Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Τι πιθανότητες έχουμε για μια "επιτυχία" αντίστοιχη του Batman με τον Clooney? 😛
Diinekis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Προσπαθώ να μη πολυκρίνω το cast πριν δω το τελικό αποτέλεσμα, γιατί ουκ ολίγες φορές φαινομενικά αταίριαστες επιλογές το έφεραν.. Αλλά η φάση με το Batman σα τρολιά μου φαίνεται, γιατί παράλληλα βγάζουν καλύτερες ταινίες (Joker, WW, ενδεχομένως το Birds of Prey).
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Ο Colin Farrell παίρνει το ρόλο του πιγκουίνου.. I guess there is no diversity for fat men. 1
Apoll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Προσπαθώ να μη πολυκρίνω το cast πριν δω το τελικό αποτέλεσμα, γιατί ουκ ολίγες φορές φαινομενικά αταίριαστες επιλογές το έφεραν.. Αλλά η φάση με το Batman σα τρολιά μου φαίνεται, γιατί παράλληλα βγάζουν καλύτερες ταινίες (Joker, WW, ενδεχομένως το Birds of Prey). Είμαι από αυτούς που στήριζαν τον Affleck ως Batman. Όποιος δει την extended edition του Batman vs Superman θα καταλάβει γιατί το λέω. 4
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 και εμενα μου αρεσε ο Affleck ως Batman, εμπλεξε ομως με κακιστους filmmakers. 4
Diinekis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Batfleck ftw, αλλά πάει και αυτό.. Btw λιγότερο τρολιά θα μου φαινόταν να έφερναν τον Schumacher (τον Joel..) να κλείσει τη τριλογία του... 1
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) θα μπορουσαν να κανουν ενα TDKR με τον Keaton, τωρα που ειναι στην καταλληλη ηλικια, αλλα που μυαλο. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από KilliK 2
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Φέρτε πίσω Νόλαν και Μπέιλ και συνεχίστε τα έπη, αντί να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια... 2
Diinekis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Φέρτε πίσω Νόλαν και Μπέιλ και συνεχίστε τα έπη, αντί να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια... 3
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Αναμάσημα είναι οι ίδιες ιστορίες ξανά και ξανά.. Δε χρειάζεται ριμπούτ κάτι που έχει υπάρξει τόσο καλό. Κι αφού ο μόνος λόγος που γίνεται είναι για την κονόμα, χίλιες φορές να συνεχίσουν την πετυχημένη συνταγή, αντί να προσπαθούν να την ξαναπετύχουν...
Sanjuro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θα κράταγα μικρό καλάθι. Όχι λόγο Pattinson αλλά για τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Matt Reeves. Ούτε χρειάζεται να αναλώνεται ο Νόλαν φτιάχοντας άλλες μπατμαν ταινίες. Τι θα μπορούσαν να κάνουν; Το επερχόμενο James Bond έχει συμπαθητικούς συντελεστές... Fukunaga (Sin nombre, beasts of no nation, True detective κ.α.) και στο σενάριο Phoebe Waller-Bridge (fleabag) και Scott Burns ( The Bourne Ultimatum, Contagion) Τέτοιοι συντελεστές προκαλούν σε εμένα χαϊπ. Απ'την άλλη πλευρά ποιος ξέρει. Δεν είναι τραγικός σκηνοθέτης ο Matt Reeves. Μπορεί να κάνει την έκπληξη. Εδώ ο σκηνοθέτης των hangover έκανε το καλούλι+ Joker. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Sanjuro 1
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 εχω αισιοδοξια για αυτο το προτζεκτ, oτι ο Snyder και ο Goyer δεν συμμετεχουν, ειναι ηδη μεγαλη βελτιωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Βλέπω ελάχιστες κομιξοταινίες, αλλά να που έρχεται ακόμη μια και για μένα. Τέλεια ιδέα να δούμε Batman από Matt Reeves! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα κάνει μέτρια ταινία, είμαι πεισμένος ότι θα είναι από πολύ καλή μέχρι καταπληκτική. Ο Pattinson μια χαρά επιλογή είναι. Θα έχει και καλή καθοδήγηση, δεν τον φοβάμαι.
mike299 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Manuel είπε Βλέπω ελάχιστες κομιξοταινίες, αλλά να που έρχεται ακόμη μια και για μένα. Τέλεια ιδέα να δούμε Batman από Matt Reeves! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα κάνει μέτρια ταινία, είμαι πεισμένος ότι θα είναι από πολύ καλή μέχρι καταπληκτική. Ο Pattinson μια χαρά επιλογή είναι. Θα έχει και καλή καθοδήγηση, δεν τον φοβάμαι. Ο "βαμπίρ" Pattinson θα με έκανε να μην πλησιάσω καν την ταινία. Αλλά έχει κάνει καλές ταινίες από τότε και δείχνει να είναι πολύ καλύτερος ηθοποιός από ότι είχε φανεί, οπότε και εγώ συμφωνώ ότι μπορεί να κάνει πετυχημένο τον ρόλο. (τουλάχιστον η άθλια Stewart φροντίζει να μου υπενθυμίζει σε κάθε ρόλο της ότι δεν έκανα τελείως λάθος με την αρχική εντύπωση μου) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα