Προς το περιεχόμενο

The Batman - Matt Reeves new movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

δεν παω λογω covid οχι λογω της ταινιας illusionist...για την ταινια ελπιζω να ειναι καλη, ειμαι αρκετα open minded ως προς τον πατισον σε αντιθεση με αλλους, το review που εβαλα ειδα μονο τον τιτλο γιατι δεν θελω να spoileriasto στο οτιδηποτε, γενικα μονο εικονες εχω δει, καμια συνοψη τιποτα

Μασκα και καθεσαι τερμα πισω. 

• Like 1
  • Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mecanomecano είπε

Γενικα καλες κριτικές ειδικα για τον Πατινσον.Για να δουμε...

Για Batman, όχι τόσο για Bruce, αλλα σαν Bruce δεν έχει πολύ screen time anyways.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα διαβάζω Brilliant και Rich στις κριτικές, κάτι παθαίνω,.

'' Bruce realizes he cannot stand on the sidelines after he meets Selina Kyle (Zoe Kravitz), the mysterious equal to Batman, both in her ability to move in shadows, and subject herself to the dangerous people in Gotham’s underworld.''

Μία από τις κριτικές.

Ακριβώς όπως φανταζόμαστε τον Batman.

• Confused 1
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες καλη η ταινια, η αρχη ηταν δυνατη. Βεβαια θα μπορουσε να κρατουσε και 20 λεπτα λιγοτερο κατα την αποψη μου.. 

Δημοσ.

Σκηνές τραβηγμένες όσο δεν πάει, cgi ότι να ναι και διάλογοι δημοτικού. Παίζει να είδα το χειρότερο Μπάτμαν των εποχών. Τι ήθελαν να πετύχουν το σκοτεινό του Τζόκερ; δεν έπιανε μια μπροστά του. Σκηνές μάχης ελάχιστες και πραγματικά χωρίς αντίπαλο. Οι ηθοποιοί μ έδωσαν όπως και τον υπολοίπων πως δεν ταίριαζαν για τον ρόλο τους. Καλά το είχαμε φανταστεί. 3 στους 5 που πήγαμε να την δούμε κοιμήθηκα κυριολεκτικά. 6/10 επιοικοτατα θα της βάζαμε και πολύ λέω 

• Like 1
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Σκηνές τραβηγμένες όσο δεν πάει, cgi ότι να ναι και διάλογοι δημοτικού. Παίζει να είδα το χειρότερο Μπάτμαν των εποχών. Τι ήθελαν να πετύχουν το σκοτεινό του Τζόκερ; δεν έπιανε μια μπροστά του. Σκηνές μάχης ελάχιστες και πραγματικά χωρίς αντίπαλο. Οι ηθοποιοί μ έδωσαν όπως και τον υπολοίπων πως δεν ταίριαζαν για τον ρόλο τους. Καλά το είχαμε φανταστεί. 3 στους 5 που πήγαμε να την δούμε κοιμήθηκα κυριολεκτικά. 6/10 επιοικοτατα θα της βάζαμε και πολύ λέω 

Απο το Spiderman No Way Home που γελουσαν στην αιθουσα καθε 2 λεπτα και χειροκροτουσαν, πολυ καλυτερο. Μαλλον πρεπει να ξεκινανε να κανουν R ταινιες.. Εξαλλου δε νομιζω να πηγαν αρκετα 13χρονα να δουν την συγκεκριμενη ταινια. Στην αιθουσα που ημουν εγω σχεδον ολοι ηταν ενηλικες.

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι θελουν να δουν τον Batman των comics, θα την χαρουν την ταινια στο επακρο. Οσοι περιμενουν Marvel-οταινια, να κοιταξουν αλλου.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μα το μόνο θετικό που προκύπτει από τα trailers είναι η σκοτεινή ατμόσφαιρα και ευτυχώς που δεν έχουμε φαινόμενα Marvel.

Από την άλλη εγώ δεν περιμένω να δω και ταινία που να είναι στο επίπεδο της τριλογίας Νόλαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...