Glikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, panther_512 είπε O Penguin με τον Farell είναι κατ'εμέ το αντίστοιχο του Joker με τον Phoenix. Πολύ γαμάτος ο Farell στον ρόλο αυτό. Περιμένω πως και πως την σειρά του. 2
achileesxi Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, Glikos είπε Πολύ γαμάτος ο Farell στον ρόλο αυτό. Περιμένω πως και πως την σειρά του. Δεν διαφωνώ αλλά πρέπει να βάλουν περισοττερα προσόντα που μοιάζουν Πινγκουιν στην σειρά. Το τσιγκαρο κτλπ. Έτσι θέλω εγώ, τέλος πάντων. 1
Glikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, achileesxi είπε Δεν διαφωνώ αλλά πρέπει να βάλουν περισοττερα προσόντα που μοιάζουν Πινγκουιν στην σειρά. Το τσιγκαρο κτλπ. Έτσι θέλω εγώ, τέλος πάντων. Νομίζω θα πάνε τον χαρακτήρα όπως στην ταινία. Underground criminal που ανέρχεται στον υπόκοσμο και τα συναφή.
achileesxi Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Νέες φωτογραφίες από το πλατό του The Penguin αλλά για να κρατήσουμε το νήμα μόνο για τις ταινίες, έχει ένα στο Τηλεοπτικές Σειρές για να έχει χώρο εκεί αφού σειρά είναι έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από achileesxi
panagiotis54 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 The Batman 2 Delayed a Full Year to October 2, 2026 James Gunn's Superman may be keeping its 2025 release date, but there's a delay elsewhere in the DC slate. The Batman - Part II has been delayed a full year to October 2, 2026, Warner Bros. announced today. Originally set to release in October 2025, The Batman - Part II's release date shift was revealed in conjunction with several other dates, including Paul Thomas Anderson's next film, which is set for August 08, 2025, and The Bride. In the meantime, work continues apace on the new DCU. James Gunn's Superman, previously-known as Superman: Legacy, recently entered production and is expected to release in July 2025. It has managed to keep its release date despite delays elsewhere, with Gunn sharing regular updates on social media.
john_dr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 16 ώρες πριν, panagiotis54 είπε The Batman 2 Delayed a Full Year to October 2, 2026
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Damn, θα ήταν τρελή χρονια το 2026...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα