λύση κατά τη γνώμη μου είναι να πάρω μια Audigy2.Θα ήθελα όμως κ τη γνώμη κάποιου που έχει ψαχτεί λίγο περισσότερο.Δεν τη θέλω για καμμια extreme κατάσταση. Games,movies κ μουσική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Αν έχεις τυπικής ποιότητας ηχειάκια υπολογιστή, η κάρτα ήχου που έχουν ενσωμετωμένη όλες σχεδόν οι motherboard σε καλύπτει. Αν συνδέσεις το στερεοφωνικό σου στον υπολογιστή, τότε μόνο σου χρειάζεται μια καλύτερη κάρτα. Για παιχνίδια η Audigy2 είναι μια χαρά (αν και προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, επειδή είμαι γενικά απογοητευμένος από την Creative) Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις μια Terratec, ή κάποια εξωτερική κάρτα ήχου, αν σκοπεύεις κάποια στιγμή να πάρεις και Laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Γιατί τέτοια απογοήτευση από την Creative? Ηχεία έχω 2.1 . Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα από την Creative αλλά θέλω να δοκιμάσω κ καμμιά άλλη εταιρία κ επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ρωτάω για να μην πέσω σε καμμιά φόλα... Thanx anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Αν μπορείς να βρεις εδώ, με μειονέκτημα την υψηλότερη τιμή της, πήγαινε στη σειρά καρτών της TurtleBeach ή της Hercules. Έχουν καλύτερη απόδοση από τις Creative από άποψη ποιότητας ήχου, αλλά είναι πιο ακριβές από τις αντίστοιχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelisgeor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 an exeis apla 2.1 ixeia kai den exeis kai megales apaitiseis apo ixo (etsi ki alios den 8a deis diafora me ta ixeia sou) pare mia apli sb live! 5.1 i meine me tin onboard karta sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 OK.Θα τις τσεκάρω.Ευχαριστώ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dcis77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Φίλε, πάρε την Audigy 2, εξαιρετική κάρτα! Δεν θα το μετανοιώσεις... να μπορείς να την κρατήσεις 2-3 χρόνια... (€69 από E-Shop!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Egw 8a sou elega oti afou psaxneis o,ti kalytero gia games (kyriws), movies & mousikh na pareis Audigy 2 h Audigy 2 ZS. Sthn xeiroterh Audigy 1 (~30euro). Oxi live 5.1, h A1 einai asygkrita kalyterh me liga parapanw xrhmata kai xwris ta problhmata ths live. Sigoura yparxoun kartes pou kontraroun h ksepernoun se poiothta hxou tis Audigy, alla h Creative einai eggyhsh oson afora ta paixnidia, kai genika apotelei thn kalyterh sfairika lysh gia kapoion pou 8elei ligo apo ola opws esy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.