GamerPix Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλησπέρα/Καλημέρα. Χρειάζομαι μια βοήθεια. Έχω σκοπό να αγοράσω ένα pc κομμάτι-κομμάτι από το skroutz. Το budget μου είναι μικρό γι'αυτό και προτίμησα να αγοράσω ryzen 3 2200G που έχει ενσωματωμένη gpu και μητρική την Asrock A320M-HDV R3.0 που είναι και οικονομική. Αφού έκατσα και βρήκα όλα τα κομμάτια σκέφτηκα να κοιτάξω αν θα έχω θέμα με την μητρική μιας και ο επεξεργαστής είναι καινούριο μοντέλο σε αντίθεση με την A320M. Οπότε κάπου εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με αυτό το θέμα. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Θα μπορέσω κανονικά να βάλω τον ryzen 3 στην μητρική ή θα χρειαστεί να κάνω update το bios? Κοίταξα κάποια βιντεάκια και στο youtube σχετικά με αυτό το θέμα αλλά όλοι έλεγαν για την Asrock A320M-DGS και όχι για την HDV που χρειάζομαι εγώ. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σύντομα στο ερώτημα μου γιατί το χρειάζομαι άμεσα λόγω δουλειάς. Ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί με το πρόβλημα μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Πλέον οι ryzen 2200g έχουν κλείσει πολλούς μήνες στην κυκλοφορία, συνεπώς η λογική λέει ότι θα έχει κατάλληλο bios. Επίσης μπορείς να ζητήσεις από το μαγαζί να σου κάνει bios update πριν την αγοράσεις. Εμένα σε δύο μητρικες ΑΜ4 είχαν κάνει, δύο διαφορετικά μαγαζιά κιόλας, χωρίς να το ζητήσω. 1
leros2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 3:53 ΜΜ, GamerPix είπε Καλησπέρα/Καλημέρα. Χρειάζομαι μια βοήθεια. Έχω σκοπό να αγοράσω ένα pc κομμάτι-κομμάτι από το skroutz. Το budget μου είναι μικρό γι'αυτό και προτίμησα να αγοράσω ryzen 3 2200G που έχει ενσωματωμένη gpu και μητρική την Asrock A320M-HDV R3.0 που είναι και οικονομική. Αφού έκατσα και βρήκα όλα τα κομμάτια σκέφτηκα να κοιτάξω αν θα έχω θέμα με την μητρική μιας και ο επεξεργαστής είναι καινούριο μοντέλο σε αντίθεση με την A320M. Οπότε κάπου εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με αυτό το θέμα. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Θα μπορέσω κανονικά να βάλω τον ryzen 3 στην μητρική ή θα χρειαστεί να κάνω update το bios? Κοίταξα κάποια βιντεάκια και στο youtube σχετικά με αυτό το θέμα αλλά όλοι έλεγαν για την Asrock A320M-DGS και όχι για την HDV που χρειάζομαι εγώ. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σύντομα στο ερώτημα μου γιατί το χρειάζομαι άμεσα λόγω δουλειάς. Ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί με το πρόβλημα μου. Πόσο είναι το budget σου? Με 10€ παραπάνω παίρνεις μια μητρική ανθρώπινη: https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/849512/AMD-B450.html?o=b450&order_by=pricevat&order_dir=asc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα