liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Υπομονή μία δύο εβδομάδες για το απόλυτο στην εικόνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 24 Μαΐου θα βγει σε BR. Μέχρι τότε το 4Κ 10Bit HDR/DV του HBOmax είναι μια χαρά.
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Thresh είπε 24 Μαΐου θα βγει σε BR. Μέχρι τότε το 4Κ 10Bit HDR/DV του HBOmax είναι μια χαρά. Συνήθως δύο βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία σκάει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 13 minutes ago, liakinen said: Συνήθως δύο βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία σκάει. ‘The Batman’ Premiere Dates Set for HBO Max, Digital, and Home Video | Animation World Network (awn.com)
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε ‘The Batman’ Premiere Dates Set for HBO Max, Digital, and Home Video | Animation World Network (awn.com) Βρε το κατάλαβα ότι βγαίνει τότε απλά όπως όλα τα Blu-ray σκάνε σε γνωστά μέρη λίγο νωρίτερα. Έχουν τον τρόπο τους οι γνωστοί άγνωστοι που ασχολούνται με το θέμα. Σε αρκετές περιπτώσεις συμβαίνει γιατί κάποια έχουν άλλη ημερομηνία κυκλοφορίας σε διάφορες χώρες. Χρόνια τώρα ασχολούμαι με το θέμα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Ίσως να το άλλαξε η WB από πέρσι λόγω του ΗΒΟMax, να βγαίνει πιο νωρίς από πριν, σε σχέση με το BR/DVD.
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Το 95% θα τους καλύψει απόλυτα η ποιότητα που κυκλοφόρησε. Οι υπόλοιποι ας περιμένουν το Remux ή κάποιο internal encode.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλά σιγά μην βλέπεις διαφορά μεταξύ του τωρινού 4K + DV/HDR και του full BD.
Speculoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Mια χαρά είναι η ποιότητα του στριμ πάντως. Αντίθετα αυτό που δεν είναι τόσο καλό όσο περίμενα είναι ο ήχος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Όντως ο ήχος αν και Atmos δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.. 1
kourt71724 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ο ήχος είναι χάλια. Χαλάει όλη την εμπειρία. 1
john2gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, Speculoos είπε Mια χαρά είναι η ποιότητα του στριμ πάντως. Αντίθετα αυτό που δεν είναι τόσο καλό όσο περίμενα είναι ο ήχος. Αυτο που εχω παρατηρησει (στην LG CX, δεν εχω εξωτερικα ηχεια) ειναι οτι ο ηχος ΣΕ ΟΛΕΣ τις HBOMax ταινιες ειναι χαλια (σε σχεση με τις BluRay εκδοσεις). Αλλο κλασικο παραδειγμα το Godzilla vs Kong που πραγματικα χανεται ΟΛΗ η εμπειρια στην HBOMax εκδοση.
Speculoos Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, john2gr είπε Αυτο που εχω παρατηρησει (στην LG CX, δεν εχω εξωτερικα ηχεια) ειναι οτι ο ηχος ΣΕ ΟΛΕΣ τις HBOMax ταινιες ειναι χαλια (σε σχεση με τις BluRay εκδοσεις). Αλλο κλασικο παραδειγμα το Godzilla vs Kong που πραγματικα χανεται ΟΛΗ η εμπειρια στην HBOMax εκδοση. Έχω δει ελάχιστες ταινίες στο ΗΒΟΜax, ένα μήνα το έχω εξάλλου, και να πω την αλήθεια δεν έχω μπει στη διαδικασία να κατεβάσω βρω κάποιο αντίστοιχο BR rip. Σε σειρές πάντως όπως το Succession ή το Tokyo Vice ο ήχος είναι εκπληκτικός.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, john2gr είπε Αυτο που εχω παρατηρησει (στην LG CX, δεν εχω εξωτερικα ηχεια) ειναι οτι ο ηχος ΣΕ ΟΛΕΣ τις HBOMax ταινιες ειναι χαλια (σε σχεση με τις BluRay εκδοσεις). Αλλο κλασικο παραδειγμα το Godzilla vs Kong που πραγματικα χανεται ΟΛΗ η εμπειρια στην HBOMax εκδοση. Καλά τα speakers της TV δεν είναι για τέτοιες ταινίες. Αυτές οι ταινίες θέλουν ηχοσύστημα με μπάσα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα