Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσβησα απο s9+ολες μου τις φωτο που ηταν στην καρτα....υπαρχει δυνατοτητα ανακτησης(δεν ειχα αντιγραφα στο gmail  ουτε ενεργο τον καδο.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν διαφορα προγραμματα ανακτισης αλλα με αμφιβολη και σχεδον παντα οχι ολικη επαναφορα .

https://www.apowersoft.gr/recover-photos-from-android.html 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, elen-max είπε

Εσβησα απο s9+ολες μου τις φωτο που ηταν στην καρτα....υπαρχει δυνατοτητα ανακτησης(δεν ειχα αντιγραφα στο gmail  ουτε ενεργο τον καδο.....

Φωτογραφιες-βιντεο στην sd
photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι γίνεται γιατί ενώ σε σκληρό δίσκο τα αρχεία είναι ακόμα εκεί μετά την διαγραφή τους και απλά γίνονται overwrite από τα επόμενα, σε ssd και κάρτες μνήμης όπου ουσιαστικά μιλάμε για μνήμη, η διαγραφή είναι οριστική και άμεση.

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανακτήσω ούτε ένα αρχείο. Δοκίμασε όμως αλλά πρόσεχε τα εργαλεία που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι γίνεται γιατί ενώ σε σκληρό δίσκο τα αρχεία είναι ακόμα εκεί μετά την διαγραφή τους και απλά γίνονται overwrite από τα επόμενα, σε ssd και κάρτες μνήμης όπου ουσιαστικά μιλάμε για μνήμη, η διαγραφή είναι οριστική και άμεση.

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανακτήσω ούτε ένα αρχείο. Δοκίμασε όμως αλλά πρόσεχε τα εργαλεία που χρησιμοποιείς.

Γινεται ...Μου το εχει πει φιλος φωτογραφος αλλα οχι απολυτα ....Ισως μονο αν πληρωσεις ειδικους καταφερουν σχεδον πληρη ανακτηση αλλα ειναι πολυ υψηλο το κοστος .

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Eχω ανακτησει με το Recuva με επιτυχια περιπου 700 απο τις 800 φωτογραφιες απο καρτα μνημης φιλης. Απλα κανε το με card reader.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...