Προς το περιεχόμενο

The Batman - Matt Reeves new movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούγεται ότι επίτηδες έγινε αυτό, θέλει να αναπτύξει περαιτέρω τον χαρακτήρα του B.Wayne στο 2ο μέρος ο Reeves. Εκτός και υπάρχει υλικό στα κομμένα αχρησιμοποίητα parts που αφαιρέθηκαν για να μην βγει 3+ ώρες το φιλμ κ δούμε μια ιδέα εκεί (ή extended cut). Μη ξεχνάμε ότι δοκίμασαν cut 3+ ωρών πριν αποφασίσουν να μην ξεπεράσει η ταινία τις 2 ώρες και 45λ.

• Like 4
  • Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ταινία την βρήκα μέτρια ή και χειρότερα, καλύτερη από τις ταινίες του Snyder και σαν ατμόσφαιρα μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον από το Aquaman, για Wonder Woman δεν είμαι σίγουρος, μιλάω για το πρώτο πάντα.

Η στολή σε χαμηλό φωτισμό φαινόταν καλή, μου άρεσε η Catwoman και ο Riddler, αν και το κίνητρό του δεν ξέρω αν έχει σχέση με κάποια φάση στα κόμικ. Η σχέση Bruce- Alfred πανάθλια, υπερβολικά πολύς Gordon, μου άρεσαν κάποια πράγματα από την detective πλευρά του Batman. Η φωτογραφία ήταν καλή με εξαίρεση κάποια σημεία, ο Penguin δεν μου άρεσε όπως χρησιμοποιήθηκε, τα fight scenes όχι κάτι τόσο ιδιαίτερο, αν και δεν ήταν κακά, το batmobile κακό, αν και στις φωτογραφίες φαινόταν καλύτερο. Βλέπω επιρροές από Year One, Earth One και μια μικρή από Tom King.

Spoiler

Παρατήρησε κανείς άλλος την αναφορά στον Hush; Θα ήθελα ένα time jump και παρουσία διάφορων εχθρών λόγω Hush στο επόμενο.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Το είδα το βράδυ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Οι 3 ώρες πέρασαν νεράκι, δε μου φάνηκε καμία σκηνή αχρείαστη ή επιτηδευμένη ώστε να κοπεί χρόνος.

Αρκετά καλογραμμένη υπόθεση μυστηρίου, σίγουρα εμπνευσμένη από τις καλύτερες ταινίες του είδους όπως Se7en και Zodiac. Οι ερμηνείες όλες πολύ καλές και ο Πάττινσον αν ακόμη για κάποιους δεν έχει ξεπλύνει το Twilight από πάνω του, ελπίζω να το κάνει τώρα. Το ταλέντο του και το πόσο καλός ηθοποιός είναι το έδειξε και εδώ παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας φόραγε μάσκα. Σαν Μπάτμαν ήταν εξαιρετικός, σαν Bruce Wayne έχω ένα μικρό ερωτηματικό διότι η ταινία τον παρουσίασε κυρίως σαν Μπάτμαν χωρίς στολή. Αν και στο ύφος της συγκεκριμένης ταινίας δε θα μου κόλλαγε να δω τον playboy-billionaire Wayne. Με εξέπληξε ευχάριστα και η Zoe Kravitz, δεν περίμενα πολλά από εκείνη και ήταν τίμια.

Το καλύτερο κομμάτι για εμένα ήταν το όλο ύφος της Gotham και η πολύ καλή σκηνοθεσία, φωτογραφία και μουσική. Τεχνικά άρτιο και πέτυχαν πολύ το neo-noir στυλ. Οι λίγες σκηνές δράσης ήταν βίαιες και παρόλο που ήταν γρήγορες, έβλεπες καλά τί γίνεται.

Ό,τι πρέπει για φανς του Μπάτμαν, αλλά ίσως κουράσει αυτούς που ψάχνουν τη δράση και μια πιο ανάλαφρη ταινία τύπου Marvel. Εγώ που είμαι πιο κοντά στην πρώτη κατηγορία, γούσταρα φουλ και θέλω να το ξαναδώ.

• Like 6
Δημοσ.

Ίσως η καλύτερη μεταφορά του Batman  στον κινηματογράφο που έχει γίνει ποτέ. Τα γέλια στην αρχική ανάρτηση didn't age very well..

• Like 7
Δημοσ.
4 hours ago, Nate said:

Την ταινία την βρήκα μέτρια ή και χειρότερα, καλύτερη από τις ταινίες του Snyder και σαν ατμόσφαιρα μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον από το Aquaman, για Wonder Woman δεν είμαι σίγουρος, μιλάω για το πρώτο πάντα.

Η στολή σε χαμηλό φωτισμό φαινόταν καλή, μου άρεσε η Catwoman και ο Riddler, αν και το κίνητρό του δεν ξέρω αν έχει σχέση με κάποια φάση στα κόμικ. Η σχέση Bruce- Alfred πανάθλια, υπερβολικά πολύς Gordon, μου άρεσαν κάποια πράγματα από την detective πλευρά του Batman. Η φωτογραφία ήταν καλή με εξαίρεση κάποια σημεία, ο Penguin δεν μου άρεσε όπως χρησιμοποιήθηκε, τα fight scenes όχι κάτι τόσο ιδιαίτερο, αν και δεν ήταν κακά, το batmobile κακό, αν και στις φωτογραφίες φαινόταν καλύτερο. Βλέπω επιρροές από Year One, Earth One και μια μικρή από Tom King.

Hide contents

Παρατήρησε κανείς άλλος την αναφορά στον Hush; Θα ήθελα ένα time jump και παρουσία διάφορων εχθρών λόγω Hush στο επόμενο.

Ότι νάναι.. Και μόνο που συγκρίνεις ένα τέτοιο έργο τέχνης με το aquaman και τη wonderwoman.. 

Φιλικά το λέω.. Απορώ απλά με μερικούς που δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα! 

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει να είναι από τις ελάχιστες ταινίες που έχω δει και ψάχνω να βρω κάτι που δεν μου άρεσε και δεν μπορώ να το βρω.

Η καλύτερη μεταφορά του batman που έχω δει. The world's greatest detective is here.

Spoiler

Βλέπουμε έναν batman ο οποίος βρίσκεται στο year 2 του. Έναν batman ο οποίος είναι σχετικά ανώριμος φαίνεται και από μια σκηνή με τον Alfred αυτο. Έναν batman ο οποίος δεν έχει εμπειρία, ειναι ανισόρροπος Έναν batman ο οποιος έχει χάσει την αίσθηση και το όριο του batman και του Bryce Wayne  και για αυτο τον βλεπουμε σχεδόν όλη την ταινία με την μάσκα.

Η σκηνοθεσία του reeves θεωρώ είναι υποδειγματικη και αφήνει το περιθώριο για επόμενες ταινίες για την ανάπτυξη του χαρακτήρα.

Pattison τον πίστεψα από τη  πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε και με δικαίωσε και με το παραπάνω.

Επεξ/σία από Virus200
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Αρκετα καλη ταινια αλλα το final act καπως δεν.

Σαν batman ο patisson ηταν παρα πολυ καλος αλλα σαν bruce wayne προσωπικα ηταν κακος.

Υ.Γ  να κανουμε και λιγο humour 3 ωρες ταινια και ουσιαστικα ειδαμε το batman walking &standing

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.

The Batman: Η δεύτερη spinoff σειρά αλλάζει και θα εστιάζει στον τρόμο του Arkham Asylum

Νέες πληροφορίες από τον Matt Reeves για τα τηλεοπτικά projects

The Batman: Η δεύτερη spinoff σειρά αλλάζει και θα εστιάζει στον τρόμο του Arkham Asylum

Και ενώ αρκετός κόσμος ήδη έχει παρακολουθήσει το The Batman, το οποίο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στο box office, η DC δε σταματάει τις διεργασίες της για την επέκταση του σύμπαντος αυτού.

Γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και καιρό πως αναπτύσσονται δύο spinoff σειρές: μία με τον Penguin του Colin Farrell και μία σχετικά με το Gotham PD. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται δια στόματος του Matt Reeves αφορούν το τελευταίο.

Μιλώντας στο The Cyber Nerds o Reeves αναφέρθηκε στο πως το αρχικό πλάνο της εξελίχθηκε από το "GCPD" και πλέον θα εστιάζει στον "κόσμο του Arkham Asylum" και τη σχέση του με τον Batman αντί να εστιάζει αυστηρά στο αστυνομικό τμήμα της Gotham.

"Το μεταφέραμε περισσότερο στην πλευρά του τι ακριβώς θα συνέβαινε στον κόσμο του Arkham και πως σχετίζεται μετά το τέλος της ταινίας και με κάποιους από τους χαρακτήρες. Σχεδόν τείνουμε στην ιδέα του να γίνει...σαν μια ταινία τρόμου ή ένα στοιχειωμένο σπίτι όπως είναι το Arkham". είπε ο Reeves.

lsGmeDs.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: 

Και πάλι η ιδέα πως το Gotham είναι ένας χαρακτήρας στην ταινία, έτσι θέλω το Arkham να υπάρχει σαν χαρακτήρας. Μπαίνεις σε αυτό το περιβάλλον και συναντάς αυτούς τους χαρακτήρες και είναι κάτι που το νιώθεις φρέσκο. 

Και οι δύο σειρές θα προβληθούν μέσω του HBO Max. Να θυμίσουμε πως ήδη βρίσκεται στα σκαριά το The Batman 2.

Και πότε να περιμένουμε το The Batman 2; Ο παραγωγός αποκαλύπτει  

Το sequel θεωρείται σίγουρο, αλλά ο Matt Reeves δεν βιάζεται τόσο

Ήδη το sequel με τον Robert Pattinson έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Matt Reeves, αλλά πότε θα να το αναμένουμε; Επειδή το The Batman πήρε αρκετά χρόνια σαν project ο παραγωγός της ταινίας Dylan Clark θέλησε να διαβεβαιώσει τους fans της DC πως δε θα κάνει και...έναν αιώνα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Batman στο Comicbook.com είπε πως το The Batman 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη 5ετία:

Θα δηλώσω επίσημα πως θα έρθει σε λιγότερο από πέντε χρόνια.

Πηγή

• Like 4
Δημοσ.

Το Penguin show με αφηνει παγερα αδιαφορο. Για τους αστυνομικους... ειχαμε την σειρα μαπα Gotham. Οποτε καλυτερα που θα στοχευσουν τωρα στο Arkham.

Δημοσ.

Η ταινία ήταν εξαιρετική. Ακόμα και να αφαιρέσεις την στολή του μπατμαν και μερικές σκηνές δράσης θα ήταν πάλι εξαιρετική 

• Like 2
Δημοσ.

Την είδα χθές με τον αδερφό μου στην αίθουσα sfaira σε dolby atmos. Πολύ ωραία ταινία παρότι δεν είμαι φαν των ταινιών με σούπερ ήρωες την λάτρεψα .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...