vagelis81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Το θεμα αφορα τα windows 10 .Οταν θελω να κλεισω τον υπολογιστη μου επιλεγω κανονικα τερματισμος και το pc κλεινει κανονικα.Εχω "ανακαλυψει" εδω και αρκετο καιρο οτι μπορω να ανοιξω τον υπολογιστη μου απλα πατωντας το ποντικι κανοντας δηλαδη ενα απλο κλικ.Επαναλαμβανω αυτο γινεται οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος (οχι σε sleep mode) Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι οτι με το ποντικι δε μπορω να ανοιξω τον υπολογιστη οταν εχει κανει update στον τερματισμο και εχει κλεισει μετα (οταν δηλαδη επιλεγεις update and shutdown) η οταν τον βγαλω εντελως απο το ρευμα (ενω ειναι κλειστος,να βγαλω τη πριζα δηλαδη).Το ξερω οτι δεν ειναι προβλημα απλα ειμαι περιεργος να δω γιατι συμβαινει αυτο.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στο bios είδες τι ρυθμίσεις έχει για wake; Βασικά πες πρώτα ποια είναι η μητρική σου και έλεγξε μήπως έχει στο bios ρύθμιση για wake on mouse και τι επιλογή έχει για shutdown (s1 pos-s3 str, τι). Υ.Γ. Τροφή για μελέτη -> https://blogs.msdn.microsoft.com/omars/2004/05/11/standby-explained-s1-s3/ Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα