Προς το περιεχόμενο

The Batman - Matt Reeves new movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα  πρωτα 2/3 της ταινιας πολυ καλα , το τελευταιο 1/3 κατωτερο . Παρολα αυτα καλυτερη απο τις περισσοτερες της dc

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως σωστά αναφέρθηκε και πιο πάνω από άλλους φίλους εάν κάποιος είναι λάτρης του ήρωα και έχει γνώση των κόμικς και της ιστορίας του τότε δεν γίνεται να μην λατρέψει αυτήν την ταινία. 

Πολύ ωραία και σωστά δομημένη, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει κατά 90% τον Ριβς. Θεωρώ ότι κάποια σημεία μπορούσαν και να έλειπαν με επακόλουθο και η διάρκεια να έπεφτε ένα 20λεπτο. Επιτέλους έχουμε για πρώτη φορά έναν μπάτμαν ο οποίος μας δείχνει το πώς λειτουργεί και πώς ψάχνει τα στοιχεία. Ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου με βάση τα κόμικς αλλά παρόλα αυτά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν το γνώριζε καν.

Φοβερή φωτογραφία και μουσική.

Όντως θεωρώ ότι σε μερικά σημεία ήθελε να το πάει σε d.k και σε κάποια έπιασε σε άλλα όχι τόσο.

Πάτινσον εκπληκτικός, παρέδωσε τον χαρακτήρα με φοβερό τρόπο. Έχουμε έναν Μπάτμαν νεαρό, μπερδεμένο και θυμωμένο. Δεν ξέρει ακόμα ποιος είναι αλλά ούτε και τους δαίμονές του. Την εσωστρέφεια και τον θυμό τα νιώθεις. Ως Μπρους δεν έχει τόσο screen time.

Κράβιτζ με εξέπληξε θετικά, ίσως η καλύτερη catwoman που έχω δει στην οθόνη. 

Με λίγα λόγια δεν μπορεί να συγκριθεί η ταινία με την τριλογία του Νόλαν καθώς μιλάμε για άλλη οπτική του ήρωα. Προσωπικά περιμένω με μεγάλη αγωνία την δεύτερη καθώς όπως έκανε και ο νόλαν, ο Ριβς έφτιαξε με την πρώτη αυτήν ταινία το όλο σκηνικό του, έθεσε τις βάσεις, μας σύστησε τον ήρωα και στην δεύτερη θα μπορεί να το εξελίξει και να το απογειώσει. 

Την συστήνω ανεπιφύλακτα αρκεί να ξέρει κάποιος τι πάει να δει. 

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/3/2022 στις 2:24 ΜΜ, lightsout είπε

Ίσως η καλύτερη μεταφορά του Batman  στον κινηματογράφο που έχει γίνει ποτέ. Τα γέλια στην αρχική ανάρτηση didn't age very well..

Αυτο μπηκα να γραψω κι εγω.

Μετα το twilight η επομενη ταινια του RP που ειδα ηταν το good time, το οποιο ηταν εξωφρενικα καλυτερο απ οσο περιμενα.

Ηταν τοσο καλο που με εκανε να συνδεσω στο μυαλο μου τον RP με τον Di Caprio , ο οποιος για να βγαλει απο πανω του την ρετσινια των ρομαντικων Romeo Juliet και Titanic, επρεπε να παιξει στο catch me if you can και να βουλωσει στοματα.

Την συνεχεια την ξερουμε.

Την ταινια την ειδα χτες , και μ αρεσε παρα πολυ.

Αψογος ρεαλισμος, χωρις υπερβολες ουτε σε gadget ουτε σε κινησεις νιντζα.

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αυτο μπηκα να γραψω κι εγω.

Μετα το twilight η επομενη ταινια του RP που ειδα ηταν το good time, το οποιο ηταν εξωφρενικα καλυτερο απ οσο περιμενα.

Ηταν τοσο καλο που με εκανε να συνδεσω στο μυαλο μου τον RP με τον Di Caprio , ο οποιος για να βγαλει απο πανω του την ρετσινια των ρομαντικων Romeo Juliet και Titanic, επρεπε να παιξει στο catch me if you can και να βουλωσει στοματα.

Την συνεχεια την ξερουμε.

Την ταινια την ειδα χτες , και μ αρεσε παρα πολυ.

Αψογος ρεαλισμος, χωρις υπερβολες ουτε σε gadget ουτε σε κινησεις νιντζα.

Δες και το lighthouse. Είναι λίγο δύσκολη ταινία από άποψη νοημάτων, αλλά στέκεται επάξια δίπλα στον Νταφόε.

Επεξ/σία από adamv123
  • Like 4
Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι και ο επομενος Anthony Hopkins η Ian McKellen ο Pattinson, μην τον hypaρουμε τοσο.
Και ναι εχω δει το Lighthouse, αλλα τα δειγματα γραφης του Pattinson ειναι πολυ λιγα ακομη.

Επισης αστοχη η συγκριση με Di Caprio. Ο Di Caprio πριν παιξει στα Romeo and Juliet και Titanic ηταν boy wonder, ειχε παιξει διπλα σε De Niro και ειχε προταθει και για οσκαρ Β ρολου στο What's eating Gilbert Grape. Επισης ακομα και ο Τιτανικος που χε παιξει ηταν πολυ ποιοτικο blockbuster.

Ο Pattinson περα απ το Harry Potter, ουσιαστικα ξεκινησε την καριερα του απ τα σκουπιδια του Twilight, που ηταν για γελια και εκεινος και η Stewart (δικαιολογημενα ισως βεβαια γιατι ηταν στην αρχη της καριερας του και φανταζομαι επαιξε ρολο και η τραγικη σκηνοθεσια και το σεναριο)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adamv123 είπε

Δες και το lighthouse. Είναι λίγο δύσκολη ταινία από άποψη νοημάτων, αλλά στέκεται επάξια δίπλα στον Νταφόε.

Το ειδα, αρρωστη, αλλα τοσο καλοφτιαγμενη, που τρομαζει. Αλλα οταν την ειδα ηξερα ηδη τι ηθοποιαρα θα γινει ο RP, γι αυτο εγραψα για το σοκ που επαθα με το good time.

2 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε

Ενταξει δεν ειναι και ο επομενος Anthony Hopkins η Ian McKellen ο Pattinson, μην τον hypaρουμε τοσο.
Και ναι εχω δει το Lighthouse, αλλα τα δειγματα γραφης του Pattinson ειναι πολυ λιγα ακομη.

Επισης αστοχη η συγκριση με Di Caprio. Ο Di Caprio πριν παιξει στα Romeo and Juliet και Titanic ηταν boy wonder, ειχε παιξει διπλα σε De Niro και ειχε προταθει και για οσκαρ Β ρολου στο What's eating Gilbert Grape. Επισης ακομα και ο Τιτανικος που χε παιξει ηταν πολυ ποιοτικο blockbuster.

Ο Pattinson περα απ το Harry Potter, ουσιαστικα ξεκινησε την καριερα του απ τα σκουπιδια του Twilight, που ηταν για γελια και εκεινος και η Stewart (δικαιολογημενα ισως βεβαια γιατι ηταν στην αρχη της καριερας του και φανταζομαι επαιξε ρολο και η τραγικη σκηνοθεσια και το σεναριο)

Ο Τιτανικος μπορει να ηταν ταινιαρα απο καθε αποψη, αλλα ο di caprio τοτε αντιμετωπιζοταν σαν ενα αταλαντο παιδαρελι.

Σκεψου ποσα οσκαρ πηρε ο τιτανικος, και ο ντι καπριο ουτε καν προταθηκε τοτε, ενω ειχε προταθει η κεητ γουινσλετ.. :P

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.

Όσκαρ έχει πάρει και η κουτσή Μαρία δε λέει κάτι αυτό (εδώ παει η Stewart για οσκαρ).

Εμενα μου φαίνεται καλος ο Pattinson και με προοπτικές αλλά καμια σχέση με τον Bale ως ερμηνείες. 

Με τη σκοτεινιλα το έχουν παρακάνει επίσης. Σε λίγο δε θα βλέπουμε τι γίνεται.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2022 στις 9:33 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Η σκοτεινίλα θέλει OLED.

Σε OLED πρεπει να ειναι χαρμα οφθαλμων. Θα την ξαναδω και στο σπιτι οταν βγει σε Bluray. Απλα ελιπζω να εχει και επιπλεον σκηνες.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι, δεν υπάρχει συγκριση με την ερμηνεία του Bale, ναι η συγκεκριμένη ταινία βασιζεται καθαρά στα comix και διαφέρει από το αριστούργημα του Νολαν.

Γενικά ο Ριβς ειναι ένας ταλαντουχος σκηνοθέτης, που απέχει από το να γινει Νολαν.

Η ταινία ηταν καλή. Δε μπορει να συγκριθεί με το Batman του Nolan. Αλλη ταινία, άλλη ηλικία του batman, σε εντελώς διαφορετική φάση. 

Ειναι κάτι φρέσκο, μου άρεσε, ο Pattinson πολύ καλός στον ρόλο του. 

Μη κάνετε το λάθος να προχωράτε σε συγκρισεις ομως λογω ενθουσιασμου για το καινουργιο.

Τα batman του Νολαν είναι μια φάση σα τον Άρχοντα. Οσες φορές και να τα δεις δε τα βαριέσαι. 

Θα δουμε σε 1 χρονο από τωρα, αν θα έχει αυτη τη δυναμική η ταινία του Ριβς.

To ιδιο ισχύει και για τον Bale με τον Pattinson.

Ειναι τα ιδια που κάνανε κάποιοι οταν βγηκε ο Τζοκερ. Εξυψωσαν τον Χοακιν Φοίνιξ, τη ταινία, τον βγάλανε καλυτερο Τζοκερ ολων των εποχών. Οχι δεν ειναι ο καλυτερος. Ηταν εξίσου καλός. Οχι οταν ο προηγουμενος ηταν ο Χιθ Λετζερ και νωρίτερα ηταν ο Τζακ Νικολσον.

Με το χέρι στη καρδιά πόσοι θα κάτσουν να ξαναδουν τον Τζοκερ με τον Χοακιν και πόσοι τον Μπατμαν με τον Χιθ Λέτζερ.

Υπάρχουν ταινίες που τις βλέπεις μια φορά, λες ηταν καταπλικτική και τέλος. Υπάρχουν άλλες που θα τις βλέπεις για πάντα και δε θα τις βαριέσαι ποτέ.

Ο Μπατμαν του Ριβς, ανηκει στη πρωτη κατηγορία κατά την άποψή μου.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...