elen-max Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εσβησα απο s9+ολες μου τις φωτο που ηταν στην καρτα....υπαρχει δυνατοτητα ανακτησης(δεν ειχα αντιγραφα στο gmail ουτε ενεργο τον καδο.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν διαφορα προγραμματα ανακτισης αλλα με αμφιβολη και σχεδον παντα οχι ολικη επαναφορα . https://www.apowersoft.gr/recover-photos-from-android.html Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 1
saruman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, elen-max είπε Εσβησα απο s9+ολες μου τις φωτο που ηταν στην καρτα....υπαρχει δυνατοτητα ανακτησης(δεν ειχα αντιγραφα στο gmail ουτε ενεργο τον καδο..... Φωτογραφιες-βιντεο στην sd photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download 1
zx1234r Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι γίνεται γιατί ενώ σε σκληρό δίσκο τα αρχεία είναι ακόμα εκεί μετά την διαγραφή τους και απλά γίνονται overwrite από τα επόμενα, σε ssd και κάρτες μνήμης όπου ουσιαστικά μιλάμε για μνήμη, η διαγραφή είναι οριστική και άμεση. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανακτήσω ούτε ένα αρχείο. Δοκίμασε όμως αλλά πρόσεχε τα εργαλεία που χρησιμοποιείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι γίνεται γιατί ενώ σε σκληρό δίσκο τα αρχεία είναι ακόμα εκεί μετά την διαγραφή τους και απλά γίνονται overwrite από τα επόμενα, σε ssd και κάρτες μνήμης όπου ουσιαστικά μιλάμε για μνήμη, η διαγραφή είναι οριστική και άμεση. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανακτήσω ούτε ένα αρχείο. Δοκίμασε όμως αλλά πρόσεχε τα εργαλεία που χρησιμοποιείς. Γινεται ...Μου το εχει πει φιλος φωτογραφος αλλα οχι απολυτα ....Ισως μονο αν πληρωσεις ειδικους καταφερουν σχεδον πληρη ανακτηση αλλα ειναι πολυ υψηλο το κοστος . 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Eχω ανακτησει με το Recuva με επιτυχια περιπου 700 απο τις 800 φωτογραφιες απο καρτα μνημης φιλης. Απλα κανε το με card reader. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα