yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, Μέχρι τώρα κάθε 2 χρόνια που περνούσαμε ΚΤΕΟ έπρεπε να πάμε στον εγκαταστάτη του συστήματος υγραεριοκίνησης και να πάρουμε βεβαίωση καλής λειτουργίας του υγραερίου. Μπορώ να πάρω αυτή τη βεβαίωση από κάποιον άλλο ή πρέπει απαραίτητα να πάω στον αρχικό εγκαταστάτη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Καλησπέρα, Μέχρι τώρα κάθε 2 χρόνια που περνούσαμε ΚΤΕΟ έπρεπε να πάμε στον εγκαταστάτη του συστήματος υγραεριοκίνησης και να πάρουμε βεβαίωση καλής λειτουργίας του υγραερίου. Μπορώ να πάρω αυτή τη βεβαίωση από κάποιον άλλο ή πρέπει απαραίτητα να πάω στον αρχικό εγκαταστάτη; Απο περυσι χρειαζεται μονο η βεβαιωση αρχικης εγκαταστασης ομως που περασε πρωτη φορα ΚΤΕΟ το αυτοκινητο απο τον εγκατασταστη .Χωρις αυτη δεν ... 1 1
chsam Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Απο περυσι χρειαζεται μονο η βεβαιωση αρχικης εγκαταστασης ομως που περασε πρωτη φορα ΚΤΕΟ το αυτοκινητο απο τον εγκατασταστη .Χωρις αυτη δεν ... +1 Κ γω που εβαλα τον Αυγουστο, ενημερωθηκα απο τον εγκαταστατη οτι την βεβαιωση που μου εδωσε κατα την εγκατασταση, θα την χρησιμοποιω στο ΚΤΕΟ καθε φορα που περναω ΚΤΕΟ (εκτος κ αν αλλαξει παλι κατι απο το υπουργειο). 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Καλησπέρα, Μέχρι τώρα κάθε 2 χρόνια που περνούσαμε ΚΤΕΟ έπρεπε να πάμε στον εγκαταστάτη του συστήματος υγραεριοκίνησης και να πάρουμε βεβαίωση καλής λειτουργίας του υγραερίου. Μπορώ να πάρω αυτή τη βεβαίωση από κάποιον άλλο ή πρέπει απαραίτητα να πάω στον αρχικό εγκαταστάτη; 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επομένως δε χρειάζεται καν να πάω στον εγκαταστάτη. Με τη βεβαίωση που έχω ήδη (αυτή που μου έδωσε όταν έκανε την εγκατάσταση το 2011) είμαι καλυμμένος, σωστά; Ομορφιές, γλύτωσα τα 20€ Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από yannis27gr 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε Επομένως δε χρειάζεται καν να πάω στον εγκαταστάτη. Με τη βεβαίωση που έχω ήδη (αυτή που μου έδωσε όταν έκανε την εγκατάσταση το 2008) είμαι καλυμμένος, σωστά; Ομορφιές, γλύτωσα τα 20€ Αφου την εχεις εισαι τυχερος ...Εγω την αναζητησα και την πηρα απο το ΚΤΕΟ που ειχε περασει τοτε το αμαξι ο εγκαταστατης . Καποια ΚΤΕΟ αν δεν την εχεις παρανομα δεχοντε και την γνωστη ανα διετια δηλωση καλης εγκαταστασης .
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Κι αν δεν την έχεις τι κάνεις; Κι αν έχει κλείσει ο εγκαταστάτης; Παίρνεις τηλ όλα τα ΚΤΕΟ μπας και βρεις αυτο που είχε περάσει τότε ο εγκαταστάτης; Αλήθεια, περνούσαν ΚΤΕΟ τότε (2011) τα αμάξια όταν έβαζαν υγραέριο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Κι αν δεν την έχεις τι κάνεις; Κι αν έχει κλείσει ο εγκαταστάτης; Παίρνεις τηλ όλα τα ΚΤΕΟ μπας και βρεις αυτο που είχε περάσει τότε ο εγκαταστάτης; Αλήθεια, περνούσαν ΚΤΕΟ τότε (2011) τα αμάξια όταν έβαζαν υγραέριο; Πας εκεί που εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας και είναι ο φάκελος του αυτοκινήτου όταν άλλαξες την άδεια. Υπάρχει εκεί Ελπίζω να άλλαξες την άδεια όταν έβαλες υγραεριο 2
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 17/5/2019 στις 7:44 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Πας εκεί που εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας και είναι ο φάκελος του αυτοκινήτου όταν άλλαξες την άδεια. Υπάρχει εκεί Ελπίζω να άλλαξες την άδεια όταν έβαλες υγραεριο Λάθος. Πήγα σήμερα στο Περιστέρι και η απάντηση τους ήταν πως δεν δίνουν αντίγραφα κι αν το ΚΤΕΟ χρειάζεται κάτι, θα πρέπει να το ζητήσει εκείνο. Πήρα μετά τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ που σκοπεύω να περάσω και μου είπαν πως στην 5ετια καταστρέφονται τα αρχεία (6,5 χρόνια έχει κλείσει το δικό μου) και χρειάζομαι βεβαίωση εγκαταστάτη ανά 2ετια. Φυσικά ακολούθησε το "συνεργαζόμαστε εμείς και σας τη βγάζουμε με 10€". Θα το ξαναψάξω όταν λήξει η προθεσμία...θα δω και μια φωτοτυπία που έδωσαν με το νόμο. Πάντως από τη διεύθυνση μεταφορών μην περιμένετε, μπαλάκι με κάνανε μέχρι να βρουν άκρη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Λάθος. Πήγα σήμερα στο Περιστέρι και η απάντηση τους ήταν πως δεν δίνουν αντίγραφα κι αν το ΚΤΕΟ χρειάζεται κάτι, θα πρέπει να το ζητήσει εκείνο. Πήρα μετά τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ που σκοπεύω να περάσω και μου είπαν πως στην 5ετια καταστρέφονται τα αρχεία (6,5 χρόνια έχει κλείσει το δικό μου) και χρειάζομαι βεβαίωση εγκαταστάτη ανά 2ετια. Φυσικά ακολούθησε το "συνεργαζόμαστε εμείς και σας τη βγάζουμε με 10€". Θα το ξαναψάξω όταν λήξει η προθεσμία...θα δω και μια φωτοτυπία που έδωσαν με το νόμο. Πάντως από τη διεύθυνση μεταφορών μην περιμένετε, μπαλάκι με κάνανε μέχρι να βρουν άκρη. Μάλλον βαριόντουσαν να βρουν τον φάκελο σου....
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μάλλον βαριόντουσαν να βρουν τον φάκελο σου.... Εσένα σε εξυπηρέτησαν εννοείς; Η εξήγηση τους ήταν...εμείς πήραμε βεβαίωση αρχικής εγκατάστασης, βγάλαμε νέα άδεια...τέλος. Κι αυτό μου έδωσαν σε φωτοτυπία
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν χρειαστηκε να παω γιατι μετα απο αγωνα βρηκα το αρχικο ΚΤΕΟ και πηρα αντιγραφο της βεβιαωσης .Αν ομως δεν το εβρισκα ?Ειχα παρει στον Χολαργο και μου ειπαν οτι δινουν μετα απο αιτηση .
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν χρειαστηκε να παω γιατι μετα απο αγωνα βρηκα το αρχικο ΚΤΕΟ και πηρα αντιγραφο της βεβιαωσης .Αν ομως δεν το εβρισκα ?Ειχα παρει στον Χολαργο και μου ειπαν οτι δινουν μετα απο αιτηση . Το αρχικό ΚΤΕΟ το βρήκα κι εγώ, αλλά λόγω παρέλευσης 5ετίας, είχαν καταστρέψει το αρχείο. Κανένας άλλος που να έχει πάρει στο χέρι αντίγραφα από το Μεταφορών;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Το αρχικό ΚΤΕΟ το βρήκα κι εγώ, αλλά λόγω παρέλευσης 5ετίας, είχαν καταστρέψει το αρχείο. Κανένας άλλος που να έχει πάρει στο χέρι αντίγραφα από το Μεταφορών; Ο φάκελος όμως δεν καταστρέφεται Πολλά κτεο όμως περνάνε με πρόσφατη υπεύθυνη δήλωση εγκατάστατη για να μην χάσουν τον πελάτη
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο φάκελος όμως δεν καταστρέφεται Πολλά κτεο όμως περνάνε με πρόσφατη υπεύθυνη δήλωση εγκατάστατη για να μην χάσουν τον πελάτη Ο νόμος λέει πως "το ΚΤΕΟ οφείλει να αναζητήσει" κι όχι να ζητάει 10 ευρώ για δήλωση από συνεργαζόμενο. Θα ξανακαλέσω κάποια στιγμή κι αν μου που τα ίδια θα πάρω και αλλού.
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Να κάνω ένα update. Τελικά δεν είχα την αρχική βεβαίωση του εγκαταστάτη. Βρήκα όμως το αρχικό ΚΤΕΟ. Δε χρειάστηκε να πάω εκεί (κάπου 50 χλμ από δω που βρίσκομαι) καθώς το ΚΤΕΟ που θα περνούσα έκανε αίτηση στο αρχικό ΚΤΕΟ και του έστειλαν με φαξ τη βεβαίωση. Οπότε έχει απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα