dekulinkgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δεν ξερω κατι με χαλασε στο trailer.Απο το trailer φαινεται ,για μενα τουλαχιστον,πως ο Keaton παραμενει με διαφορα ο καλυτερος Βruce Wayne.Ο Patisson μου θυμιζει emo teenager οπου ειναι θυμωμενος με τους γονεις του.Ποσο χρονων υποτιθεται οτι ειναι εδω,19?? Βεβαια κατσε να δουμε την ταινια πρωτα και μετα κρινουμε αλλα οι πρωτες εντυπωσεις δεν ηταν θετικες. Επισης γιατι τοσοι κακοι μεσα σε μια ταινια?? Riddler-catwoman-pengiun- joker(λογικα καπου θα πεταχτει) 1 1 1
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 ο Patisson ειναι πιο μεγαλος ηλικιακα απο τον Bale, οταν εκανε το Batman Begins. νομιζω το πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ αδυνατος. και μοιαζει περισσοτερο με τον Winter Soldier, παρα με τον Batman. 4
Πέτρος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, KilliK είπε ο Patisson ειναι πιο μεγαλος ηλικιακα απο τον Bale, οταν εκανε το Batman Begins. νομιζω το πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ αδυνατος. και μοιαζει περισσοτερο με τον Winter Soldier, παρα με τον Batman. Με ολίγη από "Κοράκι" (αλλά ούτε σαν αστείο στην αίσθηση). 3
ADHD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 "i am vengeance" με πιο feminine voice δεν παιζει, αν ημουν κακοποιος θα ειχα πεθανει απο τα γελια.. Πολυ καλος ηθοποιος αλλα δεν κανει για Batman. Νομιζω θα δουμε και τιποτα του στυλ "I'm batman and my pronouns are the/they" τετοιο vibe μου εβγαλε το trailer.. 2
snake_plissken2112 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Γαμησε το τρεηλερ κ ο Πατισον... μονο στη catwoman δεν μου αρεσε καθολου το outfit
_linuslost_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Ακόμα και τώρα βρήκατε κατι να κραξετε; Είστε οι ίδιοι δυο-τρεις που γκρινιάζετε και καταστρέφετε όλα τα θέματα...
ADHD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε Ακόμα και τώρα βρήκατε κατι να κραξετε; Είστε οι ίδιοι δυο-τρεις που γκρινιάζετε και καταστρέφετε όλα τα θέματα... Τι εννοεις ακομα και τωρα?? Βγηκε η ταινια τα εσπασε και αποδειχθηκε οτι ο Pattinson τα σπαει ως Batman?? Απο ενα trailer μονο μια πρωτη αποψη μπορουμε να εχουμε, δεν ξερω αν λες για εμενα αλλα δεν μπαινω σε αλλα θεματα να κραξω, σαν φαν του batman ειλικρινά απο αυτο που ειδα δεν μου αρεσε ο Pattinson. Ειμαι πεπεισμένος οτι η ταινια μπορει να ειναι φοβερη για 10/10 αλλα εγω παντα θα βλεπω τον cringe τυπο απο το twilight και οχι τον Batman που θα ηθελα. 2 1
Apoll Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε Ακόμα και τώρα βρήκατε κατι να κραξετε; Είστε οι ίδιοι δυο-τρεις που γκρινιάζετε και καταστρέφετε όλα τα θέματα... Φυσικά και δεν γουστάρουμε Emo Batman. Περισσότερο με το Joker μοιάζει παρά με Batman. Μάλλον κακή αντιγραφή του The Crow είναι μιας και του έχουν βάλει και άσπρο μέικαπ. 1
coffeex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, Apoll είπε Φυσικά και δεν γουστάρουμε Emo Batman. Περισσότερο με το Joker μοιάζει παρά με Batman. Μάλλον κακή αντιγραφή του The Crow είναι μιας και του έχουν βάλει και άσπρο μέικαπ. Και ο Keaton είχε μέικαπ όταν φορούσε την μάσκα, αν δεις photos φαίνεται.
panther_512 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Και τον Henry Cavill τον δουλεύαμε για το Witcher, και τελικά ήταν εξαιρετικός. Ούτε εμένα μου άρεσε η ιδέα του Pattinson στη θέση του Batman, αλλά αυτό που είδα στο teaser δεν ήταν κακό. 1
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ολοι ειχανε το μεικαπ, αλλα δεν το δειχνανε χωρις την μασκα. εδω προφανως κατι θελει να πει ο σκηνοθετης που τον δειχνει ετσι, το προβλημα ομως ειναι οτι το visual σε φερνει σε emo angster. παντως ο παραλληρισμος με το κορακι ειναι σωστος, εχει πολλα visual cues απο την ταινια. οπως το βλεπω μαλλον θελουν να αλλαξουν το αρχετυπο του superhero, εξου και ο skinny Batman αλλα με αντιδιαστολη το βρωμοξυλο που ριχνει στον κακοποιο. αν αυτη ειναι η προσεγγιση τους, δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από KilliK 1 1
aris_rom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Υποτίθεται ότι είναι η 2η χρονιά του ως μπάτμαν, άρα νέος με νεύρα και περισσότερο όρεξη για εκδίκηση. Δεν μου φάνηκε κακό το τρέιλερ. Τον Πάτινσον τον εκτιμώ πλέον ως ηθοποιό και θα περιμένω και το κανονικό τρέιλερ καθώς και τα γυρίσματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Οπότε δεν ξέρω και τι υλικό είχαν διαθέσιμο χωρίς σπόιλερς τρελά πχ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα